Sevgilimin Mesleği

Etrafımda bu dediğin şekilde 2 evlilik var, biri zengin akrabasından aldıklarıyla geçindi diğeri babasından kalan mirasla, sonuç yıllarca işsizlik, hacizler, icralar, hapisler, çünkü adam tembeldi ve çalışamadı, elini neye attıysa 1 ay olmadan çıktı, işsizlik başka tembellik baika arkadaşlar karıştırmayın, bu ciddi bir konu ve çok ciddi düşünmelisin.
Tabiki tembellik ciddi bi konudur ama daha askerden yeni geldi ve hemen çalışmaya başladı, böyle birine direk tembel yaftası yapıştırmak haksızlık olur yani daha önce Kpss de denemiş olmamış:KK17: Ben yine de düşünmeye devam ediyorum sürekli bu konuyu açıyorum ama o da bunalıyor bi yerden sonra

Fabrika var üretip toptan satış yapıyorlar, markaları var, birde mağaza var. Sevgilim mağazada satış yapıyor fabrikadan toptan mal götürüyor.
canımcım 22 yaşında bir insan hemen müdür olamazki bence çok da iyi yapıyor işi kökeninden öğreniyor bence çok mantıklı . Haa çocuğun mesleği var ise öğretmen falan ise yapmak istemiyorsa ona bişi diyemem aslında o da sorun değil yapmak istediği iş bu olabilir .satış olabilir .sonrasında mağaza müdürü olur.ve yaşı şu an bu yaptığı işe müsait. sen ne iş yapmasını istiyorsun ki hemen anlamadım

canımcım 22 yaşında bir insan hemen müdür olamazki bence çok da iyi yapıyor işi kökeninden öğreniyor bence çok mantıklı . Haa çocuğun mesleği var ise öğretmen falan ise yapmak istemiyorsa ona bişi diyemem aslında o da sorun değil yapmak istediği iş bu olabilir .satış olabilir .sonrasında mağaza müdürü olur.ve yaşı şu an bu yaptığı işe müsait. sen ne iş yapmasını istiyorsun ki hemen anlamadım
Yani bölümüyle ilgili olabilir diyorum ama o istemiyor, özel de aynı parayı alcam niye uğraşıyım başkasının yanında diyor. Kpss den o puani almak benim için çok zor diyor. Ben de bazen haklı buluyorum bazen ailem istemicek diye kafama takıyorum iste :)

Valla evlilikte para yoksa huzur da pek olmuyor.geçen gün bi markette anne çocuk gördüm. Kadın ekmek almak için gelmiş ,çocuk bir kek istedi .anne alamam oğlum dedi çekti sürükledi çocuğu. Bir de bi offf ladi ki içim yandı.
Ben çocukken hep başkalarının eski kıyafetlerini giyerdik. Peynir olsa sofra da zeytin olmazdı. Babamdan bi şey için para istemeye utanin dik. Veremezse mahçup olmasın diye.
Bunları bi düşünün. Şimdi bile insanların evine 6 bin TL giriyor.ev borcu falan varsa inan ki yetişmiyor.
2 çocuk lu bi evin masraflarını bi hesap et.
İyi insan bulmak zor ama bu zorlukları da göz önüne alarak karar ver.
Çalışkansa taşı sıksa suyunu çıkarsa şu an ki durumu geçici olabilir.

Back
X