- 27 Kasım 2017
- 119
- 83
- 48
Merhaba arkadaşlar. 1 senelik ilişkim var. İlk çıkmaya başladığımız zamanlarda telefonunda görmüştüm 2. Hesabı olduğunu (kendi adıyla açılmış bi hesap değil hiç takipçisi yok 100 tane takip ettiği var) sormuştum neden böyle bir hesabın var diye. Ünlüleri burdan takip ettiğini, asıl hesabında sadece kendi arkadaşlarının olduğunu söyledi. Neyse ben uzun süre hiç bakmadım yani aklıma gelmedi merak etmedim ama geçen hafta nedense merak ettim ve sordum o hesapta kimleri takip ediyorsun göster falan dedim. Başta hayır dedi hayır diyince şüphelendim ısrar ettim çünkü eski sevgililerini falan takip ettiğini düşündüm. O da gösterdi ısrar edince. 90ı falan kadın ünlü takip ettiği 100 kişinin. Serenay sarıkaya, bensu soral, Adriana lima gibi kişiler var. Ünlü olmayan kimse yok. Sonra ben biraz bozuldum o da siliyim hesabı istersen dedi.
Silme gerek yok dedim sonuçta bakıcak olan aratarakta bakar. Ünlü kadınların resimlerine ulaşmak zor değil.
Sizce az tepki mi verdim hesabı sildirmeli miydim
Silme gerek yok dedim sonuçta bakıcak olan aratarakta bakar. Ünlü kadınların resimlerine ulaşmak zor değil.
Sizce az tepki mi verdim hesabı sildirmeli miydim