Sevgilimin Mesleği

İşte fabrika var ordan toptan mal gelicek bi dükkan açarım falan diyor. Ama ben ticarete güvenmiyorum bence düzenli bir meslek şart. Of be herşey bu kadar zor olmak zorunda mi :KK43:

Telasını anlıyrum duzenlı bı planı varsa arkasnda dur hayallerını yasamadına ızın ver zaten suan gecındırecek evınız yada cocuk gıbı srumluluklarınız yok en fazla olsa olsa dukkanı batırır ama batsada yasınız genc yıne tparlar her akıl bır olsaydı koyuna coban bulunmazdı hedeflerı var daha ck kazanmak ıstyr kıt kanaat ay snunu getrmek ıstemıyr bırak yapsın bence belkı ck zengın olr bılemezsn bazılarına memurluk sıkıcı gelır. mutlu olacagı işi yapsın

Aslında dayısı dedesi ortaklar galiba ve dedesinden kalanlara annesi de ortak. Yani o bunun rahatlığında diye düşünüyorum kendi de dayısı gibi kendi işini kurmak istiyor.
Neden sırtini baskalarina dayıyor ki ? Ne olursa olsun ister anne ister baba ister es kimseye güvenip de evlilik yoluna çıkılmaz bi adam önce kendine güvenmeli. Sizin ki dayım var bana bisey olmaz keyfime diyecek yok modunda anladigim kadarıyla, bi şekilde onu kırmadan bian önce kendi işini yapmaya yönlendirmelisin bence... Ya anlamıyorum bu erkekler evliligi ne olarak görüyorlar benim sevgilimin işi gücü var polis memuru 30.000 borcu var evlenelim evlenelim diyor bende senin gibi düşünüyorum işi olsa da maddiyat evlilikte önemli bu kadar borç icinde nasıl evlencez bende çalışmıyorum daha diyorum Paşa hallederizzzzz diyor kolaydı sanki :KK43: Artık öyle duruma geldik ki evliliği nasıl gecinelecegini kızlar dert ediyor

Elindeki tüm imkanları deneyip de iş bulamayıp dayı yanında çalışsa tamam ama bu şekil kolayına gelmiş sanırım.

Telasını anlıyrum duzenlı bı planı varsa arkasnda dur hayallerını yasamadına ızın ver zaten suan gecındırecek evınız yada cocuk gıbı srumluluklarınız yok en fazla olsa olsa dukkanı batırır ama batsada yasınız genc yıne tparlar her akıl bır olsaydı koyuna coban bulunmazdı hedeflerı var daha ck kazanmak ıstyr kıt kanaat ay snunu getrmek ıstemıyr bırak yapsın bence belkı ck zengın olr bılemezsn bazılarına memurluk sıkıcı gelır. mutlu olacagı işi yapsın
Haklısın ben hep kötü yönden düşünüyorum belki de memur olsa mutlu olamıcak işini sevemicek daha mutsuz olcaz veya dedigin gibi ticarette daha iyi olcak bilemeyiz iyi düşünelim de iyi olsun bari :) çok teşekkür ederim desteğin için canım :KK36:

Gün gelip dayiyla aralarinin bozulmayacagi ne malum hayatta hicbirsey garanti degil. Sen once kpss yi hallet memur ol Allahin izniyle,belki seni gorup özenip kendide sınavlara girmek biseler yapmak ister. En kötü ihtimalle evlenince ikinizde asgari ucretle calisip evinizi gecindirirsiniz :) maddiyata cok takılma derim :)

Evlilik için maddiyat şart maalesef. Okumak istemeyebilir, bazı insanlar da ticari zeka vardır. Herkes okumak memur olmak zorunda değil.
Ancak dayıya sırtını ne zamana kadar dayayabilir. Dünya Hali dayı bugün ölse belki çocukları sevgilinizi dükkana bile sokmayacak.
Kendini garantiye almadan kesinlikle ciddi bir adım atmayın.

