sevgilimin kurs meselesi

Kendi çalıştıı parayla gelecek
Yok öyle çakallık
İlerde sana da aynısını yapar sakın güvenme
Ve samimiyse ablasına doğruları anlatsın ve borç istesin
Neden bunu yapmıyor neden yalan söylüyor
bu kasım gibi kpss ye yazılmış 2 hafta gidip zor diye bırakmış. onu da ablası vercekmiş. sonra bu kursu arastırıp gelmiş. simdi beni attılar dıyemıyor. cıktım da dıyemıyor. cıktım derse ıyıce evde oturuyo pozisyonunda olucak cunku. aılesi kızar dıye dıyemıyor. ben de sadece ablana de dedim yok soyler anneme dıyor

Bence yptigi dogru bir sey degil. Ailesi kendinfen fedekarlik yapip para oduyor. O ailesini dolandiriormus gibi hic hos degil bence

bu kasım gibi kpss ye yazılmış 2 hafta gidip zor diye bırakmış. onu da ablası vercekmiş. sonra bu kursu arastırıp gelmiş. simdi beni attılar dıyemıyor. cıktım da dıyemıyor. cıktım derse ıyıce evde oturuyo pozisyonunda olucak cunku. aılesi kızar dıye dıyemıyor. ben de sadece ablana de dedim yok soyler anneme dıyor
normal durum olsaydı belki soylerdı de boyle dıyınce bende bişi diyemedim

Koskoca kazik gibi herif
Sen de velisi
Daha cooook ugrasirsin bununla
Niye karisiyorsun ki adamin kursuna vssine sana ne? Birak naparsa yapsaydi. Ablasindan paralari alip bir de seni gormeye gelecekmis. Gelmesin, once adam gibi is bulsun hayatini duzene soksun

Koskoca kazik gibi herif
Sen de velisi
Daha cooook ugrasirsin bununla
Niye karisiyorsun ki adamin kursuna vssine sana ne? Birak naparsa yapsaydi. Ablasindan paralari alip bir de seni gormeye gelecekmis. Gelmesin, once adam gibi is bulsun hayatini duzene soksun
bi de surekli yakınlasmak ıstıyor. orda burda sıkıstırıyor. hesapları bana ödetiyor.

Böyle bi sebeple öğrenciden vazgeçileceğini hiç sanmam.
Bence kurstan da sıkıldı veya Kpss kursu gibi zor geldi.
Vazgeçti gitmekten ve sana da yalan söylüyor.
Nereden buluyorsunuz böyle faydasızları bilmem ki.

Böyle bi sebeple öğrenciden vazgeçileceğini hiç sanmam.
Bence kurstan da sıkıldı veya Kpss kursu gibi zor geldi.
Vazgeçti gitmekten ve sana da yalan söylüyor.
Nereden buluyorsunuz böyle faydasızları bilmem ki.
kursa gitmekten vazgeçse parayı ödemek zorunda kalırdı ama. benim de aklıma gelmedi bu olay ama. senetleri almış

Sen diğer konuda 22 yaşında bilgisayar mühendisliği okuyan ve sevgilisiyle 16 yas farkı olan kişi değil misin??? 2 farklı kişilik misin anlamadım

Ya varya sana cok gıcık oldum. Hem de asiri derecede. Koca adam ne karisiyorsun? Anasi misin babasi mi?
Boyle daha iyi mi oldu? Cok mu biliyosun ortamı da adami etkiliyosun? Allahim sabir yani.. !!!

Ya varya sana cok gıcık oldum. Hem de asiri derecede. Koca adam ne karisiyorsun? Anasi misin babasi mi?
Boyle daha iyi mi oldu? Cok mu biliyosun ortamı da adami etkiliyosun? Allahim sabir yani.. !!!
ben boyle yapardım dedım normal konusurken dedim. gıt boyle yap demedım kı.

Adam da normal degil, her seyden sıkılıyor, bi de ablasindan para aliyor. Boylesinden ne köy olur ne kasaba!!
sımdı konusuyoruz bence ablana soyle para alma dedım hiç hoş değil dedim.
kurstan atıldım değil ben bıraktım de diyorum. yok ararlar kursu ablam dıyor.
kpss yi de bıraktıgı ıcın basına kakarlarmış.
kursa gelirken verdiği harçlığa bile soylenıyormuş babası. oyle bi aile sen bilmiyosun sıznkıler gibi değil diyor. bu kurs için aylarca ısrar ettim simdi soylersem bi daha hiç bi şansım kalmıcak dıyor. lisede yurtta kaybettıgım muzıkcaları terlıgı bıle hala soylenen bi aile düşün diyor. üzülüyırum da onun için. napsam bilemedim

kursa gelirken verdiği harçlığa bile soylenıyormuş babası. oyle bi aile sen bilmiyosun sıznkıler gibi değil diyor. bu kurs için aylarca ısrar ettim simdi soylersem bi daha hiç bi şansım kalmıcak dıyor. lisede yurtta kaybettıgım muzıkcaları terlıgı bıle hala soylenen bi aile düşün diyor. üzülüyırum da onun için. napsam bilemedim

Sorun ailende degil sende deseydin. Azicik adam ol da soylenmesinler.!
Bundan sonra duzgun seyler yapacagina hala hata yapiyor. Saka gibi. Bu yasta erkek ablasindan para alir mi hele otursun onu bi dusunsin

e başka kurs bulsun ona yazılsın madem..
adamın derdi başka parayı alacak seni görmeye gelecek yiyip içip dönecek..

sende velisi gibi yok öyle yok böyle.. belki kursun normal işleyişi bu şekilde.. ödevleri evde yap a kadar bile karışmışsın yahu..

Sorun ailende degil sende deseydin. Azicik adam ol da soylenmesinler.!
Bundan sonra duzgun seyler yapacagina hala hata yapiyor. Saka gibi. Bu yasta erkek ablasindan para alir mi hele otursun onu bi dusunsin
diyim mi bu lafı çok ağır gelmez mi ?
annem de diyor ondan bi halt olmaz diye. 1 yllık mezun. bır sene daha beklerim bu sekik devam ederse bırakırım. dıyorum o kadar ölüyor gibi de bi sevgi bagıyla baglı degılım kendısıne cunku

e başka kurs bulsun ona yazılsın madem..
adamın derdi başka parayı alacak seni görmeye gelecek yiyip içip dönecek..

sende velisi gibi yok öyle yok böyle.. belki kursun normal işleyişi bu şekilde.. ödevleri evde yap a kadar bile karışmışsın yahu..
bende gittim aynı tarz kursa ve adam cok tuhaf anlatıyor. sevgilimin anlattıgına gore. o yzuden dedım bıldıgım ıcın nasıl oldugunu

şimdi dedi ki bana o parayı biriktiricem. benim bi miktar birikmişim var 4mlyar kadar. universtede bırıktırdım. ona ekleriz bankaya ortak hesap acıp koyarız dedi.

Back
X