- Konu Sahibi minigmanig
bızde de o sorun varr... hoff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızde de o sorun varr... hoff
sizin nasıl durum.canım gercekten bazıları simarıklık yaptıgımı ima etmis ama gercekten durum kötü.iyi degiliz yani.artık sevdigim kafama sıkacam diyo.bende korkuyorum.işten cık diyom borcları napacaz diyo 2 mizde mecburuz![]()
bızdede ben atama beklıyorum kafayı yıcem cnm gecelerı uyuyamıorm aglayacak gıbı oluyorum ..atanamıyorum... atanamadıkcada evlılıgı ertelıyorum.ben konuyu okumadan baslıga göre yorum yapomıstımm. ama konuyu okuyunca anladımkı durumlarımız bırbırınden farklıymıs.. öte yandan kesınlıkllede sımarıklık yaptıgınızı dusunmuorum...
sizin durumda zormus canım.derdi ceken bilir.nişanlınız calısmıyormu?olsun dertlesebilirz sonucta bu yüzden burdayız![]()
ya bir şey soracağım naçizane, neden her yazana cevap atmıyorsunuz? konunuzu okuyup zaman harcayıp yorum attık.
ben de yazdım gayet normal bir şekilde ama siz kaale almadınız.
arkadaşlar da bazı sorular sormuş onlara da yazmamışsınız
neden?
bazı arkadaslara yorum yapmak istemedim cünkü beni anladıklarını düsünmüyorum bazıları sadece eleştirmekten baska bişi yapmıyor mızmızlık yapmayın diye bir yorum olurmu sanki karsısındaki cocuk.muattap olmak istemedim acıkcası
sizin yorumunuzu görmedim bu arada yada yorum yapmayı unutmus olabilirim yanlıs anlamayın.
büyük sehirde yasamaya alısık biri degil küçük bir yerden geldim
sizin nasıl durum.canım gercekten bazıları simarıklık yaptıgımı ima etmis ama gercekten durum kötü.iyi degiliz yani.artık sevdigim kafama sıkacam diyo.bende korkuyorum.işten cık diyom borcları napacaz diyo 2 mizde mecburuz![]()
sevgilim bankacı canım:)) sıkıntı yok o konuda... O SORDugUNU atlamısım
sevdigimde bende devlet memuruyuz ve büyük sehirde yasıyoruz.sevdigimde bende işimizi sevmiyoruz onun işide stresli benimkide.ve 2 mizde bu durumdan dolayı mutsuzus.ne yapacagımı bilemiyorum ama 2 mizinde yüzü asık kafamıza takmaktan bunaldık ben gece yatamıyorum düsünmekten sevdiğimede destek olamıyorum bende aynı durumdayım.yarın işe gitcez diye sters yapar olduk.işi bırakamayızda suan evlilik borclarımız var kredi cektik.büyük sehir bastaki sorumlularda cok.ama 3 yıl bu ilde kalacagız ve sonra doguya gidecegiz.belki küçük sehirde daha mutlu ve rahat olacagız.ama ozamana kadar nasıl dayanacagız.lütfen bi uzmana gidin demeyin cünkü gitme imkanımız yok sevdiğim gitmez.fikirlerinize ihtiyacım var.cocuk sahibi olmak bu durumu cözermi.bide o korkum var ya hemen hamile kalamzsam pcosluyumofffffoffffffffffff offfffffffffffffff
canım çok şükür iyi gidiyor maşallah herşey yolunda tek eksiğimiz bebeğimz biliyorsunuz inş oda 2014 de gelecek inanıyorum yada inanmak istiyrm
allah korusun ya neden kafasına sıksın ne borcu kuzum bukadar ya inş ödenir
bizimde 12 bin borcumuz vardı çok şükür allah bir kapı açtı işyeri açtık borcumuz yarıya indi çok şükr evlenirken altın bile alamamştı eşim bana dün süpriz yaptı altın bilezikler almış bana hediye
herşey zamnla oluyoır canm benm biz 1 oda bir ev 2 çekyata razıydık yeterki evimz olsun diyorduk çok şükürborç harç herşeyimz dörtdörtlük oldu sayılr evimde eşyalarımda
sonra araba istedik imkansız görünüyordu bu sene araba babam kredi çekti arabamz oldu krediyi ödüyorz şimdi maşallah
sıra bebişte sonra devlet memurluğu sonrada ev almak nasip olur inş işler yolunda giderse sağlığınz yerinde olsun herşey düzelir rayına girer biz okadar sıkıntı çektikki heranlamda yazsam roman olur bugünümüze çok şükür şöyle durup arkama baktığımda canımı sıkıp gözyaşı döktüğüm uykumu kaçıran şeylerin bana zarardan başka birşey vermediğini görüyorm babaannemn bir lafı var iş olacağına varır ahmak kaygısını çeker der kendisi arsızdırda birazyani çektiğim kaygı sıkıntı yanıma kaldı herşey olacağına varır su akar yatağını bulur kuzum sıkmayın canınızı sağlığınz yerinde olsun herşeyn üstesinden gelirsinz
bazı arkadaşlar polis misiniz diye sormuş ona da yorum atmamışsınız misal, merak ettim ben de neden diye.
her neyse
önceki konunuzda da küçük yerde olduğunuz için bunalıma girdiğinizi söylemişsiniz.
tesadüfen gördüm o konuyu da. şimdi tekrar oraya mı dönmek istiyorsunuz?
Şu maviyle gösterdiğim yer var ya...O cümleyi okuyunca ben sıkmak istedim kafama...
Binlerce insan,buna ben de dahilim,bunu için uğraşıyoruz.
Sevmediğiniz işlerdi madem,bu bölümleri tercih ederken aklınız neredeydi ?
Gerçekten sinirden gülüyorum şu an,işe gideceksiniz diye stres oluyormuşsunuz.
Babam fabrika işçisi,akşam 8'de işe gitti,sabah 8'de gelecek.Gündüz 3'te tekrar gidip 12'de gelecek gece ve Pazartesi sabah yine 8'de gidip 12 saat çalışacak....
Şu aşamada çocuk sahibi olmak en son yapmanız gereken şey.
Önce şükretmeyi öğrenin.
canım kimliğimi belli etmek istemedim.oraya isyan ederken orayı ara oldum:26:bende bilmiyom inan cok bunaldım sanırım bunalıma girdim:26:
böyle cevapların gelecegini bilerek yazdım ama muattap olmıycam sükretmedigimi nerden biliyosunuz yada benim hayatımın mükemmel oldugunu.neyse kısa ve öz by
umut oldun bana gülüm insallah dahada artsın evinizin bereketi iş yerinizin bereketi iyce artsın insallah ve bebeişlede yuvanız senlensin aminnnnnnnnnnnn.haklısın bacım sevenler bir olunca herseyin üstesinden geliniyor.bende öyle diyom beraber olunca hersey güzel olucak diye umut ediyorum.sende bana cok güzel örnek olyosun gülüm.insallah borc harcta gider.babanne dogru demiş biz anca kaygı cekyoz ama gecyo hersey.insallah bacısının gülü insallah bizde siz gibi atlatırız herseyi insallahhhhhhhhhh![]()
Yazdıklarınızdan gayet de belli çünkü şükretmediğiniz....
İşinize gelmeyen yorumlara da ya cevap yazmamışsınız ya da atar yapmışsınız bana yaptığınız gibi...
Size de by.