• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin ve benim iş mutsuzlugumuz:( tek sorunumuz iş:(ne yapmamız lazım yardımmmmm

Yazdıklarınızdan gayet de belli çünkü şükretmediğiniz....:34:

İşinize gelmeyen yorumlara da ya cevap yazmamışsınız ya da atar yapmışsınız bana yaptığınız gibi...

Size de by.

şükretmemek değil sıkıntısını yazmış sadece evet bende atanmak için kendimi yırtanlardanım ama bir düşün ya atandığın iş ortamı huzurunuzu kaçıran bir ortamsa ozamnda şükredecekmsnz

ayrıca her yoruma cvp yazmak zorunda değilki işine gelmemkle alakası yok sadece bazı kullnıclar sırf iğneleyici yargılayıcı yorumlar yaptığı için susmyı tercih etmş onlara karşı

kusura bakmayın ama doğunun ücra köşelerine bile atanmak için yırtınıp dururken ben, sizin bu sızlanmanız bana biraz bencilce geldi
sağlıklı mısınız? evliliğiniz huzurlu mu? daha ne?
şükretmeyi öğrenin..
büyük şehri dezavantajken avantaja çevirin
tiyatrolara, kurslara gidin

byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şükretmemek değil sıkıntısını yazmış sadece evet bende atanmak için kendimi yırtanlardanım ama bir düşün ya atandığın iş ortamı huzurunuzu kaçıran bir ortamsa ozamnda şükredecekmsnz

ayrıca her yoruma cvp yazmak zorunda değilki işine gelmemkle alakası yok sadece bazı kullnıclar sırf iğneleyici yargılayıcı yorumlar yaptığı için susmyı tercih etmş onlara karşı

Avukatlığın lüzumu yok.:51::31:

byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... yazan birine bunları dedik diye biz suçlu olduk ya daha ne diyeyim.:31:

arkadaslar bana benim gibi aynı derdi yasayanlar yazsın lütfen yargılayacak sükretmiyon diyecek insanlar yazmasın hesap sormaya gelmiş gibi lütfen cevap vermiycem o arkadaslara bana yol gösterecek insan lazım cocugu azarlar gibi davrananlar degil.sükretmediğimi nerden biliyorlar.yada benim nasıl dua etmediğimi ama mutsuzum ne yapabilirim demekki benim için bi sıkıntı olduki buraya yazdım.simarıklık degil bu bende zor durumdayım.lütfen bana yok kıymet bilmiyon yok bunu bulamaynlar var diyenler yazmasınnnnnnnn

Aslında bir çok insan işinden memnun değil ama gelire ihtiyacı olduğu için çalışıyor malesef.Bende bitirdiğim bölümden memnun değilim devlet memuru olmak için uğraşıyorum.Bu yıl ygs'ye girip tekrar istediğim bir bölüm olan okul öncesi okumak istiyorum ve çocukları çok seviyorum onun için istiyorum.Sende öyle yapabilirsin.İnan bana 4 yıl uzun bi süre değil hele bir ömür aynı işi yapacağını düşünürsen..

Cogu insan isinden memnun degil...
ama hayat sartlari malesef istedigimiz isi sunmuyo.

az kalmis 4 yil uzun bi sure degil.sonucta sonrasinda istedigin bi is yaparsin.

devlet memurusunuz bu ise sahip olabilmek icin kimbilir nekadar ugrastiniz,simdi memnuniyetsiz,sukursuz offlayip puffluyosunuz. is arayip bulamayanlarin haline bi baksanz sukredin lutfen. istifa edin dicem paraya ihtiyac var eee para kolay kazanilmiyo ozaman mizmizlanmayin

1- İşinizle büyükşehirin ne alaksı var?
2- El kadar cocuk sorunlarınızı nasıl çözecek?
3- Küçük bir şehre gittiğinizde işinizi nasıl sevmeye başlayacaksınız?

Büyük şehirde geçinmek daha zor, yaşam şartları daha zor haklısınız. Ama bu kadar da hayata tutunmaktan vazgeçecek bir durum yok bence. İlerisi için böyle bir planınız olması da güzel. Kendinizi yıpratmayın. Bebek sorun çözmez. Sorunlarıyla gelir. Bebeğe kim bakıcak. işten yorgun argın ulaşım araçlarından bunalmış halde evinize vardığınızda onunla ilgilenmeye enerjiniz kalıcak mı? Bir sürü derdi var bebeğin.. Küçük bir şehre yerleştiğinizde bebek meselesini düşünün derim. Ya da büyük şehri kabullenebildiğinizde

