Sevgilimin teklifini kabul etmedim,siz olsanız ne yapardınız?

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.579
63
Merhaba bayanlar,kısa bir süre önce aranıza yeni bir yoldaş olarak katılmıştım :)
Çok uzun süredir tanıdığım ve uzun süredir sevgili olduğum ve şimdi nişanlım insanla ilişkimi bir kantara koydum. Başlığa bir refleks sevgilim yazmışım ama nişanlım aslında.
Kızlar, ben nişanı attım !
Anladım ki bu evlilik bana mutsuzluk getirecek. Aileler uyuşmuyor, beni çok mutsuz eden huyları var ve değişmiyor. Evlenirsek çok kavga ve huzursuzluk çıkacak.
Zor oldu ayrılık, 12 yıllık bir geçmişimiz var sonuçta. Hala kabullenmiyor :KK61: Nikah için gün alınmıştı iptal edildi, gelinliğim askısında kılıfında kaldı, kuaför randevusu balayı tatili vs hepsi iptal edildi, karşılıklı takılan takılar iade edildi. Ev tutulmuştu döşenmişti, evin kontratını benim üstüme devretti ve eşyalardan hiçbirini çok ısrar etmeme rağmen almadı. :KK43: Bilemiyorum doğru şey mi yaptım ama mutlu hissediyorum, meğersem kıyamet gününü bekler gibi bekliyormuşum düğünümü ve nikahımı. Böylesi daha iyi oldu.:KK14: Gerçi o cadı kaynanam ve görümcem göbek atıyor şu an :KK62: Ama onlara da inat evlenemem... Boşanmak çok zor olur.
Okuduğunuz için sağolun,siz ne düşünüyorsunuz,siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
hayırlısı olsun inşallah hepiniz için
ancak bu kriterlerin ilişkiye başlamadan önce değerlendirilip ona göre beraberlik kararı alınması taraftarıyım
çünkü bir süreden sonra insanlar bağlanıyor ve terk edilen üzülüyor

Bence en doğrusunu yapmışsın. Tebrik ederim canım, hayırlısı olsun. Bundan sonra da karşına ailesi de sana uygun, huzur verecek insanlar çıkmasını dilerim.

hayırlısı olsun inşallah hepiniz için
ancak bu kriterlerin ilişkiye başlamadan önce değerlendirilip ona göre beraberlik kararı alınması taraftarıyım
çünkü bir süreden sonra insanlar bağlanıyor ve terk edilen üzülüyor
İlişkiye ciddi başladık ve her şey yolundaydı.Sorunlar bir baş gösterdi pir baş gösterdi,önüne geçilemeyecek hal aldı.Eski sevgilim diyeyim artık,karakteri ve duruşu sağlam olmadığı için ilişki çatırdadı.Onarılmadı.Ailesi böyle yapmasa güzel güzel evlenirdik.Çirkin değilim aptal da değilim Türkiye'nin en iyi sayılı vakıf üniversitelerinden birinden mezunum öğretmenim ve yabancı dilimi ana dilim gibi akıcı konuşuyorum. Neyimi istemedilerse.

Bence en doğrusunu yapmışsın. Tebrik ederim canım, hayırlısı olsun. Bundan sonra da karşına ailesi de sana uygun, huzur verecek insanlar çıkmasını dilerim.
Çok teşekkür ederim.Bence de en doğrusu bu oldu.Benden başkasıyla olamazsın diye tehdit ediyor ama umursamıyorum. :) :D

İlişkiye ciddi başladık ve her şey yolundaydı.Sorunlar bir baş gösterdi pir baş gösterdi,önüne geçilemeyecek hal aldı.Eski sevgilim diyeyim artık,karakteri ve duruşu sağlam olmadığı için ilişki çatırdadı.Onarılmadı.Ailesi böyle yapmasa güzel güzel evlenirdik.Çirkin değilim aptal da değilim Türkiye'nin en iyi sayılı vakıf üniversitelerinden birinden mezunum öğretmenim ve yabancı dilimi ana dilim gibi akıcı konuşuyorum. Neyimi istemedilerse.
olmayınca olmuyor
hayırlısı inşallah

