- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi MissLavinia
7 aylık bir ilişkim var. En uzun ilişkim ve bana hayatta değer verilmeyi, sevmeyi ve sevilmeyi öğreten kişiyle beraberim. İlişkimizin başından beri ciddi düşünüyor kendisi. Bense evlenmekten korkan biriydim hep ama bana bile evliliği empoze edebildi, ben de istiyorum artık
İkimizde mezunuz ve o askerliğini yaptı. Ben 4 yıllık o ise 2 yıllık bölümden mezun. Ben kpss çalışıp memur olayım daha iyi şartlarda yaşayalım diye çırpınırken, o zengin dayısının yanında asgari ücretle çalışmayı tercih ediyor ve bu benim canımı sıkmaya başladı. Okuduğu bölümde özelde çok da güzel iş imkanı var veya kpss, dgs gibi imkanları. Ama tembellik yaptığını düşünüyorum. Bu konuyu açınca sen düşünme bunları ben sana da çocuklarımıza da bakarım diyor. Evet biliyorum maddiyat çok da önemli değil. Ama evlilikte olmazsa olmazlardan biri bence. Annem de keşke bekleseydin işini alınca illaki biri olurdu hayatında diyor ve babamın istemeyeceğini söylüyor. Babamda esnaf ve biz çok zorluk çektik. Aynı zorluğu kendi yuvamda da çekmek istemiyorum yoruldum artık çocukluğumdan beri geçim sıkıntısından. Gerçekten onu bırakamam maddiyat bi ilişkiyi bitirmek için asla bir sebep olmamalı ama çok kafama takıyorum elimde değil. Bu durumu yaşayanlar varsa biraz dertleşelim mi kızlar