Sevgilimin ilk defa yalanını yakaladım ! büyük hayal kırıklığı..

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhaba bayanlar beni huzursuz eden hayal kırıklığına uğratan bir olay var.Kendi başıma işin içinden çıkamıyorum sizden yardım almak istedim.Erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır süren birlikteliğimiz var bu zamana kadar bana karşı en ufak yalanını hatasını görmedim,duymadım.ta ki düne kadar.Erkek arkadaşımın benden önce bi kızla birlikteliği olmuş ben bu kızı sevgilimin facebook listesinde görmüştüm silmesini istedim fakat işimden dolayı lazım oluyor irtibat kurmam gerekiyor silemem demişti tamam dedim zor durumda kalmasın işle ilgili sonuçta.Daha sonra baktım kız arkadaşımın her koyduğu resmi,bağlantıyı beğenip duruyor.Bende bu durumdan çok rahatsız oldum silmesini işin mişin beni ilgilendirmediğini gerekirse telefondan da halledebileceğini söyledi ve sildirdim.Dün gördüm ki tekrar eklenmiş kız fotografını beğenmiş sevgilime sordum hayır sen bana sildirmedin duruyordu deyip duruyor fakat ben adım gibi eminim sildirdim.Unutkanlık durumum var ama o kadar da değil.Şuan konuşmuyoruz sevgilimle yemin etti silmedik bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi.Kızlar ben eminim silindi o kız ama unutkanlığımdan dolayı yine unuttun şizofren misin kurup duruyorsun diyor ne yapayım sizce kendimden şüphe etmeye başladım artık.

sana adam böyle bişi yüzünden defol git diyebiliyo sen daha nelerin peşine düşmüşsün..ben olsam sen defol git derim bidaha da yüzüne bakmam.ne sebeple olursa olsun seni huzursuz eden birini o listede tutmaya hakkı yokken bi de üstüne böyle terbiyesizlik yapmış..

bi süre konusma defol git nedemek hem suçlu hem güçlü... Unutkansın diye şizofrn demeside yanlış.. şizofrenlik çok baska boyutlarda... Bildirimlerinden baksana arkdşlk istğini kbl ettimi dio yoksa eklenmiş mi eklemişmi yani ona baksaydın şifresi yokmu

Bu erkekler kendini çok mu zeki sanıyo ya ayrıca hadi hatırlamıyosun eski sevgilisi neden resimlerini beğeniyo? canım bir sn bile düşünme ya böylelerine sen defol git de hak ediyo.

Hem kızın eski sevgilisi olduğunu saklıyor hem sildirmemiştin diye 2. yalanı söylüyor birde inanmıyorsan defol git diyor.. Hem yalancı hem saygısız..
Ee ne bekliyorsun ki yapacağın şey belli..

eski sevgilisiyle iş icabı neden iletişimde olması gerek? aynı iş yerindemi çaılışıyorlar ?

Son düzenleme:
Klasik erkek mantığı ...
Üste çıkmak için direk hakarete başvururlar ya da seçim yapmaya zorlarlar...
"İnanmıyorsan defol git"
Oysaki haklı olan insan, inandırmaya çalışır haklılığına ...
Bence bu cümlesinden sonra defolup gidin de, ödetin ona ağzından çıkan o pervasızca kelimeyi ...

Hayır benim şifrem onda var ama onun ki bende yok.Bu konuda çok sert kesinlikle vermiyor.Çok sorun yaşadık artık üstelemiyorum

bende böyle düşünüyorum.seninki kesin bi haltlar karıştırıyor.bi an önce gözünü aç arkadaşım

Hayır benim şifrem onda var ama onun ki bende yok.Bu konuda çok sert kesinlikle vermiyor.Çok sorun yaşadık artık üstelemiyorum

şuan erkek arkadaşınıza öyle sinirlendimki ayrıl arkadaşım ayrıl , bu adamla sakın gelecek filan düşünme

eski sevgilisiyle iş icabı neden iletişimde olması gerek? aynı iş yerindemi çaılışıyorlar ?

Hayır aynı işi yapmıyorlar sevgilim komando kız öğretmen kızın kardesiyle erkek arkadaşımın ortak cafesi var kızlada görüşmek zorunda kalıyr

Hayır aynı işi yapmıyorlar sevgilim komando kız öğretmen kızın kardesiyle erkek arkadaşımın ortak cafesi var kızlada görüşmek zorunda kalıyr

ozaman kızın kardeşiyle iletişimde olsun yada ona yakın biriyle. bence bahane edip onu sürekli çevresinde tutmaya çalışıyor.lütfen bu kadar iyi niyetli olmayın sonra üzülen siz olursunuz

onun şifresi sende yoksa seninki niye onda var onu anlamadım ben

siz niye şifrelerinizi veriyorsunuz ki bence bırakın aramayın sormayın, şifrelerinizi de değiştirin, sorarsa defoldum dersiniz, kafeleri için de kimle ortaksa onla görüşür kızla ne ilgisi var bide resimlerini falan beğeniyormuş rahatsız olduğunuzu bile bile hiç hoş değil, böyle ilişki mi olur allahınızı severseniz kendinize eziyet etmeyin bence

çok sinir bozucu bi durum sana defol git demesi daha da sinir bozucu.
çok basit bi neden den dolayı böyle bir tavır takınıyorsa.daha ciddi problemlerinizde neler yapar allah bilir.
unutkanlık hepimizde olağan bir durum.ama bunun arkasına sığınıp şizofren muamelesi yapması hiç hoş değil.
eğer sen kendinden eminsen bırak gitsin arkadasım.
hayat güzel eminim rahatca defol git diyemeyecek kadar çok sevecek biri çıkar karşına :)

ozaman kızın kardeşiyle iletişimde olsun yada ona yakın biriyle. bence bahane edip onu sürekli çevresinde tutmaya çalışıyor.lütfen bu kadar iyi niyetli olmayın sonra üzülen siz olursunuz

kız bu işle çok ilgili haklısınız abisiyle iletişime geç o kızla değil diyorum lazım oluyor bi şekilde diyor.ne yapacağımı şaşırdım.lütfen yanlış anlamayın ama kızda iyi değil.terbiye yoksunu,patavatsız ..

"bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi"

yazmışsın ve sen hala o kişiyle konuşuyormusun defol git ne demek ya bu kadarda kendinizi ezdirmeyin belli işte neden eklediği ne yaptığı face şifresine bi şekilde ulaş facede bazı gizlilik ayarları var ordan kime ne yazdığını kontrol edebiliyorsun zaten hatta kimi ekleyip kimi ne zaman sildiğinide görebilirsin kendi kendinden şüphe ediyorsan kontrol et ama ben senin yerinde olsam bidaha konuşmazdım o laftan sonra sanki bulunmadık bursa kumaşı

Sadece şunu soracağım... Sizle ilişkisi olduğu durumu sayfasında yazıyor mu?
Bana öyle geliyor ki ikinizi idare ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…