• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin üstüne fazla düşüyorum kendimi nasıl dizginleyebilirim?

Evet haklısınız ondan başka hayatım yokmuş gibi davranıyorum ona öyle davranmasam da belli etmesem de aklım fikrim hep onda
Bir gün benim de gidebileceğimi bilse bunu gösterebilsem belki her şey daha kolay olacak
Sürekli ilgi göster benimle ilgilenmezsen ölürüm moduna girmiyorum artık ama konuşmadığımız zamanlarda içinde bulunduğum ilişkiyi sorguluyorum benim çabamla mı yürüyor acaba diyorum bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum onun gibi boşvermiscesine yaşamak istiyorum
Umarım yaparsın...

Son bir sey daha sormak istiyorum bu ilişki mi sorunlu yoksa sorunlu olan ben miyim

Her ikinizde de iletişim sorunu var, sen de takıntı ve güven problemi var. İlgi odağı olmak istiyorsun. Yaşlarınız kaç? Birlikte olmadan önce onun çok sık mesajlaşmaktan hoşlanmadığını, senin de ilgisiz kalamadığını konuşmanız gerekirdi, belki o zaman hiçbir şey olmazdı. Flört döneminde nasıldınız bilmiyorum ama dediğim gibi iki seçenek var ya çocuğun huyu bu ya da seni tam olarak sevmiyor.

Benim de hayatımda bu tarz bir insan oldu, çok umursamaz, çok sık mesaj atmaz vs böyle huyları vardı. Akşam işten çıktıktan sonra "Eve gidiyorum, uyuyacağım" derdi, gece klubüne giderdi ve sarhoş olduğu için Instagram'da beni engelleyip hikaye atmayı düşünemezdi. Ben de sabah uyanır "Cıstak cıstak" hikayeler izlerdim. :KK51: Yani bazen kendini paralasan dahi erkeğin kökünde bu varsa boşuna yıpranmaya gerek yok. Seni gerçekten seven bir insan hayatına girdiğinde bu sefer onun ilgisinden sıkılacaksın belki.

Umursamaz erkek arkadaşımla ayrıldım, çok rahat ettim. Şimdi hayatımda biri var ilgisinden çok memnunum, çok ince düşünceli biri. İkisi arasındaki tek fark AŞK...

Her ikinizde de iletişim sorunu var, sen de takıntı ve güven problemi var. İlgi odağı olmak istiyorsun. Yaşlarınız kaç? Birlikte olmadan önce onun çok sık mesajlaşmaktan hoşlanmadığını, senin de ilgisiz kalamadığını konuşmanız gerekirdi, belki o zaman hiçbir şey olmazdı. Flört döneminde nasıldınız bilmiyorum ama dediğim gibi iki seçenek var ya çocuğun huyu bu ya da seni tam olarak sevmiyor.

Benim de hayatımda bu tarz bir insan oldu, çok umursamaz, çok sık mesaj atmaz vs böyle huyları vardı. Akşam işten çıktıktan sonra "Eve gidiyorum, uyuyacağım" derdi, gece klubüne giderdi ve sarhoş olduğu için Instagram'da beni engelleyip hikaye atmayı düşünemezdi. Ben de sabah uyanır "Cıstak cıstak" hikayeler izlerdim. :KK51: Yani bazen kendini paralasan dahi erkeğin kökünde bu varsa boşuna yıpranmaya gerek yok. Seni gerçekten seven bir insan hayatına girdiğinde bu sefer onun ilgisinden sıkılacaksın belki.

Umursamaz erkek arkadaşımla ayrıldım, çok rahat ettim. Şimdi hayatımda biri var ilgisinden çok memnunum, çok ince düşünceli biri. İkisi arasındaki tek var AŞK...
Biz birbirimizi 6 yıldır tanıyoruz bu zamana kadar ayrılıklar oldu ama yine bir şekilde ayri kalmadık bazen o geldi bazen ben. Simdi diyebilirsiniz yorulmadın mı sıkılmadın mı diye yoruldum sıkıldım ama ondan da vazgeçemiyorum. Onu hicbir zaman çözemedim ne zaman bir seyler konuşacak olsak hep gizemli durur her şeyini ortaya atmaz. Derdini sıkıntısını benimle paylaşmaz.
Bir hafta önce yine tartıştık biraz. İlgilenmiyorsun ayrılalım en iyisi sen de kurtul ben de kurtul gibi şeyler söyledim. Her defasında neden böyle yapıyorsun çalışıyorum yoruluyorum dedi. Sen sabretmeyi bilmiyorsun sıkılıyorum dedi. O günden sonra kendimi dizginlemeye başladım mesajlarımı azalttım sitem etmeyi bıraktım ama yine de tatmin olamıyorum çalışıyor anlıyorum ama evde olduğu zamanlar da pek fazla konuşmuyoruz bilmiyorum ben mi abartıyorum oluruna mı bırakmalıyım ayriligi düşündükçe üzülüyorum ve kaybetme korkusu yok onu sevdigimden emin. Bu davranışlarımı değiştirmek istiyorum en çok kendim için. Onu sürekli düşünmemek için napacağım ben :(

