Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevgilisi olduğu için beni silen arkadaşı ben de tamamen silerim. silmediği iyi olmuş, niye silsin? ne saçmalık? sevgili yaptı diye arkadaş ortamından uzaklaşmayı bi derece anlarım ama hayatından çıkarmak saçma.

Hayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zaten

Yaslarimiz hemen hemen aynı, bu yaşlarda insan, insanları umursamamayi, cool olmayı, kimseyi takmamayi, olgun davranmayı öğreniyor, sizin ergen kalmaniz ilginc.

Olur da bu kafayla evlenir ya da başka bir ilişkiye başlarsanız yine aldatılırsınız, tekrar tekrar aldatılırsınız zaten.

Sosyal medya hem hayatınızıa hem karakterinize bu kadar zarar veriyorken hala kullanma sebebiniz nedir

Siz kiskanc degil ozguvensizsiniz.
Ben olsam ben de silmem. Neden sevgilim rahatsiz oldu diye lise arkadasimi sileyim?
Sevgilim bunun neyinden rahatsiz olacak o da ayri mesele.

ay iyiki bir sevgiliniz oldu niye silsin yahu
kocamın liseden beri görüştüğü kız arkadaşları artık benim arkadaşım , korkmayın bir araya gelindiğinde çok eğlenceli anılar hatıralar konuşuluyor. mesafesini yerini bilen herkesin kız ya da erkek arkadaşları olabilir
benimde genelde iyi anlaştığım görüştüğüm arkadaşlarım erkek, eşimde onlarla samimi ...

Biraz özgüvenin olsun konu sahibi adamın gözünde ezik göründüğünü farkında değil misin? Bı de hiç benim erkek arkadaşım yok demişsin bu normalmiş gibi hahaajjdjddj

Sevgiliniz terbiye etmeniz gereken çocuğunuz mu?
Ne münasebet ben arkadaşımı ortada makul hiç bir sebep yokken sırf takıntısı yüzünden sil diyen kişiyi silerdim hayatımdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…