Çok teşekkür ederim.Bence de en doğrusu bu oldu.Benden başkasıyla olamazsın diye tehdit ediyor ama umursamıyorum. :) :D

İstediği kadar tehdit etsin... Kendilerini çok vazgeçilmez sanıyorlar.
Bir de tabii hemcinslerimiz genelde, ilişki ne kadar mantıksız olursa olsun, seviyorum çekeceğim o zaman deyip, kaldıramayacakları yüklerin altına girmekten neredeyse mazoşistçe bir zevk aldıkları için; hepimizden de aynısını yapmamızı bekliyorlar...
Umursamamakla en iyisini yapıyorsun :KK39:

İstediği kadar tehdit etsin... Kendilerini çok vazgeçilmez sanıyorlar.
Bir de tabii hemcinslerimiz genelde, ilişki ne kadar mantıksız olursa olsun, seviyorum çekeceğim o zaman deyip, kaldıramayacakları yüklerin altına girmekten neredeyse mazoşistçe bir zevk aldıkları için; hepimizden de aynısını yapmamızı bekliyorlar...
Umursamamakla en iyisini yapıyorsun :KK39:
Sevgi ve aşk her şeyin üstesinden falan gelmiyor maalesef.Saygı ve kafa birliği olmalı.İnanın saygı duymadığım birinin yanında mutlu olamıyorum.Karakterinde gördüğüm tutarsızlıklardan dolayı kendisine saygı da duymuyorum :D

Severken mantığınızı devreye sokarak böyle bir karar alabilmenize hayran kaldım, tebrikler. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşAllah.

Böyle sizin gibi aklıyla hareket eden genç kızları görünce seviniyorum. Evlilik önce mantıkla alınması gereken bir karar, saygı olmazsa sevgiyi koruyamazsınız. Hiç üzülmeyin, kafa yapınıza ve aile geleneklerinize uygun birisi mutlaka çıkar karşınıza.

bende memurum ama sevgilim okumamış içten içe küçümsüyorum onu belli etmiyorum ona aile olayına hele ki hiç girmiyorum zaten uygun değiliz., askerde şimdi bende ayrılıcam askerden geldiğinde siz gayette mantıgınızı kullanarak bitrmişsiniz , en dogrusu olsa gerek.

Böyle sizin gibi aklıyla hareket eden genç kızları görünce seviniyorum. Evlilik önce mantıkla alınması gereken bir karar, saygı olmazsa sevgiyi koruyamazsınız. Hiç üzülmeyin, kafa yapınıza ve aile geleneklerinize uygun birisi mutlaka çıkar karşınıza.
Teşekkür ederim,ben de böyle olması gerektiğini savunuyorum.Mantık olmadan evlilik cehennem olur.Gözü önünde örnek de olmalı biraz insanın..Ben gelmişim bu yaşıma meslek sahibi olmuşum ne diye elalemin anasının derdini çekeyim..

bende memurum ama sevgilim okumamış içten içe küçümsüyorum onu belli etmiyorum ona aile olayına hele ki hiç girmiyorum zaten uygun değiliz., askerde şimdi bende ayrılıcam askerden geldiğinde siz gayette mantıgınızı kullanarak bitrmişsiniz , en dogrusu olsa gerek.
Benimki mühendis de ne oluyor,karaktersiz herif.Tutarsız,çocuksu...Mutluluğumu bozmaya değecek biri değil. Siz de bitirin bence,gerçekten en iyisi.

Severken mantığınızı devreye sokarak böyle bir karar alabilmenize hayran kaldım, tebrikler. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşAllah.
Teşekkür ederim.Mutluluğu bir çok kişide bulabilirsiniz ama huzuru ve tutkuyu bulamazsınız bence.Onda huzuru bulmadığım gibi genç bir kadın olarak tutku ve arzuyu da bulamadım.Ailesi deseniz ayrı bir zihniyet.. İnşallah hayırlısı olsun.

Back
X