evet benimle inat ediyor biraz ama bende 1 erkek arkadaş olsa misal kiyamet kopar.susuyorum bakalım

Peki kendisine yapmanızı asla kabul etmeyeceği bir şey size yaptığında siz neden susuyorsunuz Seda hanımcığım?
Yani gördüğüm kadarıyla 36 yaşında kadınsınız. Değerleriniz, kriterleriniz, tarzınız, duruşunuz yok mu? Bu sizin için önemliyse bir kere söylersiniz baktınız anlaşamıyorsunuz, beklentiler, ilişkiye bakış açıları, tarzlar farklı, o zaman yasak elma Ender gibi ba bay canım diyerek havalı bir gidiş yaparsınız yani nedir bu kadar.
Genelde çekiyorum, susuyorum, katlanıyorum diyenler ayakları üzerinde duramayan, ailesi arkasında olmayan, çoluklu çocuklukadınlar oluyor. Siz bekarsınız, Avrupada yaşıyorsunuz, hayatınızı idame ediyorsunuz kalkmışsınız dinlemiyor da, söz geçmiyor da, inatlaşıyor, silmiyor, susuyorum, çekiyorum bla bla bla nedir bu yahu? Şartlarınızın farkında olun lütfen, vizyonunuz olsun biraz.
 Çıkın, sosyalleşin, hobiler edinin, entelektüelliğinizi geliştirin, işinizde ilerleyin, arkadaş grubunuzu genişletin,kuaföre gidin, güzelleşin sosyal medyada fotolar paylaşın. Orada maddi olarak da ulaşım olarak da yurtdışına çıkmak çok kolay, yurt dışından fotolar atın o da ağzının suyu aka aka baksın profilinize.