SEVGILIMIN KIZ ARKADASI YUZUNDEN AYRILDIK COK UZGUNUM

Kendinizi onların arkadaş grubuna zorla dahil ettiremezsiniz erkek arkadaşınız bunu içinden gelerek yapmıyorsa burakın gitsin zaten sizi çokta önemsemiyor demektir üzgünüm ama.:110:

Kendinizi onların arkadaş grubuna zorla dahil ettiremezsiniz erkek arkadaşınız bunu içinden gelerek yapmıyorsa burakın gitsin zaten sizi çokta önemsemiyor demektir üzgünüm ama.:110:

evet haklisiniz. zaten bunu idrak ettigim icin biraktim gitti. hatta ben gruba dahil olayim degil sadece beni bilsinler istedim ve onu bile yapmadi. yani hic deger vermiyor demektir. iste onun disinda iyi sevgi dolu davraniyordu kandim. ki dedigi daha yeniyiz 3 ay zamani gelince tanistiririmda. onlar arkadaslarim ozel olan sensin kiyaslama falan. iyikide ozelmisim yalancii

Tanıştırmasa bile sizden bahsetmesi gerekirdi. Aklında bir şey var sevgilinizin ama anlayamadım.

Eğer birlikteyken mutluysanız çok kurcalamayın belki tanıştırır sonra. Ben yapamazdım ama hemen senaryolar yazardım kafamda.

Tanıştırmasa bile sizden bahsetmesi gerekirdi. Aklında bir şey var sevgilinizin ama anlayamadım.

Eğer birlikteyken mutluysanız çok kurcalamayın belki tanıştırır sonra. Ben yapamazdım ama hemen senaryolar yazardım kafamda.

evet mutluyduk ama her bu kizla vulustugunda ben evde deliriyordum sinirden. daha gecen hafta 4kisi kapadokyaya gittiler resimleri samimi vs. ve ayrildim dayanamadim ki ayrildik o kiza soylemio beni diye resmen soylememek adina beni gozden cikardi. seviyor gibiydi Ma bu hareketiyle sevmiyormus demek cok saskin ve uzgunum. cevabiniz ici Teşekkürler

başıma böyle bir şey gelmişti.ben bir şeyleri anlayınca sen bana nasıl güvenmezsin diye beni bırakmıştı ve baya vicdan yapmıştım onun yüzünden.sonradan öğrendim ki kankası falan değil sevgilisiymiş.şu an karısı:işsiz:

yaaiste. suan sevgili olmadilarina eminim ama platonik bsy var ksn ve yakindir acilirlar birbirlerine sevgili olup aynen evlenirlerde. ah gorunce nasil hazmettiniz suan bile kalbim nsl sikisiyor

Klasik platonik vaka. Kızın aşktan meşkten haberi bile yoktur Allah bilir.

evet bnd oyle dusunuyorum platonik. bnc kizda platonik. karsilikli seviyorlarda acilmamislar salaklar. ilerde acilinca evlenirler bile. hayir madem asiksin o kiza neden baskasina umut veriyorsun ne kdr adi biriymis. ve ona resmen sunu bile dedim. esmayla aranda bsk bsy varmi platonik asikmisin. ve tabiki saçmalama ne alaka. 4yillim arkadasim oyle bsymi olur farzetki oyle olsaydi coktan biseyler olmazmiydi demisdi adi

evet bnd oyle dusunuyorum platonik. bnc kizda platonik. karsilikli seviyorlarda acilmamislar salaklar. ilerde acilinca evlenirler bile. hayir madem asiksin o kiza neden baskasina umut veriyorsun ne kdr adi biriymis. ve ona resmen sunu bile dedim. esmayla aranda bsk bsy varmi platonik asikmisin. ve tabiki saçmalama ne alaka. 4yillim arkadasim oyle bsymi olur farzetki oyle olsaydi coktan biseyler olmazmiydi demisdi adi

Olur elbette. 15 senelik platonik gördü bu gözler.
Kızın haberi olmayabilir, ya da fark etmiştir ama ilgisi yoktur araları bozulsun istemiyor salağa yatıyordur. Karşılıklı platonik olacaklar açılamayacaklar filan, o Türk filminde olur anca.

Bi arkadaş grupları olabilir , samimi de olabilir ama saklaması mantıklı gelmedi bana da.

yaaiste. suan sevgili olmadilarina eminim ama platonik bsy var ksn ve yakindir acilirlar birbirlerine sevgili olup aynen evlenirlerde. ah gorunce nasil hazmettiniz suan bile kalbim nsl sikisiyor
1 ay acı çektim geri dönsün diye yalvardım salak gibi :kızgın: özürler, bir daha kıskanmıycam seni arkadaşlarından falan filan.sonra aslında gerçeği öğrenince ay yuh rezil dedim midem bulandı bütün acım falan geçti.bir ara kıza anlatsam mı dedim sonra da ay işim olmaz birbirlerinden boynuzları yeyip dursunlar dedim ve daha rahat devam ettim.

kesinlikle haklisiniz. zaten dogal olarak ayrıldım dayanamadim bu duruma hazmedemedim. iste ama herseye ragmen suan cok uzgunum

Yani üzülünür de en azından erken uyanmışsın. 3 ay değil, 3 yıl da olabilirdi ilişkiniz, sonra da ortaya çıkabilirdi. Boşver, yol yakınken dönmüşsün işte.

1 ay acı çektim geri dönsün diye yalvardım salak gibi :kızgın: özürler, bir daha kıskanmıycam seni arkadaşlarından falan filan.sonra aslında gerçeği öğrenince ay yuh rezil dedim midem bulandı bütün acım falan geçti.bir ara kıza anlatsam mı dedim sonra da ay işim olmaz birbirlerinden boynuzları yeyip dursunlar dedim ve daha rahat devam ettim.

yaa insan yapiyor oyle hatalar. bende bu mevzudan daha once tartistim ve ikinci sansi verdim gizli gibi devam etmeyi kabul ettim ama olmadi. hepsi dun gece sinemaya gitmelerine kadardi. baktim iki saat cvb yazmadi. snr canim sinemadaydik smd ciktik dedi. tabi baktim wsma resim yuklemis sinemada gulerek bunlsr. bnd terkettim bu durjmu kbl edemicem diye ve bitti

Back
X