• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakın kız arkadaşına hediyesi

Zynppsss24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
5
-12
86
30
Merhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim , her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.

Son düzenleme:
Merhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim ( tespih ve seccade almış) her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.
Sana söylemesi gerekirdi ama tepkinden korkmuş anlaşılan.

Merhabalar, benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var, evlenme yolunda gidiyoruz fakat bugün erkek arkadaşımın çocukluktan beri arkadaşı olan yakın kız arkadaşına doğum günü hediyesi aldığını öğrendim ( tespih ve seccade almış) her neyse, bu benim zoruma gitti çünkü benim hiçbir şekilde haberim yok! Daha önce de başka yakın arkadaslari ( yine bu kız içinde) avm ye gitmişlerdi benim yine haberim olmamıştı, belki tepkimden korkup söylemiyor olabilir ama her zaman böyle mi olacak, o zaman da kavga etmiştik.Ben her şeyi anlatiyorken ona bu yaptıkları abes değil mi? Bir karşı cins bana hediye alsa ortalığı ayağa kaldırır. Ne yapmalıyım sizce ? Sordum bu ne falan diye, ben o hediyeyi alalı çok oldu deyip konuyu kapattı.
Gizlemesi hiç doğru bir şey değil. Karşına alıp konuş bence düzgünce.

Gerçekten yakın kız arkadaşına aldığı hediyeyi sorun olarak görüyor musunuz?
E bunu biliyorsa saklamış olmasına şaşırmamak lazım.
Çocukluk arkadaşı bırakın da doğum günü hediyesi alsın.
Ayrıca aynı şekilde sizin bir erkek arkadaşınız hediye aldığında sorun olmamalı.

Evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Yakın arkadaşıma hediye alırken sevgilimden izin mi alacağım? Yok daha neler.

Bence tahammül sınırlarını zorlayan bir kıskançlığınız var.

Sert oldu biliyorum ama, ben olsam böyle bir ilişki istemez ve ayrılırdım sizden.

Ekleme: o da size karşı cins arkadaşınız hediye alsa delirirmiş. O da patolojik birisi.

Bence ikiniz de henüz olgunlaşmamışsınız.

Evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum. Yakın arkadaşıma hediye alırken sevgilimden izin mi alacağım? Yok daha neler.

Bence tahammül sınırlarını zorlayan bir kıskançlığınız var.

Sert oldu biliyorum ama, ben olsam böyle bir ilişki istemez ve ayrılırdım sizden.

Ekleme: o da size karşı cins arkadaşınız hediye alsa delirirmiş. O da patolojik birisi.

Bence ikiniz de henüz olgunlaşmamışsınız.
Yaaa caaanim öyle mi diyosun? Tamam ben de hemen nikah masasına oturuyordum zaten söylemen iyi oldu. Evlilik yolunda gidiyoruz ciddiyiz manasına gelir ayrıca ALDIĞI HEDİYEYİ KISKANMADİM ,"Bana haber vermemesini"kıskandım.. bı anla okuduğunu önce ,sorunun ne olduğunu söylemeye çalışıyorum. Patoloji kısmına gelince olmayan bilgilerinle millete tanı koyma ,gelir sana koyarlar.

Yaaa caaanim öyle mi diyosun? Tamam ben de hemen nikah masasına oturuyordum zaten söylemen iyi oldu. Evlilik yolunda gidiyoruz ciddiyiz manasına gelir ayrıca ALDIĞI HEDİYEYİ KISKANMADİM ,"Bana haber vermemesini"kıskandım.. bı anla okuduğunu önce ,sorunun ne olduğunu söylemeye çalışıyorum. Patoloji kısmına gelince olmayan bilgilerinle millete tanı koyma ,gelir sana koyarlar.
Bu ne biçim uslup ya. Siz etrafınızdakiler ile böyle mi iletisim kuruyorsunuz. Eleştiriye tahammülünüz yoksa ne den konu açıyorsunuz millete sayıp dökmeye mi?

Bu ne biçim uslup ya. Siz etrafınızdakiler ile böyle mi iletisim kuruyorsunuz. Eleştiriye tahammülünüz yoksa ne den konu açıyorsunuz millete sayıp dökmeye mi?
Erkek arkadaşına da boyle yapiyorsa adam nasıl söylesin yakın arkadaşmış seccade yani alınan hediye de ben de ne aldı acaba dedim konuya girerken bu kadar tepkiye

Erkek arkadaşına da boyle yapiyorsa adam nasıl söylesin yakın arkadaşmış seccade yani alınan hediye de ben de ne aldı acaba dedim konuya girerken bu kadar tepkiye
Adam pişman olmuştur sevgili olduğuna. Yakında bırakır konu sahibini. Tanımadığı insanlara bile davranışı berbat 🤮

Seccade tespih alacak kadar dini bilgisi var ama erkekle kadının dostluğunun haram oldugunu bilmiyor mu :KK70: bu arada dini yorum değildir asla.
Ama masum gelmediler bana.
Her ikisi de.......
Seccade satın alınca dini bilgi mi oluyor o zaman kuran satın alınca da hafız olur
Kusura bakmayın çok anlamsız olmuş msjiniz

Back
X