• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kardeşi

O zaman hiç kabul etmeseydi bana istek atmasaydı. Ben de meraklı değildim ki. Şimdi kendimi gerçekten kötü hissettim ve erkek arkadaşım hiç oralı değil.
İşte istek atsan başka atmasan başka sıkıntılar var. İstek atmasan listende mi görmek istemiyorsun olacak, istek atsan belki paylaşımlarını herkes görsün istemiyordur. Sevgilimin ablası bana istek atmasa ben mutlu olurum çünkü sevdiklerim harici birinin hikayelerini izlemek paylaşımlarını görmekten keyif almıyorum hele bir de beğeniler kısmında hangi gönderiyi beğenmiş onu da görüyorsun ne gerek var. Bazıları ben gibi izole takılmayı seviyor.

Belki özel durumları var sadece belli kişilerin görmesini istiyor abisi bile yok demişsin.

Üzülecek alınacak bir durum yok. Belli ki ailesinin bilmesini istemediği durumları var.

Abartmayın, büyütmeyin.

Belki özel durumları var sadece belli kişilerin görmesini istiyor abisi bile yok demişsin.

Üzülecek alınacak bir durum yok. Belli ki ailesinin bilmesini istemediği durumları var.

Abartmayın, büyütmeyin.
Abisinin hesabı yok da annesi diğer kardeşleri takip ettiği için ben sorun olmadığıno düşündüm. Açıkçası kimsenşn hayatını böyle merak etmiyorum :)
sadece bilmiyorum bence bu o kadar önemsiz değil, durduk yere tanıştığımız biri çıkarırsa insan bi ne oldu falan görünüyordur içine.

Yani istemesem de birileriyle beni niye takipten çıkardın olmasın diye takipleşmek benim için tamamdı ama bu son güncellemelerden sonra reals videolarını izlerken takip ettiğin kişiler bir şeyi beğenmişse direkt o video önüne çıkıyor. Ben sırf bu yüzden bile takipçi listemi minimal tutmaya çalışıyorum belki o da ben gibi biridir.

Ee yarın bir gün kızın sevgilisi olur bir şey paylaşır bunu sevgiline söylemeyeceğinin garantisi var mı ? Yok. 22 yaşında kız da bunu öngörmüş işte. Erkek arkadaşımın evli çocuklu ablasıyla takipleşiyoruz o çıkartsa instagramından hiç üzerine düşünmezdim bile.

ben özel hesabıma akraba tanıdık almıyorum. herkesin özeli var, paylaşmak zorunda değil. ayıp değil bence yaptığı, ben direkt hesaba giriş yapamıyor diyorum; içeri almıyorum bile.
Akıllı kadınsın go girl

Ee yarın bir gün kızın sevgilisi olur bir şey paylaşır bunu sevgiline söylemeyeceğinin garantisi var mı ? Yok. 22 yaşında kız da bunu öngörmüş işte. Erkek arkadaşımın evli çocuklu ablasıyla takipleşiyoruz o çıkartsa instagramından hiç üzerine düşünmezdim bile.
siz düşünmezsiniz ama ben düşündüm açıkçası.

O zaman hiç kabul etmeseydi bana istek atmasaydı. Ben de meraklı değildim ki. Şimdi kendimi gerçekten kötü hissettim ve erkek arkadaşım hiç oralı değil.
Ay erkek arkadaşınız ne yapsın ya sizi hesabından sildi diye kardeşini dövsün mü ? Hem samimi olmak isteyen kim diyorsunuz hem de şikayetçisiniz tuhaf. Ben de abimin hiçbir sevgilisiyle yakınlık kurmak istemedim mesela ekleyen de oldu tanışmak isteyen de oldu en ufak şeyde böyle ya bana abimi şikayet etti ya beni şikayet etti ya da her ayrılıp barıştığında ekle çıkar yapıldı ne gerek var? Kız tanıştınız diye sizi hesabında tutmak zorunda mı daha sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz.

