Sevgilimin teyzesi

Benim hatırladığım o olaydan sonra bir sümük olayı daha olmuştu. Başka biriyle buluşmuştu çocuk konu sahibinin burnundan sümük almıştı 😂
Vanilin bize kızma aklımıza kazınmış konuların ne yapalım 😅
Ben o konuyu görmedim 🤣 evet inşallah kızmıyordur bize🤣

Azalacağını düşünmüyorum çünkü öyle alışmış ona ters yada yanlış gelmiyor. Aynı şekilde devam eder hatta sen müdahale etsen suçlusu sen olursun

Cileklivanilinn Cileklivanilinn konu sahibi arkadaşım bir de en önemli özelliğin konuları açıp , sonra senin değilmiş gibi davranman. tüm açtığın konular yetim öksüz duruyor.
Hala en kritik soruya yanit vermedi.

Bu yanina yakışmayan sevgilisi mi? Yoksa yakışanı mi buldu?

Valla sizin gibi gelin düşman başına diyorum. Daha evlenmeden teyzesi batmaya başlamış gözünüze. Teyze anne değerindedir. Ne olmuş teyzesinin işlerini halletmiş siz halletmiyor musunuz. Ben de teyzemim her şeyiyle ilgilenirim doktora götürürüm bana ne zaman ihtiyaç duysa koşarım. Teyzemdir. Ana yarısidir. Bana çok abes geliyor böyle şeylere kafayı takmak tamamen hasetlik olarak görüyorum.

Valla sizin gibi gelin düşman başına diyorum. Daha evlenmeden teyzesi batmaya başlamış gözünüze. Teyze anne değerindedir. Ne olmuş teyzesinin işlerini halletmiş siz halletmiyor musunuz. Ben de teyzemim her şeyiyle ilgilenirim doktora götürürüm bana ne zaman ihtiyaç duysa koşarım. Teyzemdir. Ana yarısidir. Bana çok abes geliyor böyle şeylere kafayı takmak tamamen hasetlik olarak görüyorum.
Ben de fikrinizi sordum zaten ya bu nefret ne bu kadar ?

Ben de fikrinizi sordum zaten ya bu nefret ne bu kadar ?
E sormuşsunuz hepimizin fikrini konu açmışsınız?bi dahakine yorum almak istediğiniz üyelerin adını yazın madem:)) Benim fikrim bu. Ne münasebet neden nefret edeyim. Sizin istediğiniz gibi aslansın kaplansın tarzında yorum yapma gibi bi zorunluluğumuz mu var pardon ?

E sormuşsunuz hepimizin fikrini konu açmışsınız?bi dahakine yorum almak istediğiniz üyelerin adını yazın madem:)) Benim fikrim bu. Ne münasebet neden nefret edeyim. Sizin istediğiniz gibi aslansın kaplansın tarzında yorum yapma gibi bi zorunluluğumuz mu var pardon ?
Hayır da hasetsin fesatsın ne alaka mesela bir arkadaşınız size bir şey anlattığında da böyle tepkiler mi veriyorsunuz?

Back
X