Sevgilimin Kilo Problemi

blackberryli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
270
125
123
38
Kızlar merhaba 1 yıldır tanıştığım 1 buçuk aydır beraber olduğum bir sevgilim var ailesinden gelen kilo problemi var.. Babası 1 sene önce mide küçültme ameliyatı oldu kardeşleri de kendisi de kilolu.. Beni fiziksel olarak rahatsız etmiyor kapı gibi sevgilim var falan diyorum hatta kendisi de dalga geçiyordu kilosuyla Alışverişe gidene kadar..gömlek ihtiyacı vardı alışverişe gittik ve üstüne hiç bir şey bulamadık bulamadıkça sinirlendi sinirlendikçe aslında kilosundan ne kadar nefret ettiğini, kendisini sevmediğini söyledi.. Defalarca diyetler yapmış kilo vermiş almış ve gerçekten çok gereksiz şey yiyor. Beni destekle kilo vermeme yardımcı ol sana daha çekici görünmek istiyorum hatta baskı yap dedi.. Jelibon tarzı bir şey almış ve ben elinden alıp çöpe attım bunlar yok artık diyet yapıyoruz dedim bana kırıldı, gözleri doldu bu süreçte ona nasıl yardımcı olacağım nasıl davranacağım bilmiyorum.. Hem kilo vermek istiyor hem gereksiz ne kadar şey varsa yemek istiyor. Kilolu olmadığım halde onunla birlikte diyet yapacağım, motive etmeye gayret edeceğim ama nasıl davranacağımı bilmiyorum bana akıl verin lütfen.

At kadar adam, jelibonunu elinden aldiniz diye oturup aglasaymis keske ?

Madem kendini sevmiyor, iradeli olacak o zaman, seker, cikolata gofret vs yemeyecek.

Ailesinden geliyorsa guatr, seker veya metabolizma hastaligi olabilir; ya da ailesinin yemek aliskanliklari yuzunden olabilir.
Once doktora gorunsun, sonra diyetisyene gitsin. Sonra da bir zahmet abur cubur yemeyi biraksin derim.

siz destek olun . bazen insanın zayıf anları olabiliyor siz asla bırakmayın kendinzi. bırakın üzülsün kilo verdikçe mutlu olacaktır

Siz ne kadar destek olsanız, elindekini alsanız da sizden ayrıldıktan sonra kendini abur cubura vuracak gibi duruyor. Diyet yapmak istemiyor ya da buna hazır değil. Önce bir psikolog sonra da diyetisyen yardımı alın diyorum.

Dra gidin özellikle Gürkan Kubilay ı tavsiye ederim
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kızıltoprakta yeri
Gelenleri 3-5 ay sonra görünce ağzım açık kalıo

Gitsin mide küçültme ameliyatı olsun, yakın arkadaşım oldu 22 yaşındaydı şuan mükemmel fizik :)

gerçekten özellikle aileden gelen bir obezlik varsa diyet de yapsa sonra alıyor. bu bi hastalık. gastric bypass ı araştırabilirsiniz.
ya da başta sadece aburcuburu sonra ekmek pirinç makarnayı kesip doyana kadar sağlıklı şeyler yemesini sağlar, zamanla porsiyon küçültmeye geçebilirsiniz.hafif yürüyüşler yapabilirsiniz beraber. tabi önemli olan annesi .evde nasıl yemekler yapıyor? motive edin. umarım başarır.

Doktora gidin onu yalnız bırakmayın çok üzüldüm Çok geçmiş olsun. Ona yumuşak davranın ve hep yanında olun. Kendini yalnız hissetmesin. Sevgiler

aileden gelen obezite derken bence sağlık probleminden ziyade beslenme alışkanlıklarından kaynaklanan hatalar var.
eğer ciddi niyetliyse önce bi dahiliye doktoruna görünsün

Spora sıcak bakıyor mu? Belki jelibonundan kesemez ama disiplinli bir spora evet derse zamanla kilo verdikçe ya da sıkılaştıkça jelibonundan da vazgeçer.

Ya dikkat edip zayıflayacak ya da yiyip daha çok kilo alacak. İradesine hakim olması lazım. Sizden yardım istiyor. Sonra da kırılıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

doktor diyet ve spor gerek. ama şunu unutmayın en başta onun istemesi ve karar vermesi lazım yoksa günlerce de destek olsan boşa gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…