Sevgilimin kıskançlığı (ne yapabilirim)

kızlar yine bi sorun olacak.kısa zaman sonra evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimle bi sorunumuz var.liseden bi erkek arkadaşım var kardeşim gibi seviyorum.hiç bir zarar gelmeyeceğini bildiğim biri.bunu sevgilime de söylüyorum.kardeşim gibidiye.ama anlamak istemiyor.illa onunla konuşmıycaksın diyo bi kötülüğü olduğundan filan değil.ama onların ailesinde kimsenin erkek arkadaşı olmazmış.ya ailemin yanında ararsa rezl oluruz diyor.ben o arkadaşımla görüşmeyi nasıl kesebilirim ki msnden konuştuğumuz oluyor yüzyüze fazla olmasa da.ne diyim sevgilim istemiyor artık konuşmayalım mı ? ne ayıp olur değil mi? ayrıca çocuk yakın zmaanda askere de gidecek gitmeden önce görüşelim mutlaka dedi.dügününde gelin arabanı ben sürcem diyen bi insan kendisi
ne yapabilirim??kime ne diyim ben şimdi ?? şaştım kaldım:delphin:

canım seni kışkırtmak istemem ama sevgilin ailesinin sözüyle hareket ediyor(işaretledim yazında)senin ailen o arkadaşı biliyormu kabul ediyor mu?eğer ediyorsa sende sevgiline "bizim ailemizde de arkadaşlıklar sorun olmaz "de.Evlenmek, bekarken yaşadıklarınızı unutmak,arkadaşlarınızı silmek demek değildir,sevgiliniz, eşiniz yokken onlar vardı hayatınızda,sizin geçmişinizi yok sayamaz....:kızgın:saydırmayında lütfen......evlilik yeni bir hayat değil ki,hayatınızda yeni bir sayfa...... o zaman ailelerimizle de görüşmeyelim..........?kötükedihüsoayrıca sevgilinizin yaptığı kıskançlık olmuyor

valla ben bu hatayı eskı erkek arkadasımda yaptım cogu kısı ıle kestım hatta ırtıbatımı
bır baktım ben benlıkten gıtmısım nerde o cıvıl cıvıl kısss nerde o zamankı herkesten kendını saklayan kıss
sonra zaten ayrıldık hayatıma bır döndüm aslında ne kadar guzel bı hayatım varmısta ben onu 1 yıl ertelemısım
sımdı sevgılımle en abstan bu konuyu konustum hayatımdakı guzellıkler bana yetıyor, sevgılı hanesı dolsun dıe bı beraberlık yasamak deıl amacım
bana huzur getırırsen eger bu beraberlık guzel olur huzurumu ve benım yasantımı bozma dedım
oda kabul ettı ve hıc karısmıor, hatta nasıl korkuttuysam hıc kıskanmıor yada bellı bıle etmıor :) cok rahatım kendım oldum dıe rahatsızlık duymak ıstemıorum su hayatta

ben her zaman erkek arkadaslarımla mesafeli olmuşumdur
öle çok telefonda yüzyüze laubali degilimdir msn de öle rast geldikçe görüşüyorum
sevgiliminde çok samimi 1 kız arkadası var en basta tepkiliydim sonra benlede tanıstırdı çok üstüne gitmemeye çalısıyorum ama diğer kızlarla görüşmesini kestirdim söylüyorum karsılıklı eger ben senin için erkek arkadaslarımla samimi olmuyorsam sende mesafeni koyacaksın bu işler böyle
eger seninde sevgilinin kız arkadasları yoksa bence biraz sende taviz vermelisin asla görüşme demiyordur o da ama bu kadar rahat olmanda hosuna gitmyordur işte mesafeli olmak lazım

Back
X