Kendini kullandırtma senin mesleğine para kazancına göre evlenmeye kalkmasında sen o zaman gör toz pembeleri

Aslında dayısının yanında çalışması beni çok rahatsız etmedi.önemli olan gelecekle ilgili düşünceleri bunun için adımlar atıp atmaması.ne düşünüyo ömür boyu böyle mi gidicek.tembel bi insanla zor gerçekten.sevince insan herşeyi kabullenebilir ancak maddiyat çok önemli yinede

Neden sırtini baskalarina dayıyor ki ? Ne olursa olsun ister anne ister baba ister es kimseye güvenip de evlilik yoluna çıkılmaz bi adam önce kendine güvenmeli. Sizin ki dayım var bana bisey olmaz keyfime diyecek yok modunda anladigim kadarıyla, bi şekilde onu kırmadan bian önce kendi işini yapmaya yönlendirmelisin bence... Ya anlamıyorum bu erkekler evliligi ne olarak görüyorlar benim sevgilimin işi gücü var polis memuru 30.000 borcu var evlenelim evlenelim diyor bende senin gibi düşünüyorum işi olsa da maddiyat evlilikte önemli bu kadar borç icinde nasıl evlencez bende çalışmıyorum daha diyorum Paşa hallederizzzzz diyor kolaydı sanki :KK43: Artık öyle duruma geldik ki evliliği nasıl gecinelecegini kızlar dert ediyor
Allahtan bunun borcu harcı yok :KK17: Acaba bizler mi çok takıyoruz diyorum bazen ama ince eleyip sık dokunmalı evlilik çok hassas bir durum ve boşanmalar da çok arttı. Sirf bu yüzden ilerde sorun yaşamak istemiyoruz sonuçta bizde

Evet o da bundan bahsetmişti yapabilirim falan diye. Ama neden yapmıyor anlamıyorum gir belediyeye al mis gibi maaşını dimi

belediye konusunda siz ve diğer yazan arkadaş lütfen saçmalamayın belediyeye nasıl girilir biliyomusunuz ki gir belediyeye al 3000 maaş diyorsunuz belediyeye girmek için bir sınav yok açıktan atama yapılıyor yani torpil varsa girsin yoksa yapacak bişey yok

Allahtan bunun borcu harcı yok :KK17: Acaba bizler mi çok takıyoruz diyorum bazen ama ince eleyip sık dokunmalı evlilik çok hassas bir durum ve boşanmalar da çok arttı. Sirf bu yüzden ilerde sorun yaşamak istemiyoruz sonuçta bizde
Benim sevgilim de bana kızıyor off yeter çok ince düşünüyosun bende senin kadar birşeyleri ince dusunsem hiç evlenemeyiz diyor ama senin de dediğin gibi evlilik bu kolay mı bundan sonra ki ömürlük hayatın... Allah yardımcımız olsun

belediye konusunda siz ve diğer yazan arkadaş lütfen saçmalamayın belediyeye nasıl girilir biliyomusunuz ki gir belediyeye al 3000 maaş diyorsunuz belediyeye girmek için bir sınav yok açıktan atama yapılıyor yani torpil varsa girsin yoksa yapacak bişey yok
Ben de böyle düşünüyodum zaten erkek arkadaşım da çevresine güvendiğini söylemişti bunu konuşurken. Ki ülkemizde çoğu meslek torpille dönüyor. Yalnız saçmalamayın falan demeseniz de olurdu üslup biraz sert olmadı mı :)

