merhaba bayanlar beni huzursuz eden hayal kırıklığına uğratan bir olay var.kendi başıma işin içinden çıkamıyorum sizden yardım almak istedim.erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır süren birlikteliğimiz var bu zamana kadar bana karşı en ufak yalanını hatasını görmedim,duymadım.ta ki düne kadar.erkek arkadaşımın benden önce bi kızla birlikteliği olmuş ben bu kızı sevgilimin facebook listesinde görmüştüm silmesini istedim fakat işimden dolayı lazım oluyor irtibat kurmam gerekiyor silemem demişti tamam dedim zor durumda kalmasın işle ilgili sonuçta.daha sonra baktım kız arkadaşımın her koyduğu resmi,bağlantıyı beğenip duruyor.bende bu durumdan çok rahatsız oldum silmesini işin mişin beni ilgilendirmediğini gerekirse telefondan da halledebileceğini söyledi ve sildirdim.dün gördüm ki tekrar eklenmiş kız fotografını beğenmiş sevgilime sordum hayır sen bana sildirmedin duruyordu deyip duruyor fakat ben adım gibi eminim sildirdim.unutkanlık durumum var ama o kadar da değil.şuan konuşmuyoruz sevgilimle yemin etti silmedik bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi.kızlar ben eminim silindi o kız ama unutkanlığımdan dolayı yine unuttun şizofren misin kurup duruyorsun diyor ne yapayım sizce kendimden şüphe etmeye başladım artık.
Merhaba bayanlar beni huzursuz eden hayal kırıklığına uğratan bir olay var.Kendi başıma işin içinden çıkamıyorum sizden yardım almak istedim.Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır süren birlikteliğimiz var bu zamana kadar bana karşı en ufak yalanını hatasını görmedim,duymadım.ta ki düne kadar.Erkek arkadaşımın benden önce bi kızla birlikteliği olmuş ben bu kızı sevgilimin facebook listesinde görmüştüm silmesini istedim fakat işimden dolayı lazım oluyor irtibat kurmam gerekiyor silemem demişti tamam dedim zor durumda kalmasın işle ilgili sonuçta.Daha sonra baktım kız arkadaşımın her koyduğu resmi,bağlantıyı beğenip duruyor.Bende bu durumdan çok rahatsız oldum silmesini işin mişin beni ilgilendirmediğini gerekirse telefondan da halledebileceğini söyledi ve sildirdim.Dün gördüm ki tekrar eklenmiş kız fotografını beğenmiş sevgilime sordum hayır sen bana sildirmedin duruyordu deyip duruyor fakat ben adım gibi eminim sildirdim.Unutkanlık durumum var ama o kadar da değil.Şuan konuşmuyoruz sevgilimle yemin etti silmedik bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi.Kızlar ben eminim silindi o kız ama unutkanlığımdan dolayı yine unuttun şizofren misin kurup duruyorsun diyor ne yapayım sizce kendimden şüphe etmeye başladım artık.
Merhaba bayanlar beni huzursuz eden hayal kırıklığına uğratan bir olay var.Kendi başıma işin içinden çıkamıyorum sizden yardım almak istedim.Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır süren birlikteliğimiz var bu zamana kadar bana karşı en ufak yalanını hatasını görmedim,duymadım.ta ki düne kadar.Erkek arkadaşımın benden önce bi kızla birlikteliği olmuş ben bu kızı sevgilimin facebook listesinde görmüştüm silmesini istedim fakat işimden dolayı lazım oluyor irtibat kurmam gerekiyor silemem demişti tamam dedim zor durumda kalmasın işle ilgili sonuçta.Daha sonra baktım kız arkadaşımın her koyduğu resmi,bağlantıyı beğenip duruyor.Bende bu durumdan çok rahatsız oldum silmesini işin mişin beni ilgilendirmediğini gerekirse telefondan da halledebileceğini söyledi ve sildirdim.Dün gördüm ki tekrar eklenmiş kız fotografını beğenmiş sevgilime sordum hayır sen bana sildirmedin duruyordu deyip duruyor fakat ben adım gibi eminim sildirdim.Unutkanlık durumum var ama o kadar da değil.Şuan konuşmuyoruz sevgilimle yemin etti silmedik bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi.Kızlar ben eminim silindi o kız ama unutkanlığımdan dolayı yine unuttun şizofren misin kurup duruyorsun diyor ne yapayım sizce kendimden şüphe etmeye başladım artık.
bi süre konusma defol git nedemek hem suçlu hem güçlü... Unutkansın diye şizofrn demeside yanlış.. şizofrenlik çok baska boyutlarda... Bildirimlerinden baksana arkdşlk istğini kbl ettimi dio yoksa eklenmiş mi eklemişmi yani ona baksaydın şifresi yokmu
Klasik erkek mantığı ...
Üste çıkmak için direk hakarete başvururlar ya da seçim yapmaya zorlarlar...
"İnanmıyorsan defol git"
Oysaki haklı olan insan, inandırmaya çalışır haklılığına ...
Bence bu cümlesinden sonra defolup gidin de, ödetin ona ağzından çıkan o pervasızca kelimeyi ...
Hem kızın eski sevgilisi olduğunu saklıyor hem sildirmemiştin diye 2. yalanı söylüyor birde inanmıyorsan defol git diyor.. Hem yalancı hem saygısız..
Ee ne bekliyorsun ki yapacağın şey belli..
Hayır benim şifrem onda var ama onun ki bende yok.Bu konuda çok sert kesinlikle vermiyor.Çok sorun yaşadık artık üstelemiyorum
eski sevgilisiyle iş icabı neden iletişimde olması gerek? aynı iş yerindemi çaılışıyorlar ?
Hayır aynı işi yapmıyorlar sevgilim komando kız öğretmen kızın kardesiyle erkek arkadaşımın ortak cafesi var kızlada görüşmek zorunda kalıyr
ozaman kızın kardeşiyle iletişimde olsun yada ona yakın biriyle. bence bahane edip onu sürekli çevresinde tutmaya çalışıyor.lütfen bu kadar iyi niyetli olmayın sonra üzülen siz olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?