Sevgilimin patavatsizligi

Blackcatt1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
736
644
103
29
Merhaba hanimlar erkek arkadaşımla 6 aydir çıkıyoruz beni sevdiğinden eminim ben de onu seviyorum fakat biraz pavatsiz. Bazi kelimeleri cümleleri bana dokunuyor. Geçen ben aglamistim mesela telefon edip ona anlattim durumu aglarken o da bana teselli verdi işte üzülme ben de üzülüyorum tarzinda seyler soyledi. Obur gun bulustugumuz da ise " dün neden ağlayıp zırladın " dedi bu lafi bana garip geldi. Ben mi cok takiyorum acaba

Normal bi sekilde soyledi ama o konu hakkında üzüldüğümu biliyordu boyle bisey demesi onemsememis gibi kucumser gibi hissettirdi
normal söylediyse ağladığınızda içinde birşeyler oluşmamış demekki sevgilinizin.ben ağladığımda eşim dayanamaz ağlama diye gelir yanıma sonra başka zaman ağlayıp zırlıyorsun diye şaka yapar bana..

normal söylediyse ağladığınızda içinde birşeyler oluşmamış demekki sevgilinizin.ben ağladığımda eşim dayanamaz ağlama diye gelir yanıma sonra başka zaman ağlayıp zırlıyorsun diye şaka yapar bana..
Agladigimda yanimda değildi telefonla konustuk o zaman üzüldü aglama ben de üzülüyorum dedi obur gun bunu dedi

Ozmn böyle dalga geçer umursamaz gibi söylemesinin hoş olmadığını söyle canm bir daha yaparsa da uzatma bence ilerde her ağladığında ağlama zırlama diyen biri olmasın hayatında

Back
X