Sevgilimin ünlü kadınları takip ettiği 2. İnstagram hesabı

Esimin herhangi bir unluyu takip etmesi sorun olmaz. Birakin yari ciplak resimleri bazilari bazen cirilciplak bile oluyor. Takmam veya kiskanmam.
Yasadigimiz yerde kizlar hep yari ciplak gezer mevsim farketmez. Adami eve kapatip gozlerini baglayamam ya... elbet goruyor ve gorecek.

Ama neden ayri hesap? Bu kafama takilirdi sanirim.

Benim için organize sapıklık ayrılma sebebi...

Adam yememiş içmemiş sırf o kadınları takip etmek için hesap açmış yahu, abaza mıdır nedir.

Kendi hesabından takip etmediğine göre kadınlara sapıkça mesajlar filan atıyor demedi demeyin :-) gizleyecek ayıbı olmasa niye kendi hesabından takip etmesin ki çok saçma değil mi? Yada makyajlama yapıyor, sanki masumca ünlüleri takip ediyor gösterirken arada unsuzleri de takibe çıkıyor
Ünsüz takip ettiği yoktu ona baktım. Beğendiği fotoğrafta yoktu

Adam yememiş içmemiş sırf o kadınları takip etmek için hesap açmış yahu, abaza mıdır nedir.
Bu hesap biz ilk sevgiliyken de vardı. 2 sene önce falan açmış. Benden sonra açmadığı için çok tepki göstermedim ama bilmiyorum

Bu hesap biz ilk sevgiliyken de vardı. 2 sene önce falan açmış. Benden sonra açmadığı için çok tepki göstermedim ama bilmiyorum
Tamam zaten sıkıntı sana yönelik bir şey yapması değil, adamın default halinin abazan olması. Sırf ünlü takibi için hesap açmak nedir allasen, bu adam allah bilir YouTube 'dan frikik videoları falan da izliyordur :işsiz:

Tamam zaten sıkıntı sana yönelik bir şey yapması değil, adamın default halinin abazan olması. Sırf ünlü takibi için hesap açmak nedir allasen, bu adam allah bilir YouTube 'dan frikik videoları falan da izliyordur :işsiz:
Hahahha tarif ettiğin tip tam olarak gözümün önüne geldi :D ama hiç o tarz biri değil

ben olsam yoluverirdim oracıkta..
ay ne bilim ben gelemem böyle şeylere ..
bakınca senin olmuyorsa o kadın boşa bakmayacaksın.. :KK59:

Niye kendi hesabından takip etmiyor anlamadım

Bencede sacma niye baska hesaptan takip ediyo? Ben kiskaniyorum bazen oyle takip etse bile,,cunku kadinlar hep yari ciplak poz veriyo genelde..

kendi hesabından niye takip etmiyor?
utanıyor mu?
utanılacak birşeyse normalse neden sırf takip için başka hesap açmışki..

Bunun için farklı hesaba ne gerek var ki hayranı olduğu kişileri takip edebilir

Esimin herhangi bir unluyu takip etmesi sorun olmaz. Birakin yari ciplak resimleri bazilari bazen cirilciplak bile oluyor. Takmam veya kiskanmam.
Yasadigimiz yerde kizlar hep yari ciplak gezer mevsim farketmez. Adami eve kapatip gozlerini baglayamam ya... elbet goruyor ve gorecek.

Ama neden ayri hesap? Bu kafama takilirdi sanirim.

Az önce sordum neden bunun için ayrı hesap açtığını. (hesabı 2 sene önce açmıştı)
'ünlüleri de takip edince çok dolduruyorlar anasayfayı' dedi. Bir de normal hesabında takipçi sayısı ve takip edilen sayısı eşit kalsın istiyormuş. Ünlüleri ve diğer sayfaları o yüzden öbür hesaptan takip ediyormuş

aklima geldi de benim de bi arkaďasim şiir sayfası açmış . güzel güzel şiirlerle takipçi kazanmış eski sevgilisini takip ediyordu o fake hesapla .
ne zeki kadınlar var dünyada dedim .
seninki de öyle yapabilir dikkat et .. :D

Az önce sordum neden bunun için ayrı hesap açtığını. (hesabı 2 sene önce açmıştı)
'ünlüleri de takip edince çok dolduruyorlar anasayfayı' dedi. Bir de normal hesabında takipçi sayısı ve takip edilen sayısı eşit kalsın istiyormuş. Ünlüleri ve diğer sayfaları o yüzden öbür hesaptan takip ediyormuş
Saçma bi takıntı degilmi :) Sana mantıklı geliyorsa bilemem tabi.

komik mi bu arkadaş?
dolduruyorlarsa az kişi takip etsin. o kadar ünlünün hepsine mi hayran hepsini mi beğeniyor? hiç seçiciliği yok mu?
eşit kalsın olayı zaten extra komik ne alaka? eşit olunca insg madalya mı veriyormuş?
takıntılı mı?

hiç takip ettiği ünlü erkek var mı o hesapta?

komik mi bu arkadaş?
dolduruyorlarsa az kişi takip etsin. o kadar ünlünün hepsine mi hayran hepsini mi beğeniyor? hiç seçiciliği yok mu?
eşit kalsın olayı zaten extra komik ne alaka? eşit olunca insg madalya mı veriyormuş?
takıntılı mı?

hiç takip ettiği ünlü erkek var mı o hesapta?
115 kişiyi takip ediyor yaklaşık 80 90 ı kadındı

Bu bazı erkekler ne kadar doyumsuzlar ya karıda karı karıda karı... allahım yaaa :duduk:

Çoğu ünlünün sayfası gizli değil kendi hesabından istediği zaman isimini aratarak baksın , ne saçma sapan işlerle uğraşıyorlar ya.

Ben durumu değil ama sebebi mantıklı buldum. Bende butikleri, makyaj sayfalarını, magazin sitelirini vs. Takip etmek için ayrı bi hesap kullanıyorum. Çünkü gerçekten anasayfayı çok kaplıyorlar ve her sefer arama yapmak istemiyorum. Ama senin erkek arkadaşınınki daha farklı bi boyutta sanki magazinle filan Çok ilgili değilse -ki sanmıyorum- göz doyurmaksa amaç hoş değil.

İstediğinde açıp bütün güzel kadınlari toplu halde görmek istiyor sanırım,hepsi elinin altında olsun istiyor :)
Hey Allahım,bana ergence geldi.

Ünlülerin sayfalarına yorum yapıyor bence. Kendi adıyla deşifre olmamak için açmış onu. Ben olsam o hesabına takip istegi atardım :p

Aynısını yaşadım canım tıpa tıp aynısı..
Tabi o benim hesabımı engellemiş fake hesaptan yakaladım.
Bu erkeklere akıl sır ermez.
Mantıklı bi sebep bulamadım kapandı gitti öyle.
Ama çok sinirim bozulmuştu günlerce tartıştık hazmedemedim.

adamı yine öldürmüşsünüz hanımlar sakin yahu :p

var böyle tipler,takip ettikleri takipçilerine eşit ya da daha az olunca "pfff çok havalıyım yyeeaaa" kafasına girenler. ben eğer hani ne bileyim içinde spor sayfaları,futbolcular filan da varsa takmazdım sanırım. ama sevgilime güzelce söverdim ne salaksın diye. bu durum bence adamı sapık değil biraz beynini kullanamayan bir şey yapıyor. takipçi sayısına bile takık.

Back
X