• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgılımın okul sorunu :(

maviii52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
206
8
68
merhaba kızlar

bız 4 senedır bırlıkteyız sevgılım hazırlık ve 4 sene okulu sagolsun 1, ve 2, sınıftakı sadece secmelı derslerınden gecerek okulu uzattı su an 3, sınıf olması lazım ama olmadı artık sınırlerım bozuluyo ne yaptıysam bas edemedım yardımcı olun :(

merhaba kızlar

bız 4 senedır bırlıkteyız sevgılım hazırlık ve 4 sene okulu sagolsun 1, ve 2, sınıftakı sadece secmelı derslerınden gecerek okulu uzattı su an 3, sınıf olması lazım ama olmadı artık sınırlerım bozuluyo ne yaptıysam bas edemedım yardımcı olun :(

okulu uzatıp uzatıp bir türlü bitiremeyip sonunda 29 yasına gelip 12 ay uzun dönem askere gitmek zorunda kalabileceğini söyleyin
herkes iş güç sahibi olup para kazanmaya başladığında onun baba parası yemeye utanacağını söyleyin
meslek sahibi olup para kazanmaya başlayınca, kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca, hayattan daha çok keyif alabileceğini söyleyin :44:
bir de ipin ucunu kaçırdı mı geri yakalamak zor oluyor
bir yerden sonra okulu bitirmek çok zor gelecek bir an önce toparlaması onun için faydalı olur.

okulu uzatıp uzatıp bir türlü bitiremeyip sonunda 29 yasına gelip 12 ay uzun dönem askere gitmek zorunda kalabileceğini söyleyin
herkes iş güç sahibi olup para kazanmaya başladığında onun baba parası yemeye utanacağını söyleyin
meslek sahibi olup para kazanmaya başlayınca, kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca, hayattan daha çok keyif alabileceğini söyleyin :44:
bir de ipin ucunu kaçırdı mı geri yakalamak zor oluyor
bir yerden sonra okulu bitirmek çok zor gelecek bir an önce toparlaması onun için faydalı olur.

Herseı soyledım defalarca konustumm artık ne yapacagımı sasırdım :( :14:

Herseı soyledım defalarca konustumm artık ne yapacagımı sasırdım :( :14:

Bir muddet sonra akli basina gelir merak etme
Bakacak herkes okulu bitirmek uZere
Ben neredeyin ben naaptim diye pisman olacak
Genelde pismanlik oluyor

Etrafinda ornekler varsa o ornekleri goster
1 yil uzatma sıkıntı degil ama 2 yıl filan uzatirsa sıkintı olur :44:

Back
X