sevgilimin yersiz kiskancliklari

Ya seven insan kıskanır nedir ya şaka gibi. Allahtan kendine karıştırmıyorsun.
Ya ben sunu anlamıyorum bunu Nasıl kabul ediyorsunuz. Karşımda ki Ada'm resmen sana sen anlamazsın aklım yetmez ne giymen gerektiğini ben söylerim diyor. Pardon da 3 sene önce giydiklerinizle görmüş beğenmiş sizi. 3 sene önce kötü yolda mıydınız malum ne giyeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Ya senin annen babam yok mu görmüyorlar mı be giydiğini. Onlar karışmıyor bu kişiye ne oluyor. Valla benim aklım almıyor. Seven erkek kıskanırmış. Kıskanır ama elinde tutmak içim bişey yapmaz onun yerine kadını kısıtlar. Bırakın ya valla bu kafayla bizden bişey olmaz.
+1
Hay ağzınıza sağlık. Bizden hiçbir şey olmaz kesinlikle!
Artık işin toplumsal boyutundan da vazgeçme noktasındayım. Daha doğrusu ne zaman KK'ye girsem bu vb konuları okusam, hep bu hissiyata giriyorum.. Toplumsal açıdan kadının bireyliğini kabul edip kabul ettirmesi konusunda, umut yok denecek kadar az... Ne yazık ki!
Ne diyeyim, benim aklımın bile almadığı bu ve bunun gibi durumları bir kadın kendine yediriyorsa, yedirsin madem, ne desek boş!

Kıskanmak haddi midir,kıyafete karışılması normal midir bunlara girmeyeceğim.Herkesin fikirleri farklı ve burada sizinki daha çok üslup sorunu sanırım.Bizim ilişkimizde de böyle bir durum vardı.Artık tek bir sefer olması gerektiği gibi söylüyor bazen öyle oluyor ki benim de istemeyeceğim bir görüntü varmış adamcağız söyleyince farkediyorum.bazen de abartma hep giyiyordum ve giyeceğim diyorum.Öyle uzun uzun tripler hele de başkalarının yanında surat asmalar olmuyor artık. O evreden bu evreye nasıl geldik dersen; saatlerce yüzünü astıysa da ciddiye almadım,oralı olmadım,sonuçta oracıkta soyunup kıyafet değiştirecek halim yok.Baktı ki bir cümleyle bir saatlik dırdır aynı etkide artık kendini yormuyor :KK51:

seven insan kıskanmaz arkadaşım. seven insan yanında ki kişiye bir birey olarak saygı duyar. b saygı o kadının bütün tercihlerini kapsar ki buna giyim tarzıda dahildir. ola ki bir konuda size bir öneride bulunmak istiyor (öneri kelimesinin altını çizerim), bu önerinin bir haddi ve üslubu olur. seven, sahiplenen erkek kıskanır lafıda toplumun kadınları pasifize etmek için uydurduğu klişe kalıplardan biridir. kendi tercihlerinizin/seçimlerinizin arkasında sağlam durun, yenilmeyin bu saçma sosyal rollere.

Seven kiskanabilir fakat kıskanmanın da bir mantığı var. Bu yaz gününde pantolon giymek yeterince kapalı zaten, ben ince elbisesiz dışarı çıkamıyorum, pantolon giysem çıldırırım. Bu kıyafetini de kıskanıyorsa yuh artık. Bu tarz hastalıklı kiskancliklarin sonu yok. Sen taviz verip kapandıkça ona yeterli gelmez, en son hediye paketine dönersin. Sapıklardan kıskanıyorsa önce bir türbanlı ya da çarşaflı fantezisi olanlara baksin internetten, sayıları çok fazla. Sapık zihniyet her türlü kiyafete karşı olabilir, bunun sonu yok, ancak görünmezliği keşfedersek.

Bu arada üniversite yıllarında bir arkadaşın söyledikleri geldi aklıma.
Bu arkadaş bir gün bu konunun muhabbeti yapılırken, Ben kız arkadaşlarıma karışırım. Ama bunu bu konular çok umrumda olduğundan yapmam. Hiç umrumda değildir aslında, isterse yarım karış şortla gezsin. Ama hatunlar bunu seviyor. Daha ilk buluşmada suratımı asar bunu bir daha sakın giyme, giyeceksen de yanıma gelme, derim. Dipleri düşüyor (onun tabiri kusura bakmayın) hemen kıskanıldım diye... Ondan sonra da istediğim gibi yönetirim... dedi..
Biz ortamdaki iki kız hemcinslerimizi savunamadan bu çocuğa yüklenince aynen şunu söyledi: Kendisine saygısı olmayana ben neden saygı duyayım?
Biliyorum çok çirkin ama... Gördüğüm duyduğum da bu malesef.. Doğrudan konu sahibi için demiyorum tabi. Ama işin bu yönünü de göz ardı etmeyin derim.

Son düzenleme:
Bugün sevgilim ile iftar yemeğine gidiyorduk bi arkadaşımıza. Bu arada 3 senedir birlikteyiz. Altima ıspanyol paça uzerine yarım kol bir badi tarzı bişey giydim. Uzun ve bol. Sadece biraz atlet askilarim gözüküyor diye konuşup durdu. Yok sen neden bunu giydin. Suna bak . Hep aynı şeyi yapıyorsun tarzı şeyler söyledi . Tişört giysem yok bu tişört dar yok tişört kısa diye söyleniyor bu seferde. Gidene kadar ağzını bıçak açmadı. Hiç konuşmadık . Yemeğimizi yedik biraz oturduk çıktık . Çıkınca bidaha giyme bunu dedi bende peki dedim. Böyle dese zaten giymem. Ve ben kendime asla karistirtmayan biriyim oda pek karışmaz zaten . Ama bu takıntısı sizce yersiz değil mi ?
Aynı benim sözlüm . Ben anlamıyorum bunların kafası nasıl çalışıyor :KK53: boğazlı kazak giyelim yaz gününde en iyisi hiçbir yerimiz görünmez o zaman memnun olurlar . bu arada peki demen hoş olmamış bana göre , zaten giydiğin açık falan değil ..

Bugün sevgilim ile iftar yemeğine gidiyorduk bi arkadaşımıza. Bu arada 3 senedir birlikteyiz. Altima ıspanyol paça uzerine yarım kol bir badi tarzı bişey giydim. Uzun ve bol. Sadece biraz atlet askilarim gözüküyor diye konuşup durdu. Yok sen neden bunu giydin. Suna bak . Hep aynı şeyi yapıyorsun tarzı şeyler söyledi . Tişört giysem yok bu tişört dar yok tişört kısa diye söyleniyor bu seferde. Gidene kadar ağzını bıçak açmadı. Hiç konuşmadık . Yemeğimizi yedik biraz oturduk çıktık . Çıkınca bidaha giyme bunu dedi bende peki dedim. Böyle dese zaten giymem. Ve ben kendime asla karistirtmayan biriyim oda pek karışmaz zaten . Ama bu takıntısı sizce yersiz değil mi ?
Bırak bunu. Kıskançlık=manyaklıktır.

Back
X