Bebek yerine birbirinizle ilgilenin bence.Yorucu olmayan aktivitelerle biraz daha renklendirebilirsinz

bebek bu sorunu nasıl çözecek ben onu anlamadım :44:
stresinize stres eklersiniz artık.

benim pcolu iki arkadaşım vardı
bir tanesi korunmayı bıraktığı anda diğeri ihmal ettiği anda gebe kaldı
kısmet bu işler şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin

ayrıa çocuk hiçbir şeyi çözmez aksine daha büyük sorumluluk ve stres kaynağı olacak

ben de işimi sevmiyorum
o yüzden iki yıldır deli gibi ders çalışıp sınavlara giriyorum
işiniz ne alternatifiniz var mı bilmem
ama memnun değilseniz işinizi değiştirmek için girişimde bulunun
kurum içi yükselme, ünvan değiştirme sınavları var
gerekirse daha uzun sürer ama açıköğretimden başka blüm okuyup ona dair bir şey yapın

Sevdigim dediginiz kisi esiniz mi

Büyükşehir neden zor geliyor
anlamadım :26:

ya bir şey soracağım naçizane, neden her yazana cevap atmıyorsunuz? konunuzu okuyup zaman harcayıp yorum attık.
ben de yazdım gayet normal bir şekilde ama siz kaale almadınız.
arkadaşlar da bazı sorular sormuş onlara da yazmamışsınız

neden?

bazı arkadaşlar polis misiniz diye sormuş ona da yorum atmamışsınız misal, merak ettim ben de neden diye.
her neyse
önceki konunuzda da küçük yerde olduğunuz için bunalıma girdiğinizi söylemişsiniz.
tesadüfen gördüm o konuyu da. şimdi tekrar oraya mı dönmek istiyorsunuz?

Şu maviyle gösterdiğim yer var ya...:ssz: O cümleyi okuyunca ben sıkmak istedim kafama...

Binlerce insan,buna ben de dahilim,bunu için uğraşıyoruz.:34:

Sevmediğiniz işlerdi madem,bu bölümleri tercih ederken aklınız neredeydi ?

Gerçekten sinirden gülüyorum şu an,işe gideceksiniz diye stres oluyormuşsunuz.

Babam fabrika işçisi,akşam 8'de işe gitti,sabah 8'de gelecek.Gündüz 3'te tekrar gidip 12'de gelecek gece ve Pazartesi sabah yine 8'de gidip 12 saat çalışacak....

Şu aşamada çocuk sahibi olmak en son yapmanız gereken şey.

Önce şükretmeyi öğrenin.

bunalım değil de bence sizde biraz memnuniyetsizlik var :34:
bunu yargılamak için demiyorum da cidden böyle düşündüm.
ya da şükretmiyorsanız eğer imtihanınızdır bunlar .hani köyde kaldığınızda bunalıyorum dediniz, şimdi büyükşehre geldinz yine öyle oldu ise bana böyle düşündürdü.:26:

kusura bakmayın ama doğunun ücra köşelerine bile atanmak için yırtınıp dururken ben, sizin bu sızlanmanız bana biraz bencilce geldi
sağlıklı mısınız? evliliğiniz huzurlu mu? daha ne?
şükretmeyi öğrenin..
büyük şehri dezavantajken avantaja çevirin
tiyatrolara, kurslara gidin

Konu sahibesi banlanmadan önce mesaj gönderip, yorum yapanları laubali, beniyse laubali insanlara işlem yapmak yerine konusunu kapattığım için adaletsiz olarak adlandırmış.

Sayın konu sahibesi,
eğer üyeler laubalice yazmışsa kötü içerik butonuna basarsınız ilgileniriz, site kurallarına aykırı yazan olmuşsa işlem yaparız lakin bakın bir sürü yorum alıntıladım konunuzdan, hiçbirinde laubalilik göremedim.
Konu açtığınızda hakaret, rencide edici sözler vs olmadıkça olumsuz eleştirlere açık olmak zorundasınız. Yapılan yorumlar laubalilik değil, olsa olsa eleştiri olabilir.
İnsanlar düşüncesini yazmış.

Laubalilik mi?
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ayrıca ben adalet dağıtmakla görevlendirilmedim, adaleti Hakim'ler dağıtır, kuralları uygulamam için yetki verildi, ben moderatörüm, hakim değilim.

Benle ilgili şikayetinizi http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu linkten yapabilirsiniz.

İlave:
Konu tekrarları yapmayınız lütfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/675247-isyerinde-mutsuzluk-alisamama-caresizlik-uzuntu.html

Back
X