Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilini arkadaşlarınla tanıştırdığın zaman, bu adam arkadaşını kesip durmuyor muydu?
Ya sevgilin, mağarada yaşamış hayatında ilk kez kadın görmüş o yüzden flört nedir bilmiyor. Ki imkansız.
Ya da sen azıcık kandırılmaya müsaitsin.
Benim de dostum olan erkek arkadaşım var ama bana hiç prenses falan dememiştir. Kaldı ki bir erkek karşıdaki kızın flört şeklinde konuşup konuşmadığını çok iyi anlar ama salağa yatar
Erkek arkadaşın bu kızı uzun süredir tanıyor, yani sen yokken kız vardı. Bu ikisinin birbirine meyili varsa neden başkaları ile çıksınlar? Buradan pay biç. Kız hoş olmayan bazı davranışlar sergilemiş olabilir ama eğer aralarınd arkadaşlıktan öte bir şey olsaydı zaten çoktan sevgili olmuşlardı.
bana yokluk zamanında birbirini yara bandı gibi kullanıp atlattıktan sonra sevgili bulunca kanki kardeş ayağına yatan tiplerden gibi geldi .Bu tiperin sonu ne oluyor çok merak ediyorum bilen biri varsa beni aydınlatsın