sevgilimin yurtdışına gitmesini istemiyorum :(

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
kızlar :( daha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz :(

Hala birlikte misin sen bu şahısla ???????????
Kusura bakma canım ama ben olsam bir dakika durmam o adamla..
Çok sinirlemndim o nasıl bir cümledirr öyleee ????

Hala birlikte misin sen bu şahısla ???????????
Kusura bakma canım ama ben olsam bir dakika durmam o adamla..
Çok sinirlemndim o nasıl bir cümledirr öyleee ????

benle barışırken biliodun zaten gidiceğimi yurtdışına neden döndün o zaman dedi, şimdi sırf sorun çıkarmak için benle berabersin dedi. şimdi bende sana mesaj yazma şevki falan bırakmıosun dedi.. yazma o zaman dedim, yazmam zaten dedi ve yazmadı da.. :( of ölsem daha iyi şu dakkadan sonra :(

Yazma sakınn..
Hep biz bunların Popolarını kaldırıyoruz ohh olsun bizee..
Sinirler tepemde şuanda, Seninkinide benimkinide ıslak odunla dövebilirimmm...
ALLAH belalarını versinnnnnnn :43:

aynen canım, hiç kaybetme kaygısı yokki. istiosan şimdi git dedi, ben yutdışına çıkıcam sen bilirsin ben taviz vermiyorum dedi. gidiceğim zamanı bekleme şimdi git dedi.. şaka gibi, gerçekten.. Allah bildiği gibi yapsın bizi böyle üzenleri, eve ağlayarak döndüm ve kaç gündür buluşucagımız günü bekliodum, ben gitme dediğim halde dinlemiyorum gidicem dio, inanamıyorum :(

aynen canım, hiç kaybetme kaygısı yokki. istiosan şimdi git dedi, ben yutdışına çıkıcam sen bilirsin ben taviz vermiyorum dedi. gidiceğim zamanı bekleme şimdi git dedi.. şaka gibi, gerçekten.. Allah bildiği gibi yapsın bizi böyle üzenleri, eve ağlayarak döndüm ve kaç gündür buluşucagımız günü bekliodum, ben gitme dediğim halde dinlemiyorum gidicem dio, inanamıyorum :(

Ne diyimmki şimdi ben bu kişiliksiz malukata..
İnsan desem insan değil, hayvan desem hayvanlara hakarett...
Acil ayrıl şu adamdann.. Nasıl laflar onlar öylee ??? İnsan sevdiği insana böyle şeyler nasıl söylerrr aklım almıyorr..
Arayıp msj atarsada asla cevap verme meraklansın birazcık değerini anlasın senin..

kızlar :( daha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz :(

hakikaten sen bununla ilişkini kes o nasıl laflar öyle bırak yurtdısınada yapayalnız bi erkek olarak gittsin hatta hepde orada kalsın

amacı zaten bu sanırım kızlar benim ayrılmamı bekleyip gönlü rahat bişeyler yapmak istiyor, çok ama çok üzgünüm :( senin ayaklarına mı kapanayım bunu mu istiosun dedi, sen kızsın, kızla erkek asla eşit değil ben özgürüm sen değilsin dedi.. çok karışıgım kötüyüm herbişeyim :(

Abartmamışsın canım, haklısın.
O senin saç boyatmak gibi en ufak birşeyine karışıyorsa senin de onun yurtdışına arkadaşlarıyla gitmemesini isteme hakkın var.
Seneye beraber gidelim demişsin halbuki ne güzel.
Ben zevk alırım sen karışamazsın diye birşey de yok ayrıca.
Senin yerinde olsam ayrılırım.
Bu mantığa sahip bir erkekle acı çekersin sadece.

aynen canım ya, berbaer gideriz dedim ben evlenmemizi mi beklicem kaç sene bunlar bekar işleri dedi, iş güçle olmazmış.. çok mutsuzum :( gerçekten.. bide gülerek söylüo git o zaman şimdiden uzatma süreyi gitmemi bekleme gidicem dedi.. ondan vazgeçmiceğimi bilio çok sevdiğim için. ondan o kadar rahatki, gülerek söylüo ve asla kaybetme korkusu yok, sen yufka yüreklisin dönersin bana yine dio..

Tam sopalık bu çocuk iyice sinirlerimi tepeme çıkardı benimmmmm :47: :47: :47:

çok havalandı. başlarda böyle peşimden ayrılmaz arkadaşlarıyla top oynamaya çıkmazdı, senden ayrı kimseden tat almıyorum derdi, simdiyse dünya senin etrafında mı dönüo dedi, bireysel olmak lazımmış. bozuldugum gidip gitmemesi değil aslında, sorun beni kısıstlayıp sen kızsın ben erkeğim ayrımı yapması o da yetmezmiş gibi, istiosan bu dakka git ben çnkü kesin gidicem yurtdışına bunu istiyorum ve taviz vermicem demesi :(((( bazen abarttıgımı düşünüyorum, gerçekten üstüne mi gidiyorum diyorum ama kızlar gerçekten gitmesini istemiyorum :( en azından tayland.a gitmesin istiyorum ama inatla taylanda.da gidicem dio, ısrarla evet tayland.ı görücem dio bastıra bastıra.. :(

Canım bu birliktelik ikinizin sürdürdüğü ilişki..sonuçta o sana karışıyorsa seninde ona karışma hakkın doğar. Yurtdışı olayında bence abartmadın eğer yanında tekin insanlar yoksa o gibi şeylere yönelme ihtimali fazladır. Sen ona ne haklar tanıdıysan aynısını o da sana tanımalı diyorum..fedakarlık olmalı..sadece tek taraflı tölerans ilişkide güveni yıpratır..Ben erkeğim diye de her şey yapacak olursa bunun sonu pişmanlığa da kayabilir..Bence bunu ilk önce erkek arkadaşınla konuş ve uzlaşmaya bakın..Hayırlısı olur inşaALLAH..

