sevgilimin yurtdışına gitmesini istemiyorum :(

bir insanda azıcık kaybetme korkusu olsa diyemez bunu. sen o'na çoook fazlasın her açıdan, o korkmalı seni kaybetmekten. bak artık iyice psikolojin bozulacak hap filan diyorsun, yazık etme kendine ya nolur, silkelen toparlan at bırak şu çocuğu, kalbini kırmaktan bile çekinmiyor sevse bile böyle sevgi olmaz öff. daha da nesi düzelir bu durumun bilmiyorum ki adamın kafa yapısı çoook başka, biraz ilerisini düşün evlensen de bu lafları, başına buyrukluğu devam etmeyecek mi? bile bile kendini yakacaksın hemen toparlanmaya bak döverim seni hıııı :20:

aynen canım,kaybetme korkusu yok.. zaten, 'beni gözden çıkarmışsın sen,olsam da hayatında olmasam da ne fark eder ki' dedim. ol ya da olma yanımda ben gidicem dedi.. iyi git dedim, bundan böyle de tek kelime etmem sana dedim. hayattan zevk al bana da hesap verme dedim. ama kim garanti edebilir ki birbirimizin hayatından geçmiyeceğimizi.. inan lacivert, içimde kırıntı kadar bi kötülük yok ona karşı, hep iyi niyetliyim hep ama. bugün bluştuk işte çocuk gibi sevinerek gittim yanına, ama sonuç ne oldu. planladıgım hiçbişeyi yapamadım, eve de aglayarak döndüm. ilaçtan dolayı zaten yeterince ağlayamıyorum içime doldu yaşlarım. gitsin artık yurt dışına, yüksek lisans falan da orda yapıcakmış zaten.. bende burda bi başıma işte :(

amacı buysa eğer öyle düşünüyosan böyle bi insanla birlikte olmamalısın. bal gibi de eşittir kusura bakmasın o her haltı yiyip saçını boyatmana karışıyorsa uzak dur derim. seni aşağılamış resmen

aşağıladı aynen.. çünkü emin benim sevgimden, nasılsa dönersin affedersin beni diyor da bigün çoook geç olucak :(

Kusuruma bakma ama gece yarısı erkek arkadaşına sinir oldum bu ne rahatlık, kırıcı sözler, çogu bayan erkek arkadaşını göndermek istemez zaten helekı erkekler bir araya gelince bi haller oluyo onlara birbirlerinden gaz alıyolar galiba. benim erkek arkadaşımda kısıtlama yapar bu ınsanı bunaltıyo siz birşey rica edincede yapmıyolar işlerine geldigi gibi bu çok sinir bozucu:( üzülme boşuna yaaa

sorma canım, göndermek istemiyorum ama dinleyen kim ki,çok asi bencil dik kafalı.. çok zor inan çok çok zor :( düşüncesini anlayamıyorum, sevse yapamıcagı seyler bunlar, en azından gitmesi önemli mi oralara sanki.. öenmliymiş, bu da hayatında benim daha az bi öneme sahip oldugumu gösterir.. yazık :(

aynen canım,kaybetme korkusu yok.. zaten, 'beni gözden çıkarmışsın sen,olsam da hayatında olmasam da ne fark eder ki' dedim. ol ya da olma yanımda ben gidicem dedi.. iyi git dedim, bundan böyle de tek kelime etmem sana dedim. hayattan zevk al bana da hesap verme dedim. ama kim garanti edebilir ki birbirimizin hayatından geçmiyeceğimizi.. inan lacivert, içimde kırıntı kadar bi kötülük yok ona karşı, hep iyi niyetliyim hep ama. bugün bluştuk işte çocuk gibi sevinerek gittim yanına, ama sonuç ne oldu. planladıgım hiçbişeyi yapamadım, eve de aglayarak döndüm. ilaçtan dolayı zaten yeterince ağlayamıyorum içime doldu yaşlarım. gitsin artık yurt dışına, yüksek lisans falan da orda yapıcakmış zaten.. bende burda bi başıma işte :(

canım yurtdışı şu bu değil olay, o'nun sana olan tavırları, bu şımarıklığı vs, bunlar geçmez, anca uzun bir ayrılık işe yarar belki ama sen zaten yıpranmışsın artık, hele hap kullanmak... değmez valla değmez. ki senin ne tatlı güzel bir kız olduğunu biliyorum ben, çooook daha iyilerine layıksın cidden. şunu bırak mutlu ol artık, böyle zaten mutsuzsun, şimdi aranız düzelse sonra yine olay çıkaracak bu, iyice öküz olmuş :20:

