sevgilimin kafası karıştı....

Kızlar öncelikle hepinize harika bir hafta diliyorum. Bana bir konuda yardımcı olur musunuz? Geçen yıl eylül ayında bir bey ile tanıştım, sonra arkadaş olduk bu arkadaşlığımız mart ayında daha da iyi bir arkadaşlığa dönüştü ve biz haziran ayından beri sevgiliyiz. Hayat bu ya, sevgilimin haziran sonunda tayini çıktı ve şu an doğunun ücra bir şehrinde görev yapıyor. emniyet mensubu. her şey yolunda giderken sevgilim şunu söylemeye başladı ben üç yıl buradayım senin önünü kapatmak istemiyorum, bu ilişki nasıl sürecek. Hayatında başka birisi yok bu konuda adım gibi eminim.İşin tuhaf tarafı çok da iyi anlaştığımız bir birliktelik. Benden ayrılmak mı istiyorsun dedim hayır diyor, kafam çok karıştı bunalıma girdim diyor. bir de aksi gibi ayağı da kırıldı bu süreçte ben onun yanına gidecektim ailesinin yanına gitti bu nedenle de görüşemedik. onu anlıyorum sıkıştırmıyorum, arayamadığı vakit anlayışla karşılıyorum. ne yapmam gerek. Enerjisi çok düştü ne yapmalıyım?

Ben şu an için yaşadığım yerden ayrılamıyorum, yerleşik bir işim var. Uzun uzun konuştum bu ilişkinin bitmesini mi istiyorsun diyorum, hayır diyor. ama evlenme de teklif etmedi. bu ilişkiyi bitirsem de üzüleceğim çünkü her zaman iyi anlaştığınız bir insan bulunmuyor.
E siz evlenme teklifi edin illa erkek mi etmeli
Ben kendim ettim ilk once

Back
X