• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Kufur Etmesi Hakkında

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.811
4.467
103
31
Pişman olmuş ortak arkadaş ile ulaştı.Defalarca özür diledi. Bana annesinin ayağında problem olduğunu söylememişti. Kadın şeker hastasi ve yururken tansiyonu vs. yükseliyormuş.

Ben kesinlikle evlerine gitmek istemedim hem bana hem aile yapıma ters.Nisanlanmadan gitmeyi.

Şimdi yarin buluşacağız.Affettim diye ona askim vs demiyorum icim almiyor. Ona da soyledim kendini affettirecegini söylüyor.Benim inancim kufur eden birdaha eder.

İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?

Sizi isteyen çağıran sevgiliniz değil ki, annesi. Kadını mutlu etmek için yapıyor. Neyse bir kez daha karşılıklı beddua küfür edersiniz küsersiniz, sonra ekleşir yine barışırsınız. Kendinize biçtiğiniz değer bu. 2 aydır tanıdığınız biri size bunları yapabiliyor ve siz barışıyorsunuz. Bence gidin, annesine göstersin sizi. Şanslıysanız annesi beğenir, şansınız yoksa kadın istemez, sevgiliniz bir kez daha defol der.

Sen de biliyorsun bir daha edeceğini ama yine de barışmışsın.Bugün değilse yarın yine edecek değişmez

Bugün küfür eden yarın kat be kat artarak devam edecek çünkü neden artık kabullendin

Sizi isteyen çağıran sevgiliniz değil ki, annesi. Kadını mutlu etmek için yapıyor. Neyse bir kez daha karşılıklı beddua küfür edersiniz küsersiniz, sonra ekleşir yine barışırsınız. Kendinize biçtiğiniz değer bu. 2 aydır tanıdığınız biri size bunları yapabiliyor ve siz barışıyorsunuz. Bence gidin, annesine göstersin sizi. Şanslıysanız annesi beğenir, şansınız yoksa kadın istemez, sevgiliniz bir kez daha defol der.
Defol diyen benim hani sadece konuşuyoruz.

Valla küfür geçmeyen bir aliskanlik yaş arttıkça dahada coğaliyor.Kufur eden insanin yanindasa ne saygı kalıyor ne sevgi.

Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?
Siz defol git dediniz, adam küfretti, siz de beddua ve küfürle karşılık verdiniz.

Sevgilinizden aşağı kalır yanınız olduğunu düşündüren nedir? Sanki sizin ağzınız çok temiz.

ona askim vs demiyorum icim almiyor.
Adamı zaten için almıyordu ki. Ağzı, diş etleri kokuyor dedin
Adama benim ailemde ensest yok dedin sanki adamınkinde ensest orgy partileri dönüyormuş gibi
Adamcağız sırf evine çağırdı diye beddualar edip defol bile dedin
Bu adam sana bir türlü yaranamadı ki 💔

Pişman olmuş ortak arkadaş ile ulaştı.Defalarca özür diledi. Bana annesinin ayağında problem olduğunu söylememişti. Kadın şeker hastasi ve yururken tansiyonu vs. yükseliyormuş.

Ben kesinlikle evlerine gitmek istemedim hem bana hem aile yapıma ters.Nisanlanmadan gitmeyi.

Şimdi yarin buluşacağız.Affettim diye ona askim vs demiyorum icim almiyor. Ona da soyledim kendini affettirecegini söylüyor.Benim inancim kufur eden birdaha eder.
Sen de küfür etmiştin sanki , içinalmıyorsa niye barıştın ?

Ben cevaplıcam bunu . Çünkü tam benlik soru bana da ilk iki ay küfür bile yoktu lan ve oğlum birinci sene sonu g. Zekalı vs. 4.yılın sonu s. Git , o.çocuğu , a.ko bebesi . Böyle . Giderek şiddetleniyor . Bir kez küfreden kırk kez daha ediyor daha şiddetli edecek . Keşke 4 senemi heba etmeseydim keşke en başta bitirseydim

Back
X