Sevgilimin yanında yemek-içmekten çekiniyorum

Kusura bakmayın da neden yanında rahat etmediğiniz adamlarla berabersiniz.. ?!!?

Hayatımda böyle komedi duymadım..

Eminim o adamlar şapur şupur yer içer yanınızda..

Çünkü erkeklerin böyle şeylere takmadığını anlamış olmanız lazım..

bunun neresi komedi ????
bu sorunu yaşan bir çok insan var tek ben değilim:19:

herkese merhaba ben buna bir türlü çare bulamadım daha öncede aynı konudan açmıştım fakat değişen bişey olmadı pek:50: sorun sevgilimin yanında yemek içmekten çekinmem.. bazı buluşmalarımızda kendimi toparlayıp yedim ama bidahakine yine aynı ben oluyorum :43: 2 defa beraber tatil yaptık onda ne yaptım ettim toparlayıp kendimi yedim içtim tabi çekine çekine :25: oda çok şikayetçi bu durumdan sen böyle yapınca benim yemek yememin ne anlamı var bende yemiyorum diyor çoğu zaman ama elimde değil oysaki o kadar boğazına düşkün bir kızım ki hani yemek yemek bana çok büyük zevk verir farklı tatlar tatmak o derece ama onun yanındayken tıkanıp kalıyorum:43: hani şu sevgilisiyle karşılıklı oturup rahat rahat yemek yiyen hatunlara imrenip kalıyorum lütfen benim bu derdime bi çare bulalım ya ikimizde aynı damak tadlarına sahipken yemek yemeği eğlenceye çevirmemiz gereken yerde böyle olmak çok kafama takılıyor:( etkili bi çözüm istiyorum sizlerden
sevgilinizle tatile gidecek kadar samami iseniz niye çekiniyorsunuz ki??? kilo probleiniz var da sevgilinizin içten içe sizi rencide edeceğini mi düşünüyorsunuz... ay benim eşim de ilk tanıştığımız da zeytinlerin çekirdeklerini de yutmuştu şimdi o geldi aklıma :)

zamanla geçer merak etme ben de öyleydim allahım akşam yemeğe çıkıcaz aç çıkıyorum tabii ama orda da yiyemiyorum aç kala kalaaa öyle kilo verdim ki işime yaradı tabi hehe ama sıkıntılı bir durum gerçekten bazen numara yapıyordum aa ben hiç acıkmadım falan diye:D biz bi ara akşam yemeğe çıkmama kararı aldık ama haftasonu var eninde sonunda çıkıyosun acıkıyosun neyseki bikaç ay sonra düzeliyor inan ama bir çözümü yok bekleyeceksin ve arkadaşın da dediği gibi ilerde güleceksin

sanırım bendede tam tersı.askımla bır baslıyoruz yemege o benden cekınmez ben ondan kasmam kendımı hos bız 4 senedır beraberız onun verdıgı rahatlıkta var.

sen o sevgilinden altınlarını kurtarabildinmi?
meraktan catlıcam yoksa bir bardak sumu içtin üzerine? :)
birde adam evliymişş ? aboooww dedim yanii
hala birde askım fln diyon pehh:47:

ilk buluşmamız ve devamında her buluşmamızda yemeğe gittik biz,çok şükür hiç böyle bir durum oluşmadı.
eğer sıkıntın yerken kötü görünmekse,zarif şeyler ye sen de.ne bileyim,lahmacun,iskender yeme mesela.sosyetik mekanlara gidin:33:,küçük lokmalarla yiyebileceğin şeyler tercih et,atıştırmalık şeyler olsun.
ne onlar diye sorsan aklıma gelmiyor açıkçası,biz hep hayvan gibi kebap yedik:52:tutup da ayvalık tost yemeye kalkarsan durum kötü olabilir tabi:27:

Canım yemek yerken sakarlık etmekten, yemeğin ağzına yüzüne bulaşmasından veya yerken çirkin görünmekten çekiniyor olabilirsin. Bence öncelikle sevgilinle birlikteyken ızgara kemiksiz et veya tavuk bonfile türü yemesi kolay şeyler sipariş etmelisin. Asla makarna, salata, pizza, hamburger türü şeyler isteme zira bunları yemek işkence olabiliyor kimi zaman. Başlarda böyle davranıp sonra samimiyet ilerleyince Allah ne verdiyse saldırabilirsin. :56:

Bu biraz karşındaki kişiyle de alakalı. Benim eski erkek arkadaşımda benden çekinirdi dolayısıyla ben de gergin olurdum. Ama şimdiki erkek arkadşım fazlasıyla doğal. Yanımda geğiriyor çok afedersiniz. Ben memnun değilim tabi ki bu kadar da olmamalı. Ney dağıtmayayım biriniz rahatlarsa karşıdaki de rahatlayacaktır. Millet neler yapıyor sen doğduğundan beri yaptığın şeyden mi utanacaksın :) ki bütün dünya aynı şeyi yapıyor. Farklı tarzda da değil herkes aynı arkadaşım öyle düşün bie kere rahatlatırsan kndini gerisi gelir zaten.

bizde en başlarda öyleydik sevgilimle bende hep tokum derdim bişey içemezdim yiyemezdim öyle dolaşır dolaşır gelirdik =)=)
artık pikniğede gidiyoruz dışardada yiyoruz arabada bile yiyoruz hamburger falan yersek :9:
3 seneyi aşkın beraberiz zamanla alışılıyor tatlım ben ilk başlarda aşkım derken bile bir utanırdım
ahh ahh ne günlerdi :16::16:
o günlerde güzel bu günlerde güzel zamanla daha içli dışlı oluyor bunlardan çekinilmiyor
şimdi ben anneme bile anlatamadığım şeyleri aşkıma anlatabiliyorum bırak yemek yemeyi kahve içmeyi :126:

Back
X