Sevgilimin iş arkadaşları bana “balina” demiş.

sorsana neden bi zahmet yukarı çıkmayıp, aşağıya evde yok diye kağıt yapıştırıyolar, muhatap bulmuşken meram anlatayım ptt den kimseye ulaşamıyorum çunku :emir_bebek:

şimdi çok guzeldim herkes hayran oldu dese sevdiğim bir kız bile bi sinir olurum, sen övme ben öleyim diye.
Aramızda bir şakalaşmaydı burda kadın kadının düşmanı nedense

Aramızda bir şakalaşmaydı burda kadın kadının düşmanı nedense

şaka maka değil bu siz de farkındasınız, kaybettiğin lily e dön de bir bak istedim konuşmasıydı. tesadufen mi giydiniz o elbiseyi de, dövseler inanmam.
ben mi kadın duşmanıyım aşkolsun.

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık
Ya o bence kıskanmış bi daha giyme açık diye böyle birşey demiştir ama onaylamıyorum çok ayıp söylediği.

şaka maka değil bu siz de farkındasınız, kaybettiğin lily e dön de bir bak istedim konuşmasıydı. tesadufen mi giydiniz o elbiseyi de, dövseler inanmam.
ben mi kadın duşmanıyım aşkolsun.
Ben hep o elbiseleri giyen insanım o ilk kez gördü :)

Siz mini giydim çok güzeldim diye nispet yapınca, o da altta kalmamış😊
Demez olaydım giymez olaydım :)

Adam o an sizi nasıl asagılıyorsa kendinizin guzel oldugundan bahsetme gereği duymussunuz. Neden böyle insanlara degerlı vaktinizi harcıyorsunuz, dupdururken kimse sevgilisine o gun cok guzeldım demez.

Sızı ezmeye calısan bir aptalla berabersınız.
Yarın ölüp gitsen hayat bu, hıc sevilmeden vaktini böyle sefil birine harcadıgında gideceksin.

Sevilmek saygı görmek cok guzel seyler...
Önceliklerin, hayatımda illa bir erkek olsun degıl, sevıleyım saygı göreyim olsun.
Ben sizin yerinize burda sinirlendim, sız hala saka yapardık aramızda boyle diyorsunuz.

Son düzenleme:
Özgürlüğe inanıyorum ,ne isterseniz giyin ama yakışanı giyinin 78 kiloymuşsunuz boyunuz 190 değilse mini giymeyin bence abes görünüyordur ,estetik durmuyor ,kilolu insanlarda aşırı fraoan kıyafetler,genç insansınız sağlığınıza özen gösterin
Onu bunu boşverin

Merhaba arkadaşlar benim 3 aylık ilişkim var kendisi şakacı falan biliyorum ve açık giyinmeye karşı her neyse biz bir kere ayrılmıştık aylar önce kendisi pttde kargocu benimde kargom vardı gittim aldım o getirdi kargoyı bende o gün mini elbise giymiştim (bacaklarım ince) 78 kiloyum kilom var ama çokta değil sonra barıştık o gün giydiğim elbisenin konusu arada açıldı neden açık giyindin falan her neyse bugün akşam yine açıldı bende o gün çok güzeldim herkes hayran oldu dedim şakasına gülerek oda bana yoo iş arkadaşlarım o balina dedi sustu ağzından kaçırdı gerisini getirmedi sonra o balina kimdi diye sordular dedi ama kıpkırmızı oldu.. bende ne demek bu dedim sana gerçekleri söyledim bunu dediler dedi ama çok kötü oldum erkekler ne kadar terbiyesiz... böyle bir şey diyeceklerini hiç tahmin etmedim. Çok kırıcı çok üzüldüm. Ve kendisindende utandım kafam karmakarışık

Siz neden ondan utandiniz orasini anlamadim? Utanmasi gereken birisi varsa o da sevgiliniz. Sizin acik giyinmenize laf etmesini biliyor; arkadaşlari arkanizdan "balina" derken susuyor. kimse 90 60 90 olmak zorunda degil. erkek arkadasiniz önce haddini bilsin bence :KK20:

1 ay flört ederken yani tam da etkileyeceğiniz dönemde o elbiseleri hiç giymediniz yani. hmmmm..
ben valla kadın düşmanı değilim ama "dön de kaybettiğin lily'ye bir bak" yazan arkadaş çok haklı..
Sadece iş yerinde gördü O zamanlar ve o zamanda iş kıyafeti giyiyordum sana hesap vermek zorunda değilim ayrıca öyle bile olsa bu onu haklı mı yaptı

Özgürlüğe inanıyorum ,ne isterseniz giyin ama yakışanı giyinin 78 kiloymuşsunuz boyunuz 190 değilse mini giymeyin bence abes görünüyordur ,estetik durmuyor ,kilolu insanlarda aşırı fraoan kıyafetler,genç insansınız sağlığınıza özen gösterin
Onu bunu boşverin
Boyum 170 çok kilolu değilim..

Onu bunu boşverin

kendine yakıştırıyosa giysin ben böyle yorumlara uzulurum ya.
balina mı denmeli yani? onu onaylar gibi yazmışsınız.
ben guzelim demesini ve sanki amaçsız habersizmiş gibi mini giyip gitmesini tuhaf buldum.

Sadece iş yerinde gördü O zamanlar ve o zamanda iş kıyafeti giyiyordum sana hesap vermek zorunda değilim ayrıca öyle bile olsa bu onu haklı mı yaptı
sakin ol şampiyon, bana hesap ver demedim zaten.
sinirini yanlış kişiden çıkarma, bak orda balina diyen arkadaşlarına cevap veremeyen yani onlarla hemfikir bir sevgilin var. bizim yerimize ona yüklensen daha mantıklı :)

Erkekler düzdür.bizim gibi yok balina demeyeyim yok agzimdan kacirmayayim vs dusunmezler pek.gercekten demislerdir gercekten eekek arkadasin agzindan kacirmistir.eee ne var? Onlar balina dedi diye uzulecek misin?
Hayir..uzulmeyeceksin.utanmayacaksin.kendine guveneceksin.sen dikkat cekmiyo olsaydin kim o balina demezlerdi.belki seni gercekten begendiler ve seninle konusuyo diye erkek arkadasini kiskandilar.kulp buldular.kimse durduk yerde birine balina demez.ya da acik giyinen kadin dusmanlaridir.
Sonucta sebep ne olursa olsun bu insanlar sana balina dedi diye cirkin degilsin.kendini guzwl hissettigin her dakika guzelsin.

ben giyiminize karıştığı için (böyle bir şey söylenmiş bile olsa) ağzından kaçırmış gibi yaparak size daha çok karışma hakkını elde etmeye çalıştığını düşündüm açıkçası. ne kadar kırıldığınızı tahmin edebiliyorum. tam da buna psikolojik şiddet denir. çok aşık değilseniz tekmeleyin gitsin.

Back
X