Ay erkek arkadaşınız ne yapsın ya sizi hesabından sildi diye kardeşini dövsün mü ? Hem samimi olmak isteyen kim diyorsunuz hem de şikayetçisiniz tuhaf. Ben de abimin hiçbir sevgilisiyle yakınlık kurmak istemedim mesela ekleyen de oldu tanışmak isteyen de oldu en ufak şeyde böyle ya bana abimi şikayet etti ya beni şikayet etti ya da her ayrılıp barıştığında ekle çıkar yapıldı ne gerek var? Kız tanıştınız diye sizi hesabında tutmak zorunda mı daha sözlü değilsiniz nişanlı değilsiniz.
En azından yaptığının tuhag oldığunu söyleyebilir. Kendisi tanışmak isteyip evlerine çağırdı beni, ben şikayet de etmedim çıkardığını sana söyledim. Hesabında tutmak kimse zorunda değil konuyu nereye getiriyorsunuz. kimse kimseyi zorunda değil ama ayıp olur diyoruz.

Abisini bile eklemediği bir hesap demişsiniz, huzursuz olmuş sizi de takipten çıkarmış olabilir. Belki aile üyesi ve akrabaları istemiyordur, belki görünce laf edip baskı yapıyorlardır veya dümdüz istemiyordur ve tercihi bu yöndedir. Sonradan sizi de bu sebeplerle çıkarmıştır.

Bence tanıdığımız ve tanışmaya devam edeceğimiz birini “sen benim hayatımı” görme demek biraz tuhaf bir sınır. Başta o sınırı koymamak çok ilginç. Neyse bir daha muhattap olmam kendisiyle
Hic tuhaf degil bence ya. Istersem tanistiktan 10 yil sonra sınır koyarım istersem 5 gun sonra. Cunku aranizda bi resmiyet yok. Yani aciklama borclu olacagi bi kisi degilsin bence. Alti ustu abisinin sevgilisi.

Hele de sevgilin bisey yapmadi diye sikayetlenmeni hic anlamadim. Ne yapmasini bekliyosun ki? Gidip zorla geri takip ettirse hosuna mi gidecek? Biraz politik ol ya, simdiden kardes arasi bozan gelin gibi gosterme kendini. Yani bi gelecek dusunuyosan bu adamla...

Ben olsam kızı boşverir bunu düşünürdüm asıl problem bu.

Hic tuhaf degil bence ya. Istersem tanistiktan 10 yil sonra sınır koyarım istersem 5 gun sonra. Cunku aranizda bi resmiyet yok. Yani aciklama borclu olacagi bi kisi degilsin bence. Alti ustu abisinin sevgilisi.

Hele de sevgilin bisey yapmadi diye sikayetlenmeni hic anlamadim. Ne yapmasini bekliyosun ki? Gidip zorla geri takip ettirse hosuna mi gidecek? Biraz politik ol ya, simdiden kardes arasi bozan gelin gibi gosterme kendini. Yani bi gelecek dusunuyosan bu adamla...
Hiç tanışmamış olsak, kendisi istek atmasa ve zaten uzaktan tanıştığım hiri olarak kalsa banane. Zaten 2 sene hiç muhabbetimiz olmadı. İş ciddiye binecek diye düşündüğüm zaman böyle. Açıklama borçlu olmamak mı? Yani ayrı tanıştığınız birine ayıp etmiş olursunuz yine de. Sevgilim tabi ki gidip zorla takşp ettirmesin en azından dengesizce davranmamasını söyleyebilir. Zaten hepsini gözden çıkarmışım. Hani gerçekten iki günlük olsa vs valla zaten derşm banane, zaten çok uzun zaman geçtikten sonra evine gidip tanıştığım yemeğini yediğim uzunca sohbet ettiğim biri olduğundna basitçe abisinin sevgilisi değildim. Çünkü yüz yüze gelme ihtimalimizi hiçe saymak bu.

Hiç tanışmamış olsak, kendisi istek atmasa ve zaten uzaktan tanıştığım hiri olarak kalsa banane. Zaten 2 sene hiç muhabbetimiz olmadı. İş ciddiye binecek diye düşündüğüm zaman böyle. Açıklama borçlu olmamak mı? Yani ayrı tanıştığınız birine ayıp etmiş olursunuz yine de. Sevgilim tabi ki gidip zorla takşp ettirmesin en azından dengesizce davranmamasını söyleyebilir. Zaten hepsini gözden çıkarmışım. Hani gerçekten iki günlük olsa vs valla zaten derşm banane, zaten çok uzun zaman geçtikten sonra evine gidip tanıştığım yemeğini yediğim uzunca sohbet ettiğim biri olduğundna basitçe abisinin sevgilisi değildim. Çünkü yüz yüze gelme ihtimalimizi hiçe saymak bu.
Neyse... Cok sabit fikirli birisin sanirim. Ne desek hic bakis acin degisecek gibi degil. Kac kisi yazmis takilacak bisey degil diye ama belli ki baska derdin yok 😅 Son bir abla tavsiyesi, bu sekilde cok hizli yaslanirsin bak benden soylemesi. Asiri anlam yuklemissin cok yakin bile olmadigin birinin bi hareketine.

