sevgilimin yersiz kiskancliklari

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
Bugün sevgilim ile iftar yemeğine gidiyorduk bi arkadaşımıza. Bu arada 3 senedir birlikteyiz. Altima ıspanyol paça uzerine yarım kol bir badi tarzı bişey giydim. Uzun ve bol. Sadece biraz atlet askilarim gözüküyor diye konuşup durdu. Yok sen neden bunu giydin. Suna bak . Hep aynı şeyi yapıyorsun tarzı şeyler söyledi . Tişört giysem yok bu tişört dar yok tişört kısa diye söyleniyor bu seferde. Gidene kadar ağzını bıçak açmadı. Hiç konuşmadık . Yemeğimizi yedik biraz oturduk çıktık . Çıkınca bidaha giyme bunu dedi bende peki dedim. Böyle dese zaten giymem. Ve ben kendime asla karistirtmayan biriyim oda pek karışmaz zaten . Ama bu takıntısı sizce yersiz değil mi ?

Sizi benimsediği için yersiz değil, şimdi kendine güvenmeyen erkek kıskanır falan filan diyenler çıkacak, hayır sahiplenen erkek kıskanır , çünkü etraf o kadar kötü o kadar çirkin ki....

Sizi benimsediği için yersiz değil, şimdi kendine güvenmeyen erkek kıskanır falan filan diyenler çıkacak, hayır sahiplenen erkek kıskanır , çünkü etraf o kadar kötü o kadar çirkin ki....
Bilmiyorum ama güzel bi şekilde söylese zaten tamam diycem konu kapancak

3 yıldır adamın huyunu suyunu ezberlemiş olman gerekiyor diye dusunuyorum. Ayrıca yıllar geçmiş seni benimsemiş "kıskanmıştır"belki... Bu olay dert bile değil emin ol. Sen bilmiyor musun tanımadn mı sevdicegin neye kızar neye mutlu olur ?

Üslubunun yanlış olduğunu rahatsız olduğu birşey varsa düzgünce ifade etmeni istiyorum orta yol bulabiliriz ama böyle davranman hoş değil deyin..
Ama nasıl bir bluzdu canlandıramadım

Iyide. Sizi oyle tanimadimi.
Bazen kzilari anlamiyorum. Anneleri babalari giyinme dese, agizlarina tikarlar laflari asi davranirlar (genel diyorum)
Dinlemezler ama erkek arkadas dedimi sut dokmus kedicik oluverirler.

3 yıldır adamın huyunu suyunu ezberlemiş olman gerekiyor diye dusunuyorum. Ayrıca yıllar geçmiş seni benimsemiş "kıskanmıştır"belki... Bu olay dert bile değil emin ol. Sen bilmiyor musun tanımadn mı sevdicegin neye kızar neye mutlu olur ?
Giydiğim açık birşey değildi . Böyle tepki vercegini dusunemedim. Sadece omuzları hafif açık birseydi. Biraz uzun ve hafiften bol birsey. Sadece omuzlarim hafif gözüküyordu o kadar

Giydiğim açık birşey değildi . Böyle tepki vercegini dusunemedim. Sadece omuzları hafif açık birseydi. Biraz uzun ve hafiften bol birsey. Sadece omuzlarim hafif gözüküyordu o kadar
Dediğim gibi işte canım biraz da tanıma ile alakalı bir durumama bir zahmet büyütme bu olayı 3 yıl boyunca bir emek verilmiş saçma bir sebep yüzünden araya soğukluk sokmanın manâsı yok. Onunda hatası var uslup doğru degil. Tek derdiniz kıyafet olsun

Ya seven insan kıskanır nedir ya şaka gibi. Allahtan kendine karıştırmıyorsun.
Ya ben sunu anlamıyorum bunu Nasıl kabul ediyorsunuz. Karşımda ki Ada'm resmen sana sen anlamazsın aklım yetmez ne giymen gerektiğini ben söylerim diyor. Pardon da 3 sene önce giydiklerinizle görmüş beğenmiş sizi. 3 sene önce kötü yolda mıydınız malum ne giyeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Ya senin annen babam yok mu görmüyorlar mı be giydiğini. Onlar karışmıyor bu kişiye ne oluyor. Valla benim aklım almıyor. Seven erkek kıskanırmış. Kıskanır ama elinde tutmak içim bişey yapmaz onun yerine kadını kısıtlar. Bırakın ya valla bu kafayla bizden bişey olmaz.

