Sevgilimin soğukluğu

Sabretmem mi gerek ?

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

Abgela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
6
1
1
29
8 aylık bir ilişkim var herşey güzel giderken son 1 aydın erkek arkadaşım bi garip davranıyor ablası evli geldi işte ablası geldiğinden beri bi sıkıntısı var aşkım demiyor mesaj atmıyor artq ve aramayıda kesti iyice bende aramıyorum ama sordum dedim bir böylesin ailevi bişeyler var dedi anlat dedim yok sus sus yoks kalbini kırarım konuşulacak yer değil dedi 1 aydın böyle bende yazmıyorum oda soğuyorum gittikçe bitirme kararı aldım buluşmayı bekliyorum bir erkeğin sorunu olunca anlatmalı bence anlatamıyorsada bu kadar tepkiyi ben haketmiyorum

Bence de seninle konusmali. Ya da gercekten konusamayacagi birsey vardir. Bunu sanki problem sende gibi hissettirmemeli diye dusunuyorum

Bende öyle hiç böyle değildi bi anda değişmesih normal değil

8 aylık bir ilişkim var herşey güzel giderken son 1 aydın erkek arkadaşım bi garip davranıyor ablası evli geldi işte ablası geldiğinden beri bi sıkıntısı var aşkım demiyor mesaj atmıyor artq ve aramayıda kesti iyice bende aramıyorum ama sordum dedim bir böylesin ailevi bişeyler var dedi anlat dedim yok sus sus yoks kalbini kırarım konuşulacak yer değil dedi 1 aydın böyle bende yazmıyorum oda soğuyorum gittikçe bitirme kararı aldım buluşmayı bekliyorum bir erkeğin sorunu olunca anlatmalı bence anlatamıyorsada bu kadar tepkiyi ben haketmiyorum
Valla kalbini kırarım dediğine göre sizinle ilgili . Erkekler dert anlatmak konusunda biraz daha donuk ama hiç sorma kalbini kırarım da demezler. Ya da kafalarını dinlemek isterler ama sevdiklerinden bu kadar uzak kalamazlar. Çağır oturun konusun

yazma arama sen de boşver. bana da konunun seninle alakası var gibi geldi derdi neyse konuşsun adam gibi.

Üzgünüm ama artık birşeyler onun için bitmiş seven insan zor gününde sevdiğini yanında ister. Bana çok samimi gelmedi erkek arkadaşın tabi benim fikrim bu canim

Yazma, arama, bulusma kimse vazgecilmez degildir. Pasam ne saniyor kendini acep? Sorun senden kanynaklaniyorsa bunu konusmali senlik bir durum yoksa bunu paylasmiyorsa sana yansitmamali. Kalbine kirarim ne demek o kim ki? Bas tekmeyi akli basina gelsin.

Back
X