sevgilimin kırıcı lafları ve davranışları

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
30
Sevgilimle öncelikle nette tanıştım bu bir hatamiydi hiç bilmiyorum 4 aylık bir ilişki.
1-arkadasimin altın alyansini ve tek taş yüzugunu takip resmini ona yollamistim ne diyecek diye bana "sende şimdi altın istersin" demesi oldu.
2-onla bulustugumda biyere gittik o acikinca. Önce ben biraz kalabalik ortamı sevmediğim icin Hayır yemen demiştim oda ben yerken sende karşımda oturursn dedi siparis söylerken adama arkasına dönüp bikere bile sormadı kesin yemicekmisin diye.
3-sehirlerimiz ayrı 1 saatlik yol konuşurken evlenirsek nerde yaşarız diye ben sen buraya gelmezmisin dedim oda "annen bize ev alacaksa gelirim" dedi.
4-hep ailemle ilgili şeyler soruyordu arabanız varmı falan babamın öğretmen oldugunu biliyordu kendinin ve ailesinin maddi durumu biraz kötü ve anladigim kadariyla ailecek tutumlular.uzun oldu buraz kusura bakmayin ne yapmam lazım acaba.

Daha iyi tanımakta fayda var. Sırf altın meselesi olsa neyse de ailenizden medet umuyorsa o fena. Diğer sorunlar es geçilebilir.

Sevgiliniz tam bir servet avcısı bence ama bunu ilk günden göstermiş olması düşündürücü :KK14:

pek maddiyat doymuş değil böyleler hanımının maaş kartınıda elinden alıyor takılan takılarıda istediği gibi kullanıyor eline hiç toplu para geçmeyince en en önemlisi kadını anlamamayışları egoist olmaları anlayış,empati bekleme

2. Maddede yanlış bir şey göremedim. Sonuçta bir kere yemem demişsiniz; emin misin, son kararın mı diye sorgulayacak hali yok. 1.'de ise nasıl söylediği önemli, belki öylesine söyledi. Diğerleri ise garip gerçekten. Paraya düşkün biri gibi duruyor, büyük ihtimalle yokluk sebebiyle. Bence biraz daha gözlemleyin, temkinli olun, fazla bağlanmamaya çalışın.

pek maddiyat doymuş değil böyleler hanımının maaş kartınıda elinden alıyor takılan takılarıda istediği gibi kullanıyor eline hiç toplu para geçmeyince en en önemlisi kadını anlamamayışları egoist olmaları anlayış,empati bekleme
Şuan askerde kaç kez ayrılmayı denedim ama ıısrarlar etti.askerdeki insana tekme falan vururm gibi cekiniyorm bitirmeye

Şuan askerde kaç kez ayrılmayı denedim ama ıısrarlar etti.askerdeki insana tekme falan vururm gibi cekiniyorm bitirmeye
sende askerden gelince tekmeyi basarsın
kendi dengini bulsun , o ondan kaba ve para delisi kıza düşmesi gerek

ne yapmalıyım acaba diye sormuşsun ya hani
*sana arkasına dönen adama
*sen şimdi bunu da istersen diyen adama
*senin maddi durumunu sorgulayan
*seni umursamayan adama
Vur tekmeyi gitsin Allah aşkına ya!!!!
sonra iş ciddiye girince inan daha da kırıcı olur benden demesi!!!!

2. maddeye güldüm. Yemem demişsin, adam 10 kere soracak değil herhalde 'Kesin yemeyecek misin?' diye. Ya yersin, ya yemezsin. Kimsenin telepatik güçleri yok. Bu adam sizinle evlenmek istemiyor anlayın. Sonra milletin yüzüğünü çekip yollamayın kimseye.

sende askerden gelince tekmeyi basarsın
kendi dengini bulsun , o ondan kaba ve para delisi kıza düşmesi gerek
Birde ben liseyi 2de birakmistm açıktan devam ilk tanışmda bana bir öğretmen kizinin okumamasi ayıp demişti kendi 2 yillik üni mezunu

ne yapmalıyım acaba diye sormuşsun ya hani
*sana arkasına dönen adama
*sen şimdi bunu da istersen diyen adama
*senin maddi durumunu sorgulayan
*seni umursamayan adama
Vur tekmeyi gitsin Allah aşkına ya!!!!
sonra iş ciddiye girince inan daha da kırıcı olur benden demesi!!!!
Haklısınız teşekkür ederim

Birde ben liseyi 2de birakmistm açıktan devam ilk tanışmda bana bir öğretmen kizinin okumamasi ayıp demişti kendi 2 yillik üni mezunu

2 yıllıkların çoğu işsiz

pek parlak bir gelecek beklemiyor onu asalak ve tembel gibi me geldi
o önce kendine baksın

özgüveni de yüksek

ağzı iyi laf yapar böylelerin

X