• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin uzaklasmasi

Ne olursa olsun gitmeliydin, hiç öyle bahanelerle kendini kandırma. Bu mudur yani 10 yıllık sevgilinmiş adam senin bu ne acizlik? Ayrıca yazım şekliniz berbat ötesi. Bir insan anca bu kadar ifade edemez kendini. Bir de 34 yaşındaymışsınız da hem yaptıklarınızdan hem de yazdıklarınızdan en fazla 18 yaşında ergen gibisiniz, sıfır olgunluk. Koskoca kadınsınız bırakın bu "Ailelerin arası kötü, gitsem daha fena olurdu " gibi bahaneleri. Ayrıca gitmemem sevgilim için sorun değil, o biliyor zaten durumu ama psikolojisi mi bozuldu acaba o yüzden konu açtım diyorsunuz da şu durumda kim olsa beklerdi sevgilisinin gelmesi. Daha bunu bile algılayamamışsınız.

Şeyi de hiç anlamadım; sevgiliden öte kocam gibiydi demişsiniz ya... Eee o zaman daha vahim değil mi gitmemiş olmanız? İnsanı eşinin yanında olmaktan ne alıkoyabilir? İki eliniz kanda olsa, dünyaya meydan okur, savaş baltalarını kuşanır, başıma ne gelecekse gelsin, onun yanında olmam daha önemli ve gerekli der, dayanırsınız o hastanenin kapısına. Eş olmak bunu gerektirir, benim eş olmaktan anladığım budur yani. Üçüncü, dördüncü kişiler mi belirleyecek "eşinizin" hangi zamanlarda yanında olup olamayacağınızı? Ya yeterince sahiplenmemişsiniz eş dediğiniz insanı ya da cidden eş olmanın anlamını bilmiyorsunuz. Bunu bir düşünün.

Yanına gidemeyecek kadar kötüyse aileyle aranız 11 sene ne diye sürdürdünüz bu ilişkiyi? Kalp krizi geçirmiş adamın yanına gidemeyen sevgili, nasıl evlenmeyi düşünüyor? Hayret...

Back
X