Merhaba bayanlar,kısa bir süre önce aranıza yeni bir yoldaş olarak katılmıştım :)
Çok uzun süredir tanıdığım ve uzun süredir sevgili olduğum ve şimdi nişanlım insanla ilişkimi bir kantara koydum. Başlığa bir refleks sevgilim yazmışım ama nişanlım aslında.
Kızlar, ben nişanı attım !
Anladım ki bu evlilik bana mutsuzluk getirecek. Aileler uyuşmuyor, beni çok mutsuz eden huyları var ve değişmiyor. Evlenirsek çok kavga ve huzursuzluk çıkacak.
Zor oldu ayrılık, 12 yıllık bir geçmişimiz var sonuçta. Hala kabullenmiyor
Nikah için gün alınmıştı iptal edildi, gelinliğim askısında kılıfında kaldı, kuaför randevusu balayı tatili vs hepsi iptal edildi, karşılıklı takılan takılar iade edildi. Ev tutulmuştu döşenmişti, evin kontratını benim üstüme devretti ve eşyalardan hiçbirini çok ısrar etmeme rağmen almadı.
Bilemiyorum doğru şey mi yaptım ama mutlu hissediyorum, meğersem kıyamet gününü bekler gibi bekliyormuşum düğünümü ve nikahımı. Böylesi daha iyi oldu.
Gerçi o cadı kaynanam ve görümcem göbek atıyor şu an
Ama onlara da inat evlenemem... Boşanmak çok zor olur.
Okuduğunuz için sağolun,siz ne düşünüyorsunuz,siz olsanız ne yapardınız?
Çok uzun süredir tanıdığım ve uzun süredir sevgili olduğum ve şimdi nişanlım insanla ilişkimi bir kantara koydum. Başlığa bir refleks sevgilim yazmışım ama nişanlım aslında.
Kızlar, ben nişanı attım !
Anladım ki bu evlilik bana mutsuzluk getirecek. Aileler uyuşmuyor, beni çok mutsuz eden huyları var ve değişmiyor. Evlenirsek çok kavga ve huzursuzluk çıkacak.
Zor oldu ayrılık, 12 yıllık bir geçmişimiz var sonuçta. Hala kabullenmiyor

Okuduğunuz için sağolun,siz ne düşünüyorsunuz,siz olsanız ne yapardınız?
Son düzenleme: