Sevgilimin ilk defa yalanını yakaladım ! büyük hayal kırıklığı..

onun şifresi sende yoksa seninki niye onda var onu anlamadım ben:17::17::17:

Onun istemediği bi kaç insanla görüşmüştüm o olaydan sonra güvenini kazanmak için vermek mecburiyetınde kaldım ben istediğimde ise bugune dek seni üzecek güvenini kaybedecek birşey yapmadım benden bunu ısteyemezsın diyor

"bana inanmıyor musun şimdiye kadar en ufak bi yalanım olmadı sana karşı inanmıyorsan defol git dedi"

yazmışsın ve sen hala o kişiyle konuşuyormusun :47: defol git ne demek ya bu kadarda kendinizi ezdirmeyin belli işte neden eklediği ne yaptığı face şifresine bi şekilde ulaş facede bazı gizlilik ayarları var ordan kime ne yazdığını kontrol edebiliyorsun zaten hatta kimi ekleyip kimi ne zaman sildiğinide görebilirsin kendi kendinden şüphe ediyorsan kontrol et ama ben senin yerinde olsam bidaha konuşmazdım o laftan sonra sanki bulunmadık bursa kumaşı :20:

Nasıl ulaşabilirim ki şifresine kesinlikle vermez biliyorum.Allah biliyor dedim arkadaşıma kırdırtayım sonra kendime yakıştıramadım . Şimdi de şüpheden öleceğim..

Hayır benim şifrem onda var ama onun ki bende yok.Bu konuda çok sert kesinlikle vermiyor.Çok sorun yaşadık artık üstelemiyorum

Sayfasında ilişkisi olduğuna dair bir şey de mi yok sizinle ?
Onun şifresi siz de yoksa, sizin de onda olmasın .
Değiştirin şifrenizi . Niye değiştirdin ? derse, "bu kadar sürede güvenini kazanamadıysam, defol git." diyin siz de.
Saçmalığa bak ya ... Erkek arkadaşınız bana da ikinizi idare ediyor gibi geldi.

daha sevgılıyken bukadar kaba olan erkeğin ılerki halını düşünemıyorum defol ağır bı kelıme ayrıca mevzu sılıp sılmemeside değil sonuçta böle bı arkadaş neden varr bence bırdaha asla görüşme bırak ne halı varsa görsun hiçkimse vazgeçilmez değildir ve senden değerlide değildir bu lafları eden adam sana değer verıyor olamaz

Defol git demesi bile başlı başına bir sorun
Bence bunla daha fazla vakit kaybetme

O da defol git diyebiliyorsa vardır B planı, gerek o kızla gerek bi başkasıyla
Olmasa ne olur ki ? Şimdiden bu kadar saygısız sana karşı, bununla bi gelecek düşünürsen daha çok üzülürsün

şifre kesinlikle verilmiyor, eski kız arkadaş silinmiyor bahanede hazır..
resmen kandırıyor seni izin verme buna
bu kadar anlayışlı olmana gerek yok sonunda sen üzüleceksin

Sevgiliniz eski kiz arkadasini isi geregi ne olursa olsun adresinde tutmasinin aciklamasi olamaz. Eskiyse bitmistir, durmasinin anlami yoktur.
sifresini hele vermemesi basli basina bisoru isareti????
siz her ne kadar ondaki güveninizi sarsmis olsanizda sizin sifreniz onda varsa o da vermeli... Tabi gizledigi bisey yoksa?
profilinde siznle iliskisi oldugu adinizla kayitli mi? İliski durumunu sadece tek kisiye de acik olabiliyo buna farkli adresten girip baktiniz mi?
ayrica boyle ufak bi tartismada "inanmiyorsan defol git" ne demek? Sildigine eminsen ve kiz hala varsa size bu sekilde davranmasina izin vermeyin. Onun deyimiyle "defolup gidin" ...

iş içinmiş.. tatlım kusura bakma ama resmen ayakta uyutuluyosunn resim beğenmek ne demekmişş?
resmen aldatılıyosun farkında değilsinn direk ayrıl bence yol yakınkenn..

1. İşi için cart için curt için eski sevgili ekli olamaz.
2. Madem ekliydi rahatsoz olduğun için silip 2. kez söylettirmemeliydi.
3. defolup gidecek biri var, o da karşındaki konuşmayı bilmeyen şahıs.
4. hackletebiliyosan hacklet, görsün bakalım şifre vermeyip kafanın dikine gitmek nasıl oluyormuş.

Ne kolay ''defol git'' demek..
O sözü sana bu kadar kolay söyleyebilen bir adamı, sen de çok kolay hayatından çıkartabilirsin canım...
Gururunu kırmaya ne hakkı var?
Umarım üzüleceğin şeylerle karşılaşmazsın...

Öncelikle işe şifreni değiştirmekle başla.
Koca koca insanlar defol git gibi aşağılıyıcı şekilde konuşmazlar sevgilisiyle.
Ayrıca burada işine gelirse durumu var.
Bence o defolup gitsin ki hayatınızdan sizde huzur bulun.
Komando olabilir ama sivil yaşamda şu anda dağda değil.
Sinir oluyorum böyle tiplere:52:

Son düzenleme:
Seven bir insan kız olsun erkek olsun "rahatsız oluyorum şununla görüşme, şunu sil" dediğinde hayatta unutmaz dediğini:19:
Ulaşmak isteyen adam iş için telefonla da ulaşır.
Sıyrılmak için bi'de üste çıkmaya çalışmış.
Bence defol git demiş ya ordaki "git" kısmını ciddiye al çünkü sınırı aşmış:kkk:

Hareketler dökümüne baktırın orada yazar ne zaman eklemiş aynen şöyle :

$hede.webp

eğer o kızı silmemekte ısrar edıyorsa ardına bıle bakmadan çek git canım...

Ölürüm sanalardan defol gitlere..
Sen defol git deseydin be!
Salak herif bir de insana bunak muamelesi yapıyorlar!
Benimki çok peşimden koşmuştu ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum ve
evet demeyi hiç düşünmüyordum. Ne yaptı etti en hassas dönemimde
yanımda oldu aklımı çeldi.
Evet dediğimde Allah razı olsun inan pişman olamayacaksın demişti o kadar ümidi yoktu:ssz:
Evlendik s... git duydum yahu inanamadım böyle kaldım
:53:
Saolsun hiç pişman olmadım teşekkür ediyorum kendisine ahhh salak kafam diye diye dolanıyorum :31:

Hem suçlu hem güçlü diye buna derler..Madem bir hata yaptı bari insan gibi davransın,konussun..Defol git diyerek işine gelirse katlanırsın demek istemiş..Boşver canım,hiç uğraşma..Arkana bile bakma..

İşlerine gelmeyince şizofren oluyoruz zatennn :47:

Neymişş kendimiz kurup kendimiz inanıyormuşuzz.. :57:

Back
X