bir insanda azıcık kaybetme korkusu olsa diyemez bunu. sen o'na çoook fazlasın her açıdan, o korkmalı seni kaybetmekten. bak artık iyice psikolojin bozulacak hap filan diyorsun, yazık etme kendine ya nolur, silkelen toparlan at bırak şu çocuğu, kalbini kırmaktan bile çekinmiyor sevse bile böyle sevgi olmaz öff. daha da nesi düzelir bu durumun bilmiyorum ki adamın kafa yapısı çoook başka, biraz ilerisini düşün evlensen de bu lafları, başına buyrukluğu devam etmeyecek mi? bile bile kendini yakacaksın hemen toparlanmaya bak döverim seni hıııı![]()
aynen canım,kaybetme korkusu yok.. zaten, 'beni gözden çıkarmışsın sen,olsam da hayatında olmasam da ne fark eder ki' dedim. ol ya da olma yanımda ben gidicem dedi.. iyi git dedim, bundan böyle de tek kelime etmem sana dedim. hayattan zevk al bana da hesap verme dedim. ama kim garanti edebilir ki birbirimizin hayatından geçmiyeceğimizi.. inan lacivert, içimde kırıntı kadar bi kötülük yok ona karşı, hep iyi niyetliyim hep ama. bugün bluştuk işte çocuk gibi sevinerek gittim yanına, ama sonuç ne oldu. planladıgım hiçbişeyi yapamadım, eve de aglayarak döndüm. ilaçtan dolayı zaten yeterince ağlayamıyorum içime doldu yaşlarım. gitsin artık yurt dışına, yüksek lisans falan da orda yapıcakmış zaten.. bende burda bi başıma işte