Sevgilimin sözleri siz olsanız ne düşünürdünüz?

Yalanlari duymaya tercih edin böylesini 👍 acıksozlüluğünü başka şeyler icin de kullansin ama sadece bu sorduğunuzda degil.

Açıksözlü olmak guzeldir patavatsz değil ise .. İkisi ayrı seyler çünkü. .

Dobralık ve patavatsızlık arasında ince bir cızgı var, cızgıyi gectıgın an itici biseye dönüşüyosun. Sevgilinde son derece itici.
Evlileri bi nebze anlıyorum, bosanmaya korkuyorlar vs. Peki siz neden ayrılmıyorsunuz? Emek verdim filan demeyin sakın.

Dobralık ve patavatsızlık arasında ince bir cızgı var, cızgıyi gectıgın an itici biseye dönüşüyosun. Sevgilinde son derece itici.
Evlileri bi nebze anlıyorum, bosanmaya korkuyorlar vs. Peki siz neden ayrılmıyorsunuz? Emek verdim filan demeyin sakın.
Bunun haricindeki tüm huyları çok güzel çünkü

Daha iyi değil mi söylemesi? Size farklı bir bakış açısı sunar. Ha ama şöyle bir şey var bunu beğenmedim giyme, ben beğenmedim ama sen beğendiysen sorun yok gibi.

Hanımlar merhaba
Sevgilim bana sevgisini, ilgisini, beğenisini hissettiren biri. Fakat çok açıksözlü biri aynu zamanda. Kendisini tanımlarken de ben dobra bir insanım der. Mesela saçımın rengini değiştirsem beğenmezse bana yakışmadığını söyler. Beğenirse çok beğendiğini hissettirir. Bir kıyafet giysem yakıştıramazsa bunu söyler.Beğenirse de aynu şekilde. Beğendiği zaman tamam ben de mutlu oluyorum.Ama beğenmeyip söylediğinde çok alınıyorum kırılıyorum hemen. Normal hayatta da görünüşünle ilgili şeylerde çok alınganlık yapıyorum zaten. Bunu ona da ifade ettim. O da bana beni önemsediğini beninle ilgilendiğini bundan dolayı yakıştıramadığı şeyleri de söylediğini söyledi. Ayrıca bu onun huyu açıksözlü olması...
Bundan önceki erkek arkadaşlarım böyle değikdi. Beğenmedikleri zaman bunu söylemezlerdi. Bana da çok garip geliyor. Ben mi abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
benim sevgilim de benzer. başlarda bu yüzden çok kavga ediyorduk hatta. sonra aldım karşıma konuştum. mesela kilo meselesi yüzünden geçmişimde sağlılığımı ciddi derecede tehlikeye attığımı bu konuda onun anlamadığı kadar hassas olduğumu söyledim. veya bişeyi yakıştırmadıysa bana teşekkür ederim ama ben çok beğeniyorum çok severek giyiyorum ve içinde kendimi inanılmaz iyi hissediyorum dedim. benim kendime güvenimi görünce artık lafını etmemeye başladı.
dediklerinden alınmayın onun yerine güçlü durun ve hassasiyetlerinizi anlatın.
benim de önceki erkek arkadaşlarım böyle değildi. hatta hiçbir ilişkimde bu kadar eleştirildiğimi hatırlamıyorum. ama bunu artık kötü görmüyorum. insan kendini bir halt sanmamalı. beni eleştirdiği haklı noktalar var mesela. bunlar için teşekkür ediyorum ona. kısacası her şeyin başı iletişim

Dobralık ve ayılık arasında ince bir çizgi var. Rahatsız olduğunuz halde hala dış görünüşünüz ve ya hareketlerinizle ilgili kötü bir şey söylüyorsa o dobralık değil. Sizi ezmeye çalışıyor gibi geldi bana. Yine konuşun olmadı aynısını siz yapın beğenmediğiniz şeyleri pat pat söyleyin belki ne hissettiğinizi anlar

Burda herkes sevgilini haklı görmüş ama hangimiz olsak ve kim söylerse söylesin, kendimizle ilgili bir şeyin güzel olmadığı söylense suratımız kabak gibi asılır. Çoğumuz da bu yüzden beğenmediğimiz şeylere kırmamak için güzel diyoruz
Bunu umursamayacak insan çok azdır

Benim eşim de böyledir, ne düşünüyorsa onu söyler. Beğendiyse çok mutlu oluyorum, beğenmediyse, her şeyi de beğenmek zorunda değilsin, ben beğendin, gerekirse de "zaten sen ne anlarsın" moduna geçiyorum. Yani dünya bana hep güzel. :KK53: Tavsiye ederim.

Alıştınız mı peki ? Kırılıyor musunuz hala ..😔
hayir alismadim catir catir didisiyorum ama fayda etmiyor. 10 yil olacak ikimiz de degismedik oyle yuvarlanip gidiyoruz. benim ki en basta soyledi benim dilimin kemigi yok dedi hakketen yok kemik yok kikirdak da yok. cat diye soyler. sadece bana degil herkese oyle. anneme bile yapar ki annem cok fena alinir. kendi mudurlerine falan da oyledir beraber calismisligimiz var bir sure oradan biliyorum. kabullen ama degisme seviyorsan tabi. o bana der ben ona derim oyle gidiyor iste... boyle sevdik birbirimizi ki ben aslan burcuyum iltifati severim ama naparsin eldeki malzeme bu...

Her zaman sizi beğendiğini söylerse bu ne kadar inandırıcı olur sizce ? Demekki sizi samimi görüyor kendisine.Benimde nişanlım söyler beğenmeyince ben hiç alınmam.Bende ona söylerim o da alınmaz.Kırıcı olmadığı sürece bu samimiyettir.

benim erkek arkadaşım da öyle. başta tuhaf gelmişti. ama ben samimiyeti seviyorum, alıştım. abartmayın.
ben mesela benim güzel görünmem hoşuna gidiyo ki giydiğim yakışmamışsa söylüyor diyorum. çünkü onun göz zevkine güveniyorum.

sevgililik arkadaşlığı da içermeli bence. o yüzden böyle konularda iyi bir arkadaş gibi samimi fikrini söylemesi çok güzel.

Back
X