Bacım sabahtan beri anlattıklarından şurada yedi kat el olan, konudan fersah fersah uzak olan kadınlar bile bin tane çıkarım yaptı. Sen senden gizlenen, ciddiye giden bir ilişkide gizlenmemesi gereken bir konuda adama soru soruyorsun. Adam gülüyor cevap vermek yerine. O anda nasıl Müge Anlı çıkmadı içinden de "başlıcam aşkına" diyemedin ya?

Bak benim de sevgilim var, benden böyle önemli bir şey saklasa, ben de sorsam ve gülse... Yeminle ağzına terlikle vururum, güldüğü ağzına.

Bir de bir ayda boşanmış diyorsun, boşanma sebebi düğünün kötü olması olabilir mi ya? Bir düşün, aklına yatıyor mu hiç? Türkiye topraklarında hiç mümkünatı var mı? Herkes yazmış işte onca ev düzüldü, masraf edildi diye oturur bizim insanımız, kan kusar şerbet içtim der. Mutlaka başka bir şey olmuştur. Ki sen de diyorsun altını bozdurdum diye hırsız dedi bana dedi diye. Demek ki düğünün yemekli olmamasından daha büyük bir problem olmuş. Artık neyse kız bir ayda pes etmiş. Sen bunu yabana atma. Senden de bu adamı bırakmayacak bir enerji alıyorum ben bu arada.