- 25 Ekim 2018
- 3.838
- 6.903
- 158
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Yalanlari duymaya tercih edin böylesini
acıksozlüluğünü başka şeyler icin de kullansin ama sadece bu sorduğunuzda degil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun haricindeki tüm huyları çok güzel çünküDobralık ve patavatsızlık arasında ince bir cızgı var, cızgıyi gectıgın an itici biseye dönüşüyosun. Sevgilinde son derece itici.
Evlileri bi nebze anlıyorum, bosanmaya korkuyorlar vs. Peki siz neden ayrılmıyorsunuz? Emek verdim filan demeyin sakın.
Alıştınız mı peki ? Kırılıyor musunuz hala ..benim esim de boyle... hem iyi hem omur torpusu...
Bunun harici derkenBunun haricindeki tüm huyları çok güzel çünkü
benim sevgilim de benzer. başlarda bu yüzden çok kavga ediyorduk hatta. sonra aldım karşıma konuştum. mesela kilo meselesi yüzünden geçmişimde sağlılığımı ciddi derecede tehlikeye attığımı bu konuda onun anlamadığı kadar hassas olduğumu söyledim. veya bişeyi yakıştırmadıysa bana teşekkür ederim ama ben çok beğeniyorum çok severek giyiyorum ve içinde kendimi inanılmaz iyi hissediyorum dedim. benim kendime güvenimi görünce artık lafını etmemeye başladı.Hanımlar merhaba
Sevgilim bana sevgisini, ilgisini, beğenisini hissettiren biri. Fakat çok açıksözlü biri aynu zamanda. Kendisini tanımlarken de ben dobra bir insanım der. Mesela saçımın rengini değiştirsem beğenmezse bana yakışmadığını söyler. Beğenirse çok beğendiğini hissettirir. Bir kıyafet giysem yakıştıramazsa bunu söyler.Beğenirse de aynu şekilde. Beğendiği zaman tamam ben de mutlu oluyorum.Ama beğenmeyip söylediğinde çok alınıyorum kırılıyorum hemen. Normal hayatta da görünüşünle ilgili şeylerde çok alınganlık yapıyorum zaten. Bunu ona da ifade ettim. O da bana beni önemsediğini beninle ilgilendiğini bundan dolayı yakıştıramadığı şeyleri de söylediğini söyledi. Ayrıca bu onun huyu açıksözlü olması...
Bundan önceki erkek arkadaşlarım böyle değikdi. Beğenmedikleri zaman bunu söylemezlerdi. Bana da çok garip geliyor. Ben mi abartıyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
hayir alismadim catir catir didisiyorum ama fayda etmiyor. 10 yil olacak ikimiz de degismedik oyle yuvarlanip gidiyoruz. benim ki en basta soyledi benim dilimin kemigi yok dedi hakketen yok kemik yok kikirdak da yok. cat diye soyler. sadece bana degil herkese oyle. anneme bile yapar ki annem cok fena alinir. kendi mudurlerine falan da oyledir beraber calismisligimiz var bir sure oradan biliyorum. kabullen ama degisme seviyorsan tabi. o bana der ben ona derim oyle gidiyor iste... boyle sevdik birbirimizi ki ben aslan burcuyum iltifati severim ama naparsin eldeki malzeme bu...Alıştınız mı peki ? Kırılıyor musunuz hala ..![]()