- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi birdishekimiyim
merhabalar, uzun ilişkim var yaklaşık 3 senedir. kardeşleriyle falan tanışmıştım sevgilimin. Kendi yaşımda bir kardeşi var, sevgilim sürekli asi olduğundan vs bahsediyordu ama kendisiyle tanıştık, evlerine gittim çok tatlıydı her şey. sonrasında takipleştik inanılmaz da sevdim. abisi bile yoktu hesabında öyle diyeyim. neyse bugün bir baktım o günden beri hiçbir muhabbet olmamasına rağmen beni çıkarmış instagramdan. açıkçası çok şaşırdım ve garip hissettim niye çıkardığını bilmiyorum ve sinirlendim. abisine benim onun gönderilerini görmememi söylemiş. yani sebep ne bilmiyorum inanın. herhangi bir iletişim yanlış anlaşılma yok. Hatta daha dün storymi beğenmişti falan.
benimle tanıştığı için bana saygısızlık olarak geldi. zaten erkek arkadaşıma da benimle saha tanışmadan ben senin kız arkadaşınla anlaşamam gibi şeyler diyormuş. sizce bu gerçekten büyük bir şey mi? ayıp mı?
benimle tanıştığı için bana saygısızlık olarak geldi. zaten erkek arkadaşıma da benimle saha tanışmadan ben senin kız arkadaşınla anlaşamam gibi şeyler diyormuş. sizce bu gerçekten büyük bir şey mi? ayıp mı?