• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ilgisizliği

arkadaşlar benm 5 aylık bi ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyor. mesela mesaj atıyorum cevap vermiyo vs. ama bundan sakın ona durmadan mesaj attığımı onu sıkbogaz ettiğimi anlamayın çünkü sadece facebooktan konusuyoruz o da akşamları ve eger o açık olursa konusabılıyoruz . bu gün farkettim ki dün ve ondan önceki gün attığım mesajları okunmadı olarak işaretlemiş ve oyun oynamış. bende hiç girmedi sanıyorum. ne yapmalıyım içimden bi ses ayrıl diyor ama seviyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen :5:

çok mu sıkboğaz ediyosunuz da kaçıyo sizden..
cool olun biraz düşmeyin üstüne..
değersizleştirmeyin kendinizi..

ya şöyle sadece mesajlaşmayla değil konusuyoruz da buluşuyoruzda fırsat buldukça ama böyle yapması tuhaf evet sevmediğini düşünmeye başladım

açıkça konuşmalısın bunu canım,
benim sevgilim benden habersiz gece facebook a girse dert ederdim önceden kavga çıkarırdım bak böyle de yapma bu da abartı :9: ancak senin mesajların orada dururken o okumuyor sen facebooka girdiğini görme diye :26:
çok kötü bir şey bence hele de daha 5 aylık bir ilişkiniz var tabiri caizse cicim ayları

sakın düzelir diye düşünme öyle gelmiş öyle gider

bende öyle düşünüyorum bu akşam sadece onunla bunu konuşmak için bekliycem ve sn sözümü söylicem yoruldum artık :17:

seninle ilgilenmiyosa ilgilendiği başka bişey vardır:19:

açıkça konuşmalısın bunu canım,
benim sevgilim benden habersiz gece facebook a girse dert ederdim önceden kavga çıkarırdım bak böyle de yapma bu da abartı :9: ancak senin mesajların orada dururken o okumuyor sen facebooka girdiğini görme diye :26:
çok kötü bir şey bence hele de daha 5 aylık bir ilişkiniz var tabiri caizse cicim ayları

aynen ilerde daha berbat olucak bunu tahmn edebiliyorum :50:

Anladım canım belki de adam çok konuşmayı sevmiyordur?
Buluştuğunuz da nasıl peki?

çok iyi ilgileniyo konusuyo anlatıyo soruyo işte bizim ilişkimiz nasıl mutlu muyuz bir sıkıntımız yok dimi diye söylüyorum bazen ilgisiz oluyorsun diyorum olmamaya çalıscam diyo ama oluyo

hiçbir şey söylemeden hayatından çıkar bak nasıl sürünüyor peşinde. adam mı o be.

çok iyi ilgileniyo konusuyo anlatıyo soruyo işte bizim ilişkimiz nasıl mutlu muyuz bir sıkıntımız yok dimi diye söylüyorum bazen ilgisiz oluyorsun diyorum olmamaya çalıscam diyo ama oluyo

Klasik erkek işte.
Seni sevdiğini hissediyormusun?
Ya ayrılcaksın ya da böyle kabul ediceksin değişmez o adam:ssz:

Klasik erkek işte.
Seni sevdiğini hissediyormusun?
Ya ayrılcaksın ya da böyle kabul ediceksin değişmez o adam:ssz:

ilgi gösterdiği zaman tamam seviyo diyorum ama böyle yaptığında benle dalga geçıo diye düşünüyorum açıkçası:2:

Saçmalık bu ne ya .. katlanmazdım. . Kimse bulunmaz hint kumaşı değil ..
Seninki ne emmeye geliyo je gömmeye paşa ya bakk
Kusura bakma böylelerine bizim orda zibidi denir ! Hiç terk edilmedim. .
Hep aranılan oldum.. bu huyuma arkadaslarimda şaşırır. . Mesela şuanki sözlümle birlikte olduk.. yani onun oldum.. ama umrumda degil beni bırakması .. o da farkında hala köpek gibi korkar beni kaybetmekten.. olmazsa olmaz kimse vazgeçilmez değil. . He olmadı diyelim bh da dünyanın sonu değil .. evlenmem olur biter. . Evlatlık çocuk alırım Ohh ona bakarım hayat bu işte. . Adam milleti kim ya bizden farklı uzvu olmakla adam olunmuyor ! ;)

hiç mi özleyip sesini duymak için aramıyor

sanırım öncelikleri farklı belkide uzaklaşmak istiyor ne biliyim günahını almıyımda çocuğun ben msj atıcam cvp vermicek oyun oynıcak ikiye bölerim öyle adamı :9:

Saçmalık bu ne ya .. katlanmazdım. . Kimse bulunmaz hint kumaşı değil ..
Seninki ne emmeye geliyo je gömmeye paşa ya bakk
Kusura bakma böylelerine bizim orda zibidi denir ! Hiç terk edilmedim. .
Hep aranılan oldum.. bu huyuma arkadaslarimda şaşırır. . Mesela şuanki sözlümle birlikte olduk.. yani onun oldum.. ama umrumda degil beni bırakması .. o da farkında hala köpek gibi korkar beni kaybetmekten.. olmazsa olmaz kimse vazgeçilmez değil. . He olmadı diyelim bh da dünyanın sonu değil .. evlenmem olur biter. . Evlatlık çocuk alırım Ohh ona bakarım hayat bu işte. . Adam milleti kim ya bizden farklı uzvu olmakla adam olunmuyor ! ;)

biliyorum kimse vazgeçilmez değil evet bunu benden iyi hiç kimse bilemez vazgeçtiğim çok oldu. onlarda da böyle arada kalırdım buda diğerleri gibi olacak belli

Back
X