kızlar daha önce de konu açmıştım.. hemcinsim göz göre göre aldatılıyor hiç Bişey yapamıyorum diye.sevgilimin kuzeni kız arkadası varken Burdan Başka bi kızla daha çıktı 3 ay Boyunca.. Evet hiç Bişey yapmadım ve hiç Bişey olmamış gibi kızla tekrar Barıştı..kız aldatildiğini öğrenmedi.. şimdi de sevgilimin diğer kuzeni dün yanımıza geldi, yaa Bi kız düşürdüm dedi, ki Bu iğrenç taBir tamamen ona aittir görmen lazım taş giBi falan diyor.. Ben de sinirlendim, nasıl insanlarsınız yaa söylicem valla kız arkadasına dedim.kız arkadasını tanıyorum dördümüz geziyoruz toplanıyoruz, çok da hanım Bir kız.. gerçekten canım çok sıkılıyor artık.. dün Baya tepki gösterdim hatta tartışma Boyutuna geldi mevzu.. inşallah aynı şeyi yaşarsın ilerde dedim.. işe gittiğinde karım evde Beni Bekliyor diye düşünürken aldatılırsın o zaman anlarsın Bizim durumumuzu dedim.. Biz erkeğiz Biz yaparız Falan diyor Bir de yüzsüz.. aldatma aldatmadır şerefsizliktir dedim.. Biraz cesaretin varsa sevgiline söyle "Ben Bi kadınla Birlikte olacam" diye dedim, o zaman üzülür ama haBeri olmazsa neden üzülsün ki diyor.. söylicem dedim.. söyle inanmaz sana diyor, aramızı Bozmaya çaliştiğini söylerim diyor.. sevgilim de ordaydı biz tartısırken.. sevgilim de kızdı kuzenine, Benim kız arkadasımın yanında anlatma dedi.. sonra Beni de sizler Gibi sanıyor dedi. oğlum sen malsan Ben napim diyor Bir de sevgilime. sevgilim Bana sadık diye malmış, salakmış, Bütün erkekler çapkınlık yaparmış.. Benim sevgilimin yanında konuşma diye kızdı sevgilim de Baya gerildik yani.. Kızlar çok kötü hissediyorum kendimi yaa.. arada sevgilim olmasa yemin ediyorum kız arkadaslarına söylicem sizi aldatıyorlar diye ama söyleyemiyorummmmmmm öğrenmelerini istiyorum ama.. Hem de kızın çaliştiği havuza gelen bir kadın, kadını tanıyor kız yani...
Son düzenleme: