- Konu Sahibi Cerenberenb
En yakın arkadaşımla liseden tanışırız. 15 sene oldu dile kolay. Ne sevgililer geldi geçti ikimizin de hayatından. Ne o beni sildi ne de ben onu. Hiçbir sevgilim böyle bir şey talep etmedi, edemez. Ederse de eski sevgilim olur. Üç günlük insan için 15 seneliği silecek kadar kişiliksiz değiliz şükür.
Bir de bir kızla bir erkek sadece arkadaş olabilir. Gördüğümüz her karşı cinse yürünecek gözüyle bakmıyoruz. Ne kadar sapkın bir düşünce şekli bu ayrıca. Bu kadar kritersiz, değerleri olmayan biri değiliz şükür. Uçana kaçanı bundan bana olur mu diye süzmüyoruz.
İnsan sevdiğini kırmaz ama makul isteklerde kırmaz. Bu makul bir istek değil.
Ha bir de hiç erkek arkadaşınızın olmaması da madalyalık bir durum değil. Sizin için erkekler sadece sevgili olarak mı var olabiliyor hayatınızda?
Bir de bir kızla bir erkek sadece arkadaş olabilir. Gördüğümüz her karşı cinse yürünecek gözüyle bakmıyoruz. Ne kadar sapkın bir düşünce şekli bu ayrıca. Bu kadar kritersiz, değerleri olmayan biri değiliz şükür. Uçana kaçanı bundan bana olur mu diye süzmüyoruz.
İnsan sevdiğini kırmaz ama makul isteklerde kırmaz. Bu makul bir istek değil.
Ha bir de hiç erkek arkadaşınızın olmaması da madalyalık bir durum değil. Sizin için erkekler sadece sevgili olarak mı var olabiliyor hayatınızda?