• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ünlü kadınları takip ettiği 2. İnstagram hesabı

mavikablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
119
83
48
Merhaba arkadaşlar. 1 senelik ilişkim var. İlk çıkmaya başladığımız zamanlarda telefonunda görmüştüm 2. Hesabı olduğunu (kendi adıyla açılmış bi hesap değil hiç takipçisi yok 100 tane takip ettiği var) sormuştum neden böyle bir hesabın var diye. Ünlüleri burdan takip ettiğini, asıl hesabında sadece kendi arkadaşlarının olduğunu söyledi. Neyse ben uzun süre hiç bakmadım yani aklıma gelmedi merak etmedim ama geçen hafta nedense merak ettim ve sordum o hesapta kimleri takip ediyorsun göster falan dedim. Başta hayır dedi hayır diyince şüphelendim ısrar ettim çünkü eski sevgililerini falan takip ettiğini düşündüm. O da gösterdi ısrar edince. 90ı falan kadın ünlü takip ettiği 100 kişinin. Serenay sarıkaya, bensu soral, Adriana lima gibi kişiler var. Ünlü olmayan kimse yok. Sonra ben biraz bozuldum o da siliyim hesabı istersen dedi.
Silme gerek yok dedim sonuçta bakıcak olan aratarakta bakar. Ünlü kadınların resimlerine ulaşmak zor değil.
Sizce az tepki mi verdim hesabı sildirmeli miydim

Yani ben olsam sildirmezdim çünkü onun düşünce yapısını değiştiremem. Ayrılmaya yetecek bi sebep de değil ama buz gibi se soğurdum ne yalan söyliyim.. yüzünü göresim gelmezdi ki zaten o noktadan sonra ayrılmaya bahane arar hale geliyo insan.

Bencede sacma niye baska hesaptan takip ediyo? Ben kiskaniyorum bazen oyle takip etse bile,,cunku kadinlar hep yari ciplak poz veriyo genelde..

Niye sildiriyor sunuz ki?Çocuk çekinmeden açmış göstermiş.Yarası yokmuş gocunmamış ne güzel.Serenay Sarıkaya yı mı ayarlayacak kendine:KK48:Ne bileyim ben kıskanacak bir şey görmedim..

Merhaba arkadaşlar. 1 senelik ilişkim var. İlk çıkmaya başladığımız zamanlarda telefonunda görmüştüm 2. Hesabı olduğunu (kendi adıyla açılmış bi hesap değil hiç takipçisi yok 100 tane takip ettiği var) sormuştum neden böyle bir hesabın var diye. Ünlüleri burdan takip ettiğini, asıl hesabında sadece kendi arkadaşlarının olduğunu söyledi. Neyse ben uzun süre hiç bakmadım yani aklıma gelmedi merak etmedim ama geçen hafta nedense merak ettim ve sordum o hesapta kimleri takip ediyorsun göster falan dedim. Başta hayır dedi hayır diyince şüphelendim ısrar ettim çünkü eski sevgililerini falan takip ettiğini düşündüm. O da gösterdi ısrar edince. 90ı falan kadın ünlü takip ettiği 100 kişinin. Serenay sarıkaya, bensu soral, Adriana lima gibi kişiler var. Ünlü olmayan kimse yok. Sonra ben biraz bozuldum o da siliyim hesabı istersen dedi.
Silme gerek yok dedim sonuçta bakıcak olan aratarakta bakar. Ünlü kadınların resimlerine ulaşmak zor değil.
Kendi hesabından takip etmediğine göre kadınlara sapıkça mesajlar filan atıyor demedi demeyin :-) gizleyecek ayıbı olmasa niye kendi hesabından takip etmesin ki çok saçma değil mi? Yada makyajlama yapıyor, sanki masumca ünlüleri takip ediyor gösterirken arada unsuzleri de takibe çıkıyor

instada bir kiz hesabina denk geldim altinda yazilan yorumlar igrencti...yazan kisiler ..bazi asiri pis seyler yazana baktim adam evli cocugu var ...agzim acik kalmisti ... sizinki yorum yapiyormu ? begendigi gonderilere baktinizmi

Artist takip etmeden ne olcak ja, bide soluyor. Unlu olmayan kizlar olsa neyse de unlu yani sonucta

instada bir kiz hesabina denk geldim altinda yazilan yorumlar igrencti...yazan kisiler ..bazi asiri pis seyler yazana baktim adam evli cocugu var ...agzim acik kalmisti ... sizinki yorum yapiyormu ? begendigi gonderilere baktinizmi
Beğendiği fotoğraf yoktu hiç

Back
X