Haklısın ben hep kötü yönden düşünüyorum belki de memur olsa mutlu olamıcak işini sevemicek daha mutsuz olcaz veya dedigin gibi ticarette daha iyi olcak bilemeyiz iyi düşünelim de iyi olsun bari :) çok teşekkür ederim desteğin için canım :KK36:

rıca ederım canım Evet aynen byle dusun :) pozıtıf ol . Burada genel olrk ktu yrumlar var saygı duyuyrum ama bu kadar garantıcı ve planlı olmaya gerek yok cunku bır dk snrasını bılmeden yasıyruz cok plan yaparsan hayat planlarını alt ust eder daha ktu olursun mutsuz memur olacagına mutlu bı işi olsn bsuna kalbını karartma ;)

Ben de böyle düşünüyodum zaten erkek arkadaşım da çevresine güvendiğini söylemişti bunu konuşurken. Ki ülkemizde çoğu meslek torpille dönüyor. Yalnız saçmalamayın falan demeseniz de olurdu üslup biraz sert olmadı mı :)

bazı şeyleri kolay sanan insanlara kızıyorum gir kpss ye memur ol gir dgds ye mühendis ol gir belediyeye al 3000 bunları diyen insanların hiçbirinde bu vasıflar yok tavsiye vermek birine yapılacak en kötü şey

Asgari ücretle çalışıyorsa heryerde iş bulurdu dayısı bunu kandırmış ,
aklına gir akrabanın yanında çalışmak intihar , ssk dahi ödemez

Tatlım benım esım beledyede calsyr ama oyle torpıl oglutorpıl yaplmadı babası ve dedesı beledyeden emeklı ve burası kucuk bı ılce ve esımın okudugu blumden baska basvuru yktu şans işte grdı butur seyler sadece bıze has degıl pekala kucuk bı beledyelere gdp cv verebılır bırı olmzsa bırı tutar snucta arayan bulur hıc bı caba karsılıksız kalmaz ben bundan bashettım kaldıkı ozel sektrde de EN AZ beledıyedekı kadar kaazanabılır ekstrası cok olan bı meslek bı olcum besyuz tl

Tatlım benım esım beledyede calsyr ama oyle torpıl oglutorpıl yaplmadı babası ve dedesı beledyeden emeklı ve burası kucuk bı ılce ve esımın okudugu blumden baska basvuru yktu şans işte grdı butur seyler sadece bıze has degıl pekala kucuk bı beledyelere gdp cv verebılır bırı olmzsa bırı tutar snucta arayan bulur hıc bı caba karsılıksız kalmaz ben bundan bashettım kaldıkı ozel sektrde de EN AZ beledıyedekı kadar kaazanabılır ekstrası cok olan bı meslek bı olcum besyuz tl

sizin eşiniz orda tekmiş babasını dedesinide tanıyorlarmış nasip olmuş girmiş ama biz sizin küçük ilçenizde yaşamıyoruz ben izmirdeyim belediyeye cv bıraksam gülerler bana emin olun

bazı şeyleri kolay sanan insanlara kızıyorum gir kpss ye memur ol gir dgds ye mühendis ol gir belediyeye al 3000 bunları diyen insanların hiçbirinde bu vasıflar yok tavsiye vermek birine yapılacak en kötü şey

Bu mesajınızda benı kastettysen once butun yazdıklarımı oku oyle konus

Ustume alındım cunku beledyede olan arkadasımın ucbın maas aldıgını ben yazmıstım

rıca ederım canım Evet aynen byle dusun :) pozıtıf ol . Burada genel olrk ktu yrumlar var saygı duyuyrum ama bu kadar garantıcı ve planlı olmaya gerek yok cunku bır dk snrasını bılmeden yasıyruz cok plan yaparsan hayat planlarını alt ust eder daha ktu olursun mutsuz memur olacagına mutlu bı işi olsn bsuna kalbını karartma :KK66:
Ben de şaşırdım benim için de maddiyat evliliğin direklerinden biri ama bu kadar büyük sorun olur mu diye sormak istemiştim baya olumsuz cevaplar var, tabi eminim tecrübelerine dayanarak söylüyolardır da birazcık içim karardı :KK51: Pozitif olmaya çalışcam ama yine de :KK51:

Back
X