Yanındaki kadının kıyafetine laf edebileceğini düşünen erkek daha sonra onu istediği gibi şekillendireceğini düşünen erkektir.
Benim için en büyük reg flag kıyafete ilişkin yorum yapmak, kısıtlamaya çalışmaktır.
"Benim yanımdaki insan (kadın!!!) böyle şeyler giyemez" cümlesini duyar duymaz "sen kim oluyorsun da benim kıyafetime karışıyorsun" deyip orada tekmeyi basarım, acabası falan yok bu işin. "Aslında abartmam, yerine göre şöyle giyinirim, arada bir böyle giyinirim" olayını da bırakın. Abartsanız da onu ilgilendirmez, karşısındaki çocuk mu da "şunu giyemezsin, sadece evde izin veririm" deme cüretini gösteriyor. "Oldu paşam, başka emrin var mıydı" denir böylesine.
Ayrıca daha 20 yaşındasınız. Üniversite tanıştığınız biriyle hemen "ciddi" düşünmek de nedir.
Yani her ilişki "ciddi" düşünülmek zorunda değil, hele durun bakalım. İşe girin, çalışın, çalıştığınızı harcayın, hayatı yaşayın. Ondan sonra da anası "böyle olmaz, kızı uyar" demeyen, kılığınıza kıyafetinize oturmanıza kalkmanıza karışmayan, özetle size saygı duyan biriyle hayatınızı birleştirmeyi düşünürsünüz.