• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonunu gizlice aldım diye ayrıldık. Bu bir ayrılık sebebi mi, ne yapmalıyım? (Erkeğim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bugün erkek arkadaşımla cinsel anlamda yakınlaştık ve iç çamaşırı ile sürtme ilişkisi yaşadık. Acaba erkek kasık bölgesi ile kadın kasık bölgesi değerse hpv vb hastalıklar olabilirmiyim lutfen yardım.

Pühh sana amip beyinli yaa

Dur ben yadırgayım 🤣 hiii namahrem varrrrrr aaaa dostlarrrr herkes masanın altına girdim çabuuuuk
Yahu hiç mi film izlemediniz?
Namahrem yere erkek girerse kadınlar masanın altına girmez, onu terlikle süpürgeyle falan kovalar. 😂

Yahu hiç mi film izlemediniz?
Namahrem yere erkek girerse kadınlar masanın altına girmez, onu terlikle süpürgeyle falan kovalar. 😂
Harbiden biz niye masanin altına saklanıyoruz, kulagindan tuttugum gibi sıpıtıp atarim valla küçük cocuk falan dinlemem, hiç gözünün yasina bakmam, aaaaa elin bacak kadar veledinin maskarasi olduk hemşire 😐

Harbiden biz niye masanin altına saklanıyoruz, kulagindan tuttugum gibi sıpıtıp atarim valla küçük cocuk falan dinlemem, hiç gözünün yasina bakmam, aaaaa elin bacak kadar veledinin maskarasi olduk hemşire 😐
He ya, bi de mikrobun teki çıktı.
Her türlü virüsü de bulaştırıyor kızlara serseri mayın gibi.
Mesajı yazdıktan sonra klavyemi dezenfekte edesim geldi 😂

Arkadaşlar ilk yorum yapacak kişi her zaman alıntı yaparak yazsın bak silmiş işte içeriği göremiyoruz
Özür dilerim 😃 aklıma gelmedi.
Diyodu ki sevgilisinin telefonunu karıştırmış aldatıldığından şüphelenmiş. Orada da şüphelerini haklı çıkaran şeyler mi görmüş ne.
Kendisi "ben erkeğim" deyince, mevzuya pek hakim olamadık haliyle.

Queen Teyze Queen Teyze accessdenied accessdenied neden önemsediniz ki kamufle olan diğer tipleri 😂 ben hala acıyorum yazık kız düşünsenize ya milleti trolleyeceğim diye hayatlarından zaman veriyorlar. Başka hiç işi gücü yok. Millet trollense ne olur trollenmese ne olur? Ama bu troller hayatlarından kaybediyorlar yazık ☹️
Bazen çok özel zamanlarımızı anlatıyoruz sadece kadınlar var rahatlığıyla, böyle şeylerle karşılaşınca insan bir tedirgin oluyor ya.

Bazen çok özel zamanlarımızı anlatıyoruz sadece kadınlar var rahatlığıyla, böyle şeylerle karşılaşınca insan bir tedirgin oluyor ya.

İyide Queen ziyaretçi olarakta binlerce insan kayıt yapmasa bile okuyabilir. Hadi bu ezikmiş hayatta bir baltaya sap olamamış, burlarda oyalanıyor. Üye olmadan cümle alem görebilir 🤧

Queen Teyze Queen Teyze accessdenied accessdenied neden önemsediniz ki kamufle olan diğer tipleri 😂 ben hala acıyorum yazık kız düşünsenize ya milleti trolleyeceğim diye hayatlarından zaman veriyorlar. Başka hiç işi gücü yok. Millet trollense ne olur trollenmese ne olur? Ama bu troller hayatlarından kaybediyorlar yazık ☹️
Yok kız güzel oluyo, bazıları acayip komik, seviyorum ben trolleri, arada renk oleyyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X