• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin odunluklarindan seçmeler!

kesinlikle siznle polemige grmycem . acemym uye olali 24saat ble olmadi beceremem ve yazamam ayip olmasa gerek iyi gceler diliyorum size .

Polemige girmene gerek yok zaten. Acemi olman sesli harfleri yutmani gerektirmiyor. Yenisin belki bilmiyorsun ama arkadaslar uyarmis sen hala israrla yutarak yaziyorsun.

Sana da iyi gclr.

Ben iyi gclr deyip konudan cikmistim ama size ne oluyor pardon!!! Siz avukatliginizla ne kadar yasarsaniz ben de o kadar yasarim hanimefendi. :KK12:

Bu baslik altinda derdini anlatan bir insana yardim edeceksen edersin, etmeyeceksen konu disina cikip elestirmezsin arkadasim. Bir de iyi gclr diyerek gonderme yapiyorsun. Guldurmedi :')

konu başlığını görünce sevgilini odun sandım kız :D çocuk yine sabırlı sen işi için trip yaptıkça üzme beni diye mesaj atıyor. benimki olsa üstüme düşmezdi kesinlikle. bence üzme çocuğu ne yapsın ileride evinizi geçindirecek. takdir etmelisin hatta boş boş gezmesinden iyidir :KK51:

Bu baslik altinda derdini anlatan bir insana yardim edeceksen edersin, etmeyeceksen konu disina cikip elestirmezsin arkadasim. Bir de iyi gclr diyerek gonderme yapiyorsun. Guldurmedi :')

Konular Turkce ve anlasilir bir sekilde yazilmalidir. Forum kurallari boyledir. Arkadas uyarilmis bir kac kere. Buna ragmen ayni sekilde yazmaya devam eden birini elestiririm. Yalniz senin yazma amacin daha farkli . Senin amacin polemik yaratmak o da forum kurallarina aykiri.

Not: Gulmek istiyorsan komedi filmi seyret buradaki yorumlar gulmen icin yazilmiyor zira.
:KK20:

2 hatırlatma...

1)
Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

2) Polemik yasaktır.

Back
X