• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin madde kullandığını nasıl anlarım

Aslında bunu anlamanın en iyi yolu sormak. Öncelikle tatlı dille bi rahatsızlığı, söyleyemediği bir şey var mı diye sorabilirsiniz. Hayır demesi durumunda ise kibar bir dille yine böyle bir şey olup olmadığını sorabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz 1 aydır halinde bi gariplik var Sanki o gitti yerine başka biri geldi eskiden sürekli süprizler yapardı çiçekler alır dış kapımın önüne koyar çoğu zaman yorgun olduğumda evde yemek yapar bana getirirdi aşırı kıskançtı şimdi yanıma gelmemesini geçtim buluşmak bile istemiyor normalde instagram hesabımı dondurmuştum açtım ve arşivdeki fotoğtafları çıkardım ona bile tepki vermedi telefonları çok geç açıyor ilk başta alkolden şüpheleniyordum ama alkol olsaydı en kötü sabah kendine gelirdi ekstra olarak soğuduğunu düşündüm ilgi vermeye çalışıyor ama eskisi gibi yapamıyor chat gpt sorduğumda madde kullananlarda kilo kaybı göz bebeklerinde değişim sivilce soluk ten rengi bunların hepsi var arkadaşlarıylada görüşmeyi kesmiş aileme konuyu açıp onları tedirgin etmek istemiyorum eğer gerçekten bu illete düştüysede sonuna kadar yanında durmak istiyorum aranızda çevrenizde madde kullanan birisi varmı ne yapmalıyım
adam artik seni sevmiyor, ilgisini cekmiyorsun. muhtemelen akli yeni birine kaymistir.
bunu kabul etmek yerine kendince bahaneler uyduruyorsun.
bir de sonuna kadar yaninda duracakmissin. g.tüne tekmeyi koy, uyusturucuya baslamak - onu temin etmek kolay degil. yapan bilerek, uğrasarak yapiyor

Yanında olmayın kaçın kurtulun
Ama bence başka birisi var hayatında madde kullanımı ve sizi artık tınlamıyor olması ne alaka ?

Sevgilinin ilgisi azalınca insanın aklına neden madde kullanımı gelir ki hemen orayı hiç anlayamadim. Hani geçmişinde kullanmisligi falan vardır ya da çevresinde böyle biri vardır suphelenirsiniz tamam ama ne bileyim belki artik sizi sevmiyor hatta belki aldatıyor belki de başka dertleri var depresyonda falandir. Bunlar daha olası secenekler. Neden aklınıza madde bağımlılığı geldi

Eee sonuna kadar yanında olmaya bravo ne fedakar mi diyeceğiz Allah akıl fikir versin kimi doktor gibi narsist teşhisi koyar kimiside böyle nerden belli ya belki başkası var artık .Yada bitti kısaca.Dediginiz gibiysede bitti ayrıca kimseyi kurtaramaz ancak onunla batarsiniz bu gibi konularda .Keyfiniz bilir kolay gelsin

adam artik seni sevmiyor, ilgisini cekmiyorsun. muhtemelen akli yeni birine kaymistir.
bunu kabul etmek yerine kendince bahaneler uyduruyorsun.
bir de sonuna kadar yaninda duracakmissin. g.tüne tekmeyi koy, uyusturucuya baslamak - onu temin etmek kolay degil. yapan bilerek, uğrasarak yapiyor
Bundan kurtulmak kolay sanıyorlar aşk destek yeterli sanıyorlar kumar alkoliklik yada bu tarz şeylerde bı konuşuyorsun tamam yanı bu kadar doktor merkez başarmıyor aşk kazanacak hep TV dizi kafası toyluk bu kaç kendini kurtar yarın polis alır senide sorgular öyle ise yok soracakmis takip edilir yakalanır dışarda beklersiniz artık bı 15 yıl .

bana madde gibi gelmedi zaten bahsettiğin durumları 1 aydır kullanan insanda görmezsin

merhaba arkadaşlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz 1 aydır halinde bi gariplik var Sanki o gitti yerine başka biri geldi eskiden sürekli süprizler yapardı çiçekler alır dış kapımın önüne koyar çoğu zaman yorgun olduğumda evde yemek yapar bana getirirdi aşırı kıskançtı şimdi yanıma gelmemesini geçtim buluşmak bile istemiyor normalde instagram hesabımı dondurmuştum açtım ve arşivdeki fotoğtafları çıkardım ona bile tepki vermedi telefonları çok geç açıyor ilk başta alkolden şüpheleniyordum ama alkol olsaydı en kötü sabah kendine gelirdi ekstra olarak soğuduğunu düşündüm ilgi vermeye çalışıyor ama eskisi gibi yapamıyor chat gpt sorduğumda madde kullananlarda kilo kaybı göz bebeklerinde değişim sivilce soluk ten rengi bunların hepsi var arkadaşlarıylada görüşmeyi kesmiş aileme konuyu açıp onları tedirgin etmek istemiyorum eğer gerçekten bu illete düştüysede sonuna kadar yanında durmak istiyorum aranızda çevrenizde madde kullanan birisi varmı ne yapmalıyım
başka birisi olamaz mı hayatında? Neden hemen madde kullandığını düşündünüz ?

Hemen maddeci yaptin adami, bir ay sonra hevesi gecip senden sıkilmis olamazmi mesela?
Bence durum bu.

Hemen maddeci yaptin adami, bir ay sonra hevesi gecip senden sıkilmis olamazmi mesela?
Bence durum bu.
Narsist modası vardı bir ara her konuda bir ara da beni aramıyor acaba başına kötü birseymi geldi öldü mü falan yazılıyordu şimdide madde bağımlısı mı acaba ya evrilmiş.

Çevremde öyle biri yok ama olsaydı sonuna kadar yanında durmak isterim deme cesaretini gösteremez hızla uzaklaşırım.

Narsist modası vardı bir ara her konuda bir ara da beni aramıyor acaba başına kötü birseymi geldi öldü mü falan yazılıyordu şimdide madde bağımlısı mı acaba ya evrilmiş.
Aynen valla, karsi tarafi etiketlemek okadar kolay olmuski. Baska varsayimlar olamiyor bile

Emin olun madde kullanımı değildir. Madde kulanımı olsaydı 10 şehir öteden farkederdiniz. Madde kullanımı öyle iki üç belirtiyle içiyor denecek bir şey değil. Öylw bir şey ki ya yüzde yüz eminim kullanıyor dersiniz ya da yüzde yüz eminim kullanmıyor dersiniz. Belirti falan kendinizi yormayın. Bana depresyon gibi geldi. Ya da sıkılmış ilişkiden. Ha velevki kullanıyor, intihar etmek canlı canlı hergün ölümü hissetmek istiyorsanız buyrun sonuna kadar destekçisi olun.

Sonuna kadar yanin da mi durmak istiyorsun Allah akil fikir versin

Yillar sonra konu acarsin kadin siginma evine nasil basvururum diye yavrucum senin geleceginin fragmanini bugün okudum

O da seviyor diye katlanmis simdi hamile kalacak yeri yok esi de tehlikeli olmus

Yapmayin bu kadar mi degersizsin elin bagimlisina sonuna kadar katlanacan

Onlar o laneti bulamayinca agresiflesiyor annesinin kafasini keseni git ac Oku

Yazik senin Ailene Allah evlatla sinamasin

Ayrilmayi neden düsünmüyorsun

Back
X