• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin takintisi

sosluk

AkrepKadını
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
117
12
68
İyi aksamlar hatunlar
Benim 3 senelik iliskim var ve sevgilim bu sure zarfinda hep beni daha yakindan tanimak istedi ailemi yani. Ablamla tansmak istedi fakat ablam beni kimseyle paylasmak istemedgnden hoslanmyrdu surekli sevgilmle olmamdan on yargi olusmustu ve tanismak istemyodu tabi bende bunu sevgilime diyemedgmden hep gecstryodum. Ablamn bi iliskisi oldu ilk kez bende cocukla tanstm tabi sevgilim bunu duyunca tartsma cikti neymis ablam onu merak edip senelerce tanismams ben gidip hemen tansmisim simdi bana onun soguklugunu yapyor sen beni saydirmadin dye. Arkadaslar sizce de abartmyor mu sevgilim?

Bence haklı.yani ablan tanışmıyot ama sen gidio tanışıyorsun.şu durumda bende kabullenemezdim bunu.

Sevgilin haklı.

Sevgiliniz haklı. Ben ablanızın durumunu abartılı buldum asıl. Kendisi sizi paylaşamadığı için sevgiliniz olmasını istemiyor ama kendi sevgilisi olmasında sakınca yok maşallah.

çok da doğru yapıyor sevgiliniz....
ablanızın ki de kabul edilebilecek bir davranış değil...
sizi paylaşamamak da nedir??

kendisi neden sevgili bulmuş öyleyse?

Hakli
.

Ablanda tanisabilir , ilerde evlenecegin zamanda paylasamaycakmi?

Ayrica ablaninda sevgilisi varmis ..

Hic dogru hareket etmiyo ablan ..

K bkma konu sahibi ama sevgiliniz haklı..
Ben olsam bende çok kırılır alınır hatta konuşmaz idim.. hiç de abartmıyor
Kendime hakaret sayardım bu davranışı
Hatta kabullenmezdim. !
Ablanızda şahsen cok bencil düşünmüş
Ne demek sizi kimseyle paylaşamıyor..
O zaman sizde ona aynısını yapsaydınz
bakalım neler hissedecekti ?
Siz o zaman sevgilinizi hayatınızdan cıkartın
Ablanızla kötü olmayın paylaşamıyormuş ya sizi
Evlenmeyinde zamanı geldiğinde.

sen de tavrını koyup tanışmayı geciktirip ablanın seni anlamasını sağlamalıydın.

Sacmalamis bence sevgilin dostum, 18lik kiz triplerine girmis.
Ablanin tavri dogru degil ama sevgilinin ablan yuzunden tavir koymasi yanlis bence, sen mi ablana boyle davran dedin ? Ablan yalis davrandi diye sen de mi yanlis davranmaliydin, 2 yanlis bir dogru yapmiyor k.
Sevgilini pek olgun bulmadim. Ablanla da tanismayiversin, dunyanin sonu mu ? Davranislarini gereksiz buldum.

sevgilin haklı. o zaman sende tanışmasaydın. aynı şeyi sevgilin sana yapsa olay çıkarırdın

kesinlikle sevgiliniz haklı .. şahsen bende onun yerinde olsam aynı tepkileri verirdim bence siz sevgilimin davranışı abartılı mı diye düşünceğinize gidip ablanızla konuşup ön yargılarından vazgeçmesini teklif edin.

kesinlikle sevgilin haklı tersi durumu düşün aynısını onun ablası yapsa senin de hoşuna gitmezdı :)

Ne yani şimdi ablanızın mantığına göre siz ablanızı paylaşmış mı oluyorsunuz.Ablanız tutumunda haksız kendine gelince sevgilisi olabilir ciddi düşünebilir ama sana gelince paylaşamam filan.Sevgiliniz ne dese haklı bence.

Kizlar neredeyse tum yorumlar sevgilimin hakli oldgu gosteriyor :( isin kotu tarafi sevgilim ben artik tansmam benim oncelgm olmalydi okadar yilin hatrina dyo :(

Bence ablan senin iliskini kiskanmis gibi geldi bana o yüzden tanışmak istemedi diye düşünüyorum o_O çünkü kendisininde iliskisi olmus ters mantık geldi bana. Sevgilin hakli zamanla yumusar merak etme illaki iş ciddiyete girecek ve ailende ki tum bireylerle mecburi tanismak zorunda kalacak :KK54:

Back
X