Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

Aynı şeyi düşünüyorum. Hadi birlikte linç yiyelim.
O bakışlar ‘ herkes bana hayran oldu , çok güzel oldum ‘ bakışları değildir. Özgüvenin de fazlası zarar.
mını etek kısmıda kısıye gore degısebılıyor sımdı dusundum de mını deyınce benım aklıma dızın ustunden 30 cm yukarda gelıyor ınsallah oyle mınılıkte gıyınmemıstır.

Herkes bana hayran oldu cikişini yapmasaymissiniz keşke.
Birilerinin size bakiyor olmasinin tek sebebi hayranlik olacak degil, insanlar "komik, kotu, abes, ilginc" bulduklari nesne ve kişilere de bakarlar.

Öyle dedilerse bile kalkip size bu şekilde ifade etmemeliydi o ayri ama "herrkessler bana hayran" tavrinizi o an bozmak istemiş belli ki.

bırsey soylemek ıstıyorum lınc yıyecegımı bıle bıle :) konu sahıbı dırek sıze degıl lafım genel olarak
hanımlar 78 kılo bırı bence mını etek gıymemelı taytda gıymemelı sahsen ben kılo sorunum oldugu donem ozellıkle tayt veya vucudu saran seyler ya da kısa seyler gıymıyordum ınsanları gorsel olarak rahatsız etmemek adına, gıyım sadece kendımız ıcın degıl toplum ıcınde de ınsanları rahatsız etmeden olmalıdır . 78 kılo mını etek gıymıs bırını gorsem garıpserım acık konusayım . herkes vucuduna uygun gıyınmelı . mını etegı cok severım ama 36 beden olmama ragmen gıyınemem cunku bacaklarımı mını etege uygun sıkılıkta gormuyorum ıc bacagım bıngıl bıngıl sallanırken mılletın retinası kanamasın dıye gıymezken ben, 78 kılo bırı mını etek gıyındı mı orda bır el ayak tıtrer tovbeler olsun dıye .

kımse kımsenın kılosuyla veya fızıksel ozellıgıyle dalga gecemez. ozguvenınızı tebrık edıyorum kendınızı cok guzel bulmanız cok hos sızın gıbı ozguvenlı bırı oyle ezık bır adamla olmamalı. umarım demek ıstedıklerım anlasılmıstır
özgüvenli olsa barışık olurdu kendisiyle kendisinin kilo konusunda kompleksi var

Herkes bana hayran oldu cikişini yapmasaymissiniz keşke.
Birilerinin size bakiyor olmasinin tek sebebi hayranlik olacak degil, insanlar "komik, kotu, abes, ilginc" bulduklari nesne ve kişilere de bakarlar.

Öyle dedilerse bile kalkip size bu şekilde ifade etmemeliydi o ayri ama "herrkessler bana hayran" tavrinizi o an bozmak istemiş belli ki.
İnsanların bana baktığını hissedersem aklıma beğenilmekten ziyade ‘ inşallah fermuarım kapalıdır da külodum bayrak gibi görünmüyordur ortalıkta ‘ düşüncesi gelir. Ezik miyim ne 😂😂😂😂

İnsanların bana baktığını hissedersem aklıma beğenilmekten ziyade ‘ inşallah fermuarım kapalıdır da külodum bayrak gibi görünmüyordur ortalıkta ‘ düşüncesi gelir. Ezik miyim ne 😂😂😂😂

Cok guzel biri bile olsa herkesin o kisiye donup baktigini pek gormedim ortamda 😁😁😁 boyle gorulmemis bir guzellik filan lazim herkesin bakmasi için gerci bulunulan cevreye gore de degisiyordur bu ama bana da herkes baksa yuzumde birsey mi kaldi acaba derdim heralde.🤣🤣
Simdi ozguvenini kiskaniyorsunuz diyecekler🙄🙄🙄

Cok guzel biri bile olsa herkesin o kisiye donup baktigini pek gormedim ortamda 😁😁😁 boyle gorulmemis bir guzellik filan lazim herkesin bakmasi için gerci bulunulan cevreye gore de degisiyordur bu ama bana da herkes baksa yuzumde birsey mi kaldi acaba derdim heralde.🤣🤣
Simdi ozguvenini kiskaniyorsunuz diyecekler🙄🙄🙄
Cidden merak ettim bu hayran olunacak dönüp dönüp baktıracak güzelliği.
neyse çok şey yapmayalım da duyacağımız laflarla olan azıcık özgüvenimiz de bitmesin🤪🤪

Onlar öyle dediler sende onlara ağzlarnn payını vermedin ve ben adamım diye ortalarda dolaştın mı deseydiniz

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Kuzum kac yaşındasin bilmiyorum ama ayrilmis bile olsaniz arkandan boyle konusulmasina izin veren bir erkegi hic bir zaman hayatinda tutma kendi mutlulugun için. Bir de lutfen ama lutfen daha sadece sevgilin olan bir adamin senin giyimine mudahale etmesine de izin verme🙏🙏

Bu tavırda birisiyle ilişkiniz fazla yürümez şahsen ben olsam yürüse de yürütmem.

1 sene öncesine kadar doğumdan sonra kilolarımı veremediğim dönem bende 78 kiloydum hiç mini yada dar giyemezdim birazda özgüven meselesi galiba bence belli bir kilo üstüne kısa yada dar giynemek yakışmıyor.Simdi 60 kiloyum bana nazaran 55 kilo olan kardeşime daha çok yakışıyor kısa kıyafetler insanın kendini bilmesi lâzım.

İş arkadaşlarının dediğine eminmisin... Erkek arkadaşının kendi fikri olmasın... Ben çok güzelim herkes hayran oldu deyince altta kalmayıp seni yermek için balina demiştir.

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık

Kendisi öküz olmakla beraber, sizi kısıtlayan böyle davarlara lütfen fırsat vermeyin. Bu kıskanılmak değildir. Bugün bunları yapan yarın daha ağırlarını yapacaktır.

78 kilo balina denilecek bir kilo değil. Hadi dediler erkek arkadaşınızın dikkat ederek bunu size hiç bir şekilde aktarmaması gerekiyordu.

Kendileri neymiş acaba sen zayıflarsın edersin ama onlar kötü kalbini ne yapacak dediklerine hiç takılma kendi kusurlarına baksınlar onlar

Benim beraber olduğum insana arkadaşlarım balina diyecek kadar seviyesiz olsa bir daha görüşmem sanırım.

Back
X