Ya seven insan kıskanır nedir ya şaka gibi. Allahtan kendine karıştırmıyorsun.
Ya ben sunu anlamıyorum bunu Nasıl kabul ediyorsunuz. Karşımda ki Ada'm resmen sana sen anlamazsın aklım yetmez ne giymen gerektiğini ben söylerim diyor. Pardon da 3 sene önce giydiklerinizle görmüş beğenmiş sizi. 3 sene önce kötü yolda mıydınız malum ne giyeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Ya senin annen babam yok mu görmüyorlar mı be giydiğini. Onlar karışmıyor bu kişiye ne oluyor. Valla benim aklım almıyor. Seven erkek kıskanırmış. Kıskanır ama elinde tutmak içim bişey yapmaz onun yerine kadını kısıtlar. Bırakın ya valla bu kafayla bizden bişey olmaz.
Uzun uzun yazmak istemediğim şeyler aynen bunlardi. Bir de yorumlarda savunmuslar bu durumu ben şok

Valla göğsüm belim açılıp gözükmedişi sürece kıyafetime karışan adamın alnını karışlarım. Ne sahiplenmesi ya, saçmalıkdan başka bişey değil. Darmış bilmemneymiş ben karar veririm. Ben kadınım diye bana aklım yokmuş muamelesi yapanın aklını alırım. Ve bu tüe darlamalara nasıl geliyosunuz ya. Tükürürüm onun erkekliğine. Bu kadae kişisel alana girmek saygısızlık başka bişey değil.

Bugün sevgilim ile iftar yemeğine gidiyorduk bi arkadaşımıza. Bu arada 3 senedir birlikteyiz. Altima ıspanyol paça uzerine yarım kol bir badi tarzı bişey giydim. Uzun ve bol. Sadece biraz atlet askilarim gözüküyor diye konuşup durdu. Yok sen neden bunu giydin. Suna bak . Hep aynı şeyi yapıyorsun tarzı şeyler söyledi . Tişört giysem yok bu tişört dar yok tişört kısa diye söyleniyor bu seferde. Gidene kadar ağzını bıçak açmadı. Hiç konuşmadık . Yemeğimizi yedik biraz oturduk çıktık . Çıkınca bidaha giyme bunu dedi bende peki dedim. Böyle dese zaten giymem. Ve ben kendime asla karistirtmayan biriyim oda pek karışmaz zaten . Ama bu takıntısı sizce yersiz değil mi ?
Çelişkili durum..
İyiki karışmıyor :confused:

Burdan biz kendi yargılarımıza göre ne kadar normal de desek anormal de desek sizin ilişkiniz için yardımı olmayacak. Sevgilinizi karşınıza alıp sakin ve ciddi bi şekilde bu hareketin karşısında ben böyle hissettim şöyle rahatsız oldum böyle söylemeni beklemezdim şu şekilde uyarabilirdin ya da neden böyle davrandığını sorarak daha sonuca yönelik birşeyler yapmış olursunuz. Erkekler de kadınlar da ilişkilerinde kendi duyguları düşünceleriyle değil de etraftan görüp öyle olması düşünüldüğü şekilde hareket ediyor, bilinçli olsun olmasın. Anlattıklarınıza göre siz de o gün doğru düzgün konuyla ilgili konuşup iletişim kurmamışsınız. Sevgiliniz söylenmiş siz cevap vermemişsiniz sonra küsmüş siz de konuyla ilgili bişey dememişsiniz. En sonunda da kızıp tepkisini ortaya koymuş siz de sadece peki demişsiniz. pek sağlıklı bir iletişim gibi görünmedi.

İlişkilerde her zaman savunduğum sey en önemli faktörün iletişim olduğudur. Bu saatte oturup tonla da çıkarım yapmış oldum. :deli:

Kendinize kendi aklınız yokmuş gibi bir erkeğin ne giyip giymeyeceğinizi söylemesini yakıştırıyorsanız devam edin aynen, onu dinleyin, ne diyeyim, sizin kararınız :işsiz:

Ama bence bunun güzel ya da çirkin söylenmesi bir şeyi değiştirmez. Bunun adı bana kalırsa haddin aşılmasıdır.
Seven kıskanır, sahiplenen karışır yorumlarına asla katılmıyorum, insan kıskanabilir elbette, ama sizin kendi kıstasınızı kıskansa da sindirmek zorundadır bana kalırsa. Giydiğinizi beğenmiyorsa, bu onun sorunudur, sizin değil.
En azından benim açımdan bu böyledir.
Ben şort da giyerim, askılı da, etek de, bir kere bile bu tavrı görmedim. Ne kıyafetime, ne bikinime, ne bacak bacak üzerine atıp oturmama müdahale edilmeye kalkışıldı bugüne kadar, babam dahil kimseden bu yaklaşımı görmedim, bu yüzden çok şaşırıyorum kadınların bunları sorun etmemesine, normal görmesine, hatta hak vermesine:KK57:

Son düzenleme:
Back
X