Canım bu birliktelik ikinizin sürdürdüğü ilişki..sonuçta o sana karışıyorsa seninde ona karışma hakkın doğar. Yurtdışı olayında bence abartmadın eğer yanında tekin insanlar yoksa o gibi şeylere yönelme ihtimali fazladır. Sen ona ne haklar tanıdıysan aynısını o da sana tanımalı diyorum..fedakarlık olmalı..sadece tek taraflı tölerans ilişkide güveni yıpratır..Ben erkeğim diye de her şey yapacak olursa bunun sonu pişmanlığa da kayabilir..Bence bunu ilk önce erkek arkadaşınla konuş ve uzlaşmaya bakın..Hayırlısı olur inşaALLAH..

konuştuk, ama sadece ayrıl git ben değişmem zaten, sen de saçını boyat gez toz rahat ol dedi. 3 gnde bir kavga ediyoruz bu konulardan artık sıkıldım huzurum ve sana mesaj atma şevkim dahi yok dedi. zaten beni kale almıoyr yani çok da umrumda gidersen git dedi.. işin özü bu :((( küçük çocuklar gibiyim kendmi gerçekten zavallı hissediyorum kızlar..

konuştuk, ama sadece ayrıl git ben değişmem zaten, sen de saçını boyat gez toz rahat ol dedi. 3 gnde bir kavga ediyoruz bu konulardan artık sıkıldım huzurum ve sana mesaj atma şevkim dahi yok dedi. zaten beni kale almıoyr yani çok da umrumda gidersen git dedi.. işin özü bu :((( küçük çocuklar gibiyim kendmi gerçekten zavallı hissediyorum kızlar..

Böyle diyen birisinin seni sevdiğini düşünebiliyor musun? :( yook öyle hissetmede yani bu durum herkesin başına gelebilir..ilgisizmiş ve şevki dahii kalmadıysa ne bileyim bu ilişki bitmiş desem yeri olur mu..bilemedim:(( belli ki sen seviyorsun ama sana karşı da böyle ilgisi olmayan birinden sevgi beklemek umuda girer.. Ne yapmak istiyorsun peki karar verebildin mi? Ayrılsan bile takmayacak gibi demiş..:((

amacı zaten bu sanırım kızlar benim ayrılmamı bekleyip gönlü rahat bişeyler yapmak istiyor, çok ama çok üzgünüm :( senin ayaklarına mı kapanayım bunu mu istiosun dedi, sen kızsın, kızla erkek asla eşit değil ben özgürüm sen değilsin dedi.. çok karışıgım kötüyüm herbişeyim :(

Ben özgürüm sen değilsin mi? Neden acaba beyfendi???
Herkes istediğini yapmakta özgür erkeği kadını mı var bu işin.
Bu zihniyetteki bir insan sizi asla mutlu etmez, ben size söyliyim.
Ve bu düşüncesi de asla değişmez :20:

Bu nasıl bir vicdansızlıktır ya anlamadım ben bu adamıı..
Erkek değil mi hepsi aynı, en iyisi bile en güzel gününü zehir eder insana.. Ham maddeleri odun işteee :43:

ayrılsam da umrunda değil gibi dedi zaten, gülüodu.. bense ağlıyordum. bigün senin de karşına öyle bi kız çıksın ki bu hissettiklerimi anlarsın dedim, türk filmi gibi konuşma dedi komiksin dedi. gidicem dedi başka sey demedi. yüksek lisans için de gidicem dedi, hatta iş için de gidicem seni de aldırırım yanıma dedi. peki benim hayallerim isteklerim yok muydu, bunlar hiç önemli değil işte.. :( ben kızım çnkü :(

ayrılsam da umrunda değil gibi dedi zaten, gülüodu.. bense ağlıyordum. bigün senin de karşına öyle bi kız çıksın ki bu hissettiklerimi anlarsın dedim, türk filmi gibi konuşma dedi komiksin dedi. gidicem dedi başka sey demedi. yüksek lisans için de gidicem dedi, hatta iş için de gidicem seni de aldırırım yanıma dedi. peki benim hayallerim isteklerim yok muydu, bunlar hiç önemli değil işte.. :( ben kızım çnkü :(

Benim karşımda biri böyle yapsa bi tane tokat patlatırdım yemin ederimm..
Ukala nolcakk ?? Konuşma şununla sakınn..
O saatten sonra msj attı mı aradı mı hiçç ??

Sana değer vermeyen senin düşüncelerini,geleceğini önemsemeyen bir erkekten kusura bakma ne kadar önemli işlerde yapsa benim gözümde zerre değeri olmaz. Ne demek onun işi,onun hayalleri,onun geleceği...! ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin..Seninde inşaALLAH kariyerin,iyi bir geleceğin olacak..Canım sen sen ol kimse için hayatının yolunu başka birinin yolu için değiştirme. Sevmiyorsa gitsin,aynı acıyı Rabbim ona öyle bir zamanda verir ki ne iş kalır ne işi yapacak hal..dermanı kalmaz! Erkek arkadaşın çok bencil birine benziyor,sen seni zerre önemsemeyen için gözyaşlarını akıtma:((

Back
X