arkadaşlar sevgilim bi kursa başladı. şu an işsiz ve iş bulması için katkıda bulunucak bir kurstu. fakat kursu veren öğretmen iyi çıkmadı. mesela haftada 2 gun dersın 1 gununu uzaktan egitim yapıyor sınıfta kımse de karsı cıkmıyor. verimli olmucagnı dusunduk ve verımlı de olmadı. sevgilim de ben boyle ıstemıyorum dedı. adam da tamam sen gel ben de gelirim sınıfta ben uzaktan egıtım hyaparken sınıfta dinlersin demis. sınıfta da sevgilimden baska gelicek kimse yokmus. bı kere gıttı ondan sonraki hafta da uzaktan egitim dinledi. bu olaydan sonra da size ödev vericem sınıfta yapıcaksınız demiş hayır neden sınıfta yapılıyor ki sankı kucuk cocuk var evde yapılsın sınıftada ders anlat yanı yapılamayanlar sorulsun demi ben boyle dedim sevgilim de gitti adama soyledı. sonra sevgilime mail atmıs. artık senle devam etmek ıstemıyoruz. muhasebeyle konus alacagın verecegın ayarla demiş. ben,m yuzumden olmus gıbı oldu kendimi suclu hıssedıyorum ve kursun parasını da ablası verıyor. anne babasının durumu yok. kurstan ayrıldıgnı aılesıne soyleyemıyor. aılesı bıraz katı. ve ablasından parasını almaya devam edıcekmıs. kurs ıcın baska sehırden gelıyordu benım oldugum sehıre 1 saat mesafe var. sımdı paarayı almaya devam edıcekmıs her hafta kurs a gelır gıbı gelıp benı gormeye gelıcekmıs. kendımı suclu hıssedıyorum . dedım parayı alma yazık ablana etik degil dıye. ama annemler vermıyor gelemem yanına dedı. sızce yaptıgı nasıl ?