Neyse... Cok sabit fikirli birisin sanirim. Ne desek hic bakis acin degisecek gibi degil. Kac kisi yazmis takilacak bisey degil diye ama belli ki baska derdin yok 😅 Son bir abla tavsiyesi, bu sekilde cok hizli yaslanirsin bak benden soylemesi. Asiri anlam yuklemissin cok yakin bile olmadigin birinin bi hareketine.
Hayır yaptığı çok normal değil bunu diyorum. Kafasına esip istediğini yapma meselesi değil. Çünkü annesi bana istek atmış o zaman ben de durduk yer eheosini silip atayım. Takma çocuk şöyle böyle demenizi anlıyorum. Yarın unutup gideceğim. Ama çok normal inanılmaz doğru bir davranış demenizi anlayamıyorum

Bu nedemek konu sahibi?
hem bunu yazıyorsun hem abisinin hesabı zaten yoktu diyorsun.
abisinin instagramı yok, yani istese de göremez. Annesi ve diğer tüm akrabaları orada hatta abisini de hesabı olduğu dönemde bir ekleyip bir çıkarıyordu. Dediğim gibi ben hiç bu döneme kadar tanışmak , istek atmak dahil olmak rahatsız etmek istemedim. ancak abisi zaten sürekli “x ile tanış, seversin, iyi anlaşmanızı çok istiyorum” dediği için tanımaya çalışmıştım. şu an kendimi sanki zorla dahil etmişim gibi hissediyorum dedim.
yani ailelerine sevgilim soktu, şimdi de keyfince sınır çiziliyor moralim bozuldu bu kadar.

Bu nedemek konu sahibi?
hem bunu yazıyorsun hem abisinin hesabı zaten yoktu diyorsun.
Ha belli ki kız gerçekten abisinin dediği ve çekindiği gibi biri, iyi anlaşmaya ve anlaşmaya çalışmaya gerek yokmuş . Bu konuda muhattap olduğum için tuhaf hissettiğimden bahsediyorum safeceu. Umarım anlatabildim :(

merhabalar, uzun ilişkim var yaklaşık 3 senedir. kardeşleriyle falan tanışmıştım sevgilimin. Kendi yaşımda bir kardeşi var, sevgilim sürekli asi olduğundan vs bahsediyordu ama kendisiyle tanıştık, evlerine gittim çok tatlıydı her şey. sonrasında takipleştik inanılmaz da sevdim. abisi bile yoktu hesabında öyle diyeyim. neyse bugün bir baktım o günden beri hiçbir muhabbet olmamasına rağmen beni çıkarmış instagramdan. açıkçası çok şaşırdım ve garip hissettim niye çıkardığını bilmiyorum ve sinirlendim. abisine benim onun gönderilerini görmememi söylemiş. yani sebep ne bilmiyorum inanın. herhangi bir iletişim yanlış anlaşılma yok. Hatta daha dün storymi beğenmişti falan.

benimle tanıştığı için bana saygısızlık olarak geldi. zaten erkek arkadaşıma da benimle saha tanışmadan ben senin kız arkadaşınla anlaşamam gibi şeyler diyormuş. sizce bu gerçekten büyük bir şey mi? ayıp mı?

Abisinin bile eklemediği itici bulduğu saygısız gördüğü birine ayy çok cici çok şeker dersen abisi onu neden sevmiyo sana gösterir bu kadar basit yani bişi yok olayda sevimsiz biri işte senin hesabını merak etmiş yalandan iki gülüp seni tavlamış işi bitince çıkmış sen niye koşa koşa çocuğa söyledin sanki sabah akşam takipçi sayar gibi

Back
X