5 yıllık ciddi bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla çok büyük problemler yaşamıyoruz ama şuana kadar hiçbir özel günümü kutlamadı.Şu ana kadar bunları gözüm görmüyordu ama artık bende böyle günlerde hatırlanmak istiyorum.Benim için özel bir şeyler yapılmasını bekliyorum.Böyle konularda biraz duygularını çok rahat ifade edemiyor.Sizce bu konuları görmezden gelmem mi gerekir?
Adam kutlamıyor , kutlamayı sevmiyorsa sen kutla?
Neden illa ki ondan bekliyorsun.. Doğum günün mü? Milli bayram havasında kutla.
Yıldönümünüz mü havai fişekli kutla
Bakar bu hatun kendi kendine kutlayıp duruyor yazık der eşlik eder
Şahsen valla artık kimseden hiç bir şey beklemeyip vur patlasın çal oynasın kutluyorum kutlamak istediğimi.
Sefam olsun.
adam sana 5 yıldır bir çöp bile hediye almadı mı neden o an tepkini vermiyorsun anlamadım
konu hediye değil tabiki hatırlanmak senin için bir çaba sarfetmesi mutlu etmek istemesi bu yani .hiç hoş değil
madem işe şöyle başlayın.;
onun dogum gününde sürpriz felan yapın artık özel günlerde hediye alın ve laf aralarında hediye almayı sevdiğinizi söyleyin dicem de 5 senelik ilişki bu yani bu. adamın şu saatten sonra değişmesi imkansız gibi. böyle alıştırmışsınız
adam sana 5 yıldır bir çöp bile hediye almadı mı neden o an tepkini vermiyorsun anlamadım
konu hediye değil tabiki hatırlanmak senin için bir çaba sarfetmesi mutlu etmek istemesi bu yani .hiç hoş değil
ya hayır tabi ki de hediye alıyor normal günlerde hiç almıyor değil ama ben özel günlerimde ayrıcalık olsun istiyorum o gün beni daha çok mutlu etsin istiyorum haksız mıyım ben şimdi :)