Biz birbirimizi 6 yıldır tanıyoruz bu zamana kadar ayrılıklar oldu ama yine bir şekilde ayri kalmadık bazen o geldi bazen ben. Simdi diyebilirsiniz yorulmadın mı sıkılmadın mı diye yoruldum sıkıldım ama ondan da vazgeçemiyorum. Onu hicbir zaman çözemedim ne zaman bir seyler konuşacak olsak hep gizemli durur her şeyini ortaya atmaz. Derdini sıkıntısını benimle paylaşmaz.
Bir hafta önce yine tartıştık biraz. İlgilenmiyorsun ayrılalım en iyisi sen de kurtul ben de kurtul gibi şeyler söyledim. Her defasında neden böyle yapıyorsun çalışıyorum yoruluyorum dedi. Sen sabretmeyi bilmiyorsun sıkılıyorum dedi. O günden sonra kendimi dizginlemeye başladım mesajlarımı azalttım sitem etmeyi bıraktım ama yine de tatmin olamıyorum çalışıyor anlıyorum ama evde olduğu zamanlar da pek fazla konuşmuyoruz bilmiyorum ben mi abartıyorum oluruna mı bırakmalıyım ayriligi düşündükçe üzülüyorum ve kaybetme korkusu yok onu sevdigimden emin. Bu davranışlarımı değiştirmek istiyorum en çok kendim için. Onu sürekli düşünmemek için napacağım ben :KK43:
A Atesbocegii Kuzum hala ne yapacağım diyorsun, sana gelen her mesajı okudum gerçekten çok öneri verilmiş, herşey senin elinde eğer buradaki hiçbir şey seni tatmin etmiyorsa psikolojik destek almalısın artık.

A Atesbocegii Kuzum hala ne yapacağım diyorsun, sana gelen her mesajı okudum gerçekten çok öneri verilmiş, herşey senin elinde eğer buradaki hiçbir şey seni tatmin etmiyorsa psikolojik destek almalısın artık.
Aslında söyledikleriniz doğru ama ise yaramazmış gibi hissediyorum hep böyle kalir hep çabalayan ben olurum diye korkuyorum

Sevgilimden sürekli ilgi bekliyor olmam, konuşmadığımız zamanlarda benimle neden ilgilenmiyorsun, yoksa benden sıkıldın mı gibi sitem dolu cümleler onu benden daha çok uzaklaştırıyor. Neden bu kadar takıntılısın beni sıkıyorsun diyor. Geceleri çalıştığı için eve gidince uyuyo ben de benimle daha fazla ilgilensin istiyorum. Yoruluyorum kimseyle konuşamıyorum sabır nedir bilmiyorsun diyor. Surekli ilgi bekleyen kız imaji vermek beni de yıprattı. Sonunda kavga ediyoruz ve ondan başka hayatım yokmuş gibi hissettiriyorum. Artık eskisi kadar ilgilenmiyorum ve sürekli sitem etmiyorum. Elimde telefon ondan mesaj beklemiyorum. Doğru mu yapıyorum? Ustune düştükçe daha çok uzaklaşıyor benden çünkü.
Kocan bile olsa ustune dustukce kaciyor.Esra ezmecinin kadinlar sicak erkekler soguk sever kitabini okuyabilirsiniz.Isiniz yoksa isiniz olsun okuyorsaniz derslerinize kurslara oncelik verin.Bi buyugum bana surekli soyledigin birseyi cocuk olsa cocuk yapmaz inat eder demisti.Hakliydi bence.Hayatinizda bi yerlerde bi bosluk var.Bu boslugu bulun ve doldurun onu sevginizin doldurmasini beklemeyin.Erkekler sanirim ilgi bekledigini bildiginde neden se gosterecegi varsa da gostermiyor. Biliyorum sevilmeyi hissetmek arzusu kadar yogun bir duygu yok.Ama ipler niyeyse burda kopuyoSiz biseyle ugrasmaya basladiginizda sizinde vaktiniz kisitlandigi ixin daha cok ozlem duyabilir belki.ama gonlunden ilgi vermek istemeyene de ne yapsan bos oluyo bazen

Back
X