- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
d
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru tahmin seven insan saklamaz mantıklı gelmedi
Kendinizi onların arkadaş grubuna zorla dahil ettiremezsiniz erkek arkadaşınız bunu içinden gelerek yapmıyorsa burakın gitsin zaten sizi çokta önemsemiyor demektir üzgünüm ama.![]()
Tanıştırmasa bile sizden bahsetmesi gerekirdi. Aklında bir şey var sevgilinizin ama anlayamadım.
Eğer birlikteyken mutluysanız çok kurcalamayın belki tanıştırır sonra. Ben yapamazdım ama hemen senaryolar yazardım kafamda.
başıma böyle bir şey gelmişti.ben bir şeyleri anlayınca sen bana nasıl güvenmezsin diye beni bırakmıştı ve baya vicdan yapmıştım onun yüzünden.sonradan öğrendim ki kankası falan değil sevgilisiymiş.şu an karısı![]()
başıma böyle bir şey gelmişti.ben bir şeyleri anlayınca sen bana nasıl güvenmezsin diye beni bırakmıştı ve baya vicdan yapmıştım onun yüzünden.sonradan öğrendim ki kankası falan değil sevgilisiymiş.şu an karısı![]()
Klasik platonik vaka. Kızın aşktan meşkten haberi bile yoktur Allah bilir.
evet bnd oyle dusunuyorum platonik. bnc kizda platonik. karsilikli seviyorlarda acilmamislar salaklar. ilerde acilinca evlenirler bile. hayir madem asiksin o kiza neden baskasina umut veriyorsun ne kdr adi biriymis. ve ona resmen sunu bile dedim. esmayla aranda bsk bsy varmi platonik asikmisin. ve tabiki saçmalama ne alaka. 4yillim arkadasim oyle bsymi olur farzetki oyle olsaydi coktan biseyler olmazmiydi demisdi adi
1 ay acı çektim geri dönsün diye yalvardım salak gibiyaaiste. suan sevgili olmadilarina eminim ama platonik bsy var ksn ve yakindir acilirlar birbirlerine sevgili olup aynen evlenirlerde. ah gorunce nasil hazmettiniz suan bile kalbim nsl sikisiyor
Olur elbette. 15 senelik platonik gördü bu gözler
Bi arkadaş grupları olabilir , samimi de olabilir ama saklaması mantıklı gelmedi bana da.
kesinlikle haklisiniz. zaten dogal olarak ayrıldım dayanamadim bu duruma hazmedemedim. iste ama herseye ragmen suan cok uzgunum
1 ay acı çektim geri dönsün diye yalvardım salak gibiözürler, bir daha kıskanmıycam seni arkadaşlarından falan filan.sonra aslında gerçeği öğrenince ay yuh rezil dedim midem bulandı bütün acım falan geçti.bir ara kıza anlatsam mı dedim sonra da ay işim olmaz birbirlerinden boynuzları yeyip dursunlar dedim ve daha rahat devam ettim.