kızlar
daha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz