Her ikinizde de iletişim sorunu var, sen de takıntı ve güven problemi var. İlgi odağı olmak istiyorsun. Yaşlarınız kaç? Birlikte olmadan önce onun çok sık mesajlaşmaktan hoşlanmadığını, senin de ilgisiz kalamadığını konuşmanız gerekirdi, belki o zaman hiçbir şey olmazdı. Flört döneminde nasıldınız bilmiyorum ama dediğim gibi iki seçenek var ya çocuğun huyu bu ya da seni tam olarak sevmiyor.
Benim de hayatımda bu tarz bir insan oldu, çok umursamaz, çok sık mesaj atmaz vs böyle huyları vardı. Akşam işten çıktıktan sonra "Eve gidiyorum, uyuyacağım" derdi, gece klubüne giderdi ve sarhoş olduğu için Instagram'da beni engelleyip hikaye atmayı düşünemezdi. Ben de sabah uyanır "Cıstak cıstak" hikayeler izlerdim.

Yani bazen kendini paralasan dahi erkeğin kökünde bu varsa boşuna yıpranmaya gerek yok. Seni gerçekten seven bir insan hayatına girdiğinde bu sefer onun ilgisinden sıkılacaksın belki.
Umursamaz erkek arkadaşımla ayrıldım, çok rahat ettim. Şimdi hayatımda biri var ilgisinden çok memnunum, çok ince düşünceli biri. İkisi arasındaki tek var AŞK...