• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonunu gizlice aldım diye ayrıldık. Bu bir ayrılık sebebi mi, ne yapmalıyım? (Erkeğim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sanem_93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
57
4
1
25
ilişkimiz 1.5 yıllık ve 2 ay içinde benim görnüşümle dalga geçiyor ve ayrılmak istediğini ama beni sevdiğini dile getiriyordu. Küsünce bana ağlayan kişiden başka erkek yokmu diyen kişi oldu. Bende artık şüphelendim ve telefonunu gizlice aldım zaten şifresini bana kendi rızasıyla vermişti. Ondan sonra telefonuna baktım ve instagramda birisi buna romantik şeyler atmış ama karşılık vermemiş. Discord kullandığınıda benden gizledi. Sevgilim farkedince bunu yaptığımı bana çok kızdı ve çaldın telefonumu diyip gereksiz sinir besledi. Eskiden de hep yapardım ama gıkı çıkmazdı. Unutamıyorum çünkü 1.5 yıldır ben ona aile oldum

Erkek diye banlanacaksin ama seni küçümseyen, seni aşağılayan, dalga geçen bir insani neden sevgilim diye koluna takasin ki? İnsan sevgilisi ile birbirini yüceltmeli, dibe cekmemeli. Sizin ilişkiden bir b.k olmaz daha, ne uğraşıyorsun. Sen küstün diye ağlaması da güzel bir şey değil ki, zayıf karakter gostergesi.
İkinci olarak kimse kimsenin telefonunu karistiramaz. Aldattığından şüphelenirsin bakarsın ama bunun şüphesini yakıştığın kişiyi zaten kendine saygın varsa senin terketmen lazım
Sonuç olarak kız haklı. Zaten aklında 'ayrilsam mi / gecen yillarimiza yazık mi' diye savaş veriyormuş, işini kolaylastirmissin.
Yeni sevgilisiyle daha mutlu olur belki de.
Hayırlısı

Ayrılmakla iyi yapmış. Karşısındaki insanın özeline saygısı olmayan kişiler ilişki yaşamamalı

Sanem Bey, eskiden beri telefon karıştırmanız doğru bir şey değil. O zamanlar ses çıkarmamış olması sizin bunu hak olarak görmenize sebep olamaz. Kimsenin telefonunu karıştıramazsınız. Ayrıca özel hayatın gizliliği bir yana, haberleşmenin gizliliğinin ihlali sebebiyle suçtur. :KK51: Kız arkadaşınızın tepkisi haklı bu nedenle. Geçmiş olsun, bırakın kızın peşini.

Sanem Bey, eskiden beri telefon karıştırmanız doğru bir şey değil. O zamanlar ses çıkarmamış olması, sizin bunu hak olara görmenize sebep olamaz. Kimsenin telefonunu karıştıramazsınız, Ayrıca özel hayatın gizliliği bir yana, haberleşmenin gizliliğinin ihlali sebebiyle suçtur. :KK51: Kız arkadaşınızın tepkisi haklı bu nedenle. Geçmiş olsun, bırakın kızın peşini.
telefon karıştırmak şöyle telefonuma gir istediğin zaman diyordu ama ben bunu bir kez daha yaptım ve bu sefer aşırı kızdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X