canım yurtdışı şu bu değil olay, o'nun sana olan tavırları, bu şımarıklığı vs, bunlar geçmez, anca uzun bir ayrılık işe yarar belki ama sen zaten yıpranmışsın artık, hele hap kullanmak... değmez valla değmez. ki senin ne tatlı güzel bir kız olduğunu biliyorum ben, çooook daha iyilerine layıksın cidden. şunu bırak mutlu ol artık, böyle zaten mutsuzsun, şimdi aranız düzelse sonra yine olay çıkaracak bu, iyice öküz olmuş :20:

düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim laciverrrt :)) inan ki canım, bazen diyorum ben mi layık değilim acaba ona da böyle davranıyor die, ama bi suçum olmadı ona hiç, yurtdışına çıkmamasını da ondan ayrı kalmamak için istemiyorum, ama o hayallerimiz algılarımız farklı diyerek saf dışı bırakıyor beni, elimden ne gelir ki sanki, ben gidicem zaten şimdi bırak git beni, gidiceğim günü bekleme diyor, ben hep huzursuzluk çıkartıomuşum. beni istemiosun farkındayım dediğimde de masal dünyasında yaşıomuşum ben sorunlarım varmış. gözünün içine bakıyorum resmen canım, üstüne titriyorum, nezle oldu bu hafta ateşi çıktı diye elli kez uyandım geceleri meraktan bişey oldu mu diye, okulda hep ateşini ölçtüm baktım, ilaç götürdüm içsin diye. ama hala da ben kötüyüm, benim istediğim olmaz, ama onun isteiği olmazsa o yanımda durmaz. zaten ilaç uyku yapıyor, bide bunlarla uğraşıyorum.. yanımdan ayrıldı bugün otobüse bindi, ben eve dek otobüse binmeden yürüdüm ağlayarak, bu kadar kötüyüm demekki bu kadar çirkin yüzlü ve çirkin huylu bi kızım bu kadar ezilmiş durumdayım ki bu durum böyle canım :( demekki... :(

aşağıladı aynen.. çünkü emin benim sevgimden, nasılsa dönersin affedersin beni diyor da bigün çoook geç olucak :(

canım belli ki kötü niyetli bir sevgilin var. kötü niyetli insanlar da karşısındakinin sevgisini kullanır çantada keklik görür karşındakini ve her haltı yer. aldatır gezer tozar çünkü bilir ki geride dönebileceği bi kişi var. bence kendini daha fazla aşağılamasına izin verme. ayrılıp ayrılmamak senin kararın ama eğer bigün ayrılırsan kürkçü dükkanının kapandığını göster ona:34:

canım belli ki kötü niyetli bir sevgilin var. kötü niyetli insanlar da karşısındakinin sevgisini kullanır çantada keklik görür karşındakini ve her haltı yer. aldatır gezer tozar çünkü bilir ki geride dönebileceği bi kişi var. bence kendini daha fazla aşağılamasına izin verme. ayrılıp ayrılmamak senin kararın ama eğer bigün ayrılırsan kürkçü dükkanının kapandığını göster ona:34:

aynen canım, sen yufka yüreklisin dayanamazsın dedi bana zaten.. ki ayrılırken yolda eve gidince yazma deyip, eve geldiğinde aşkıım ben geldim öptüm çok yazabilen birisi.. bazen ne yapmak istediğini anlayamıyorum, ama beni hizaya getirmeye çalıştığı apaçık da olan bana oluyor o ayrı :(

bence sözünü fazla dinleme canım ne kadar söz dinlersen o kadar beklenti içine giriyorlar. sen değerlisin böyle giderse olan senin gençliğine olur. saçını boyama bi yere gitme derken olan senin hayatına olur ama o bişey kaybediyo mu hayır. bir arkadaşımda senin gibi canım kaç kere aldatıldı sayısını ben bile bilmiyorum. 1 kere affettin mi gerisi geliyor nasıl olsa affediyor diye. bence hayatını zindan etme bu insan için. o hayatını yaşarken bi yandan sana zulmediyor. canın ne istiyosa onu yap. hem unutma erkekler güçlü ve zoru daha çok severler. sen her zaman böyle anlayışlı olursan alttan alırsan da seni kolay görür çantada keklik görür bir değerin olmaz.

bence sözünü fazla dinleme canım ne kadar söz dinlersen o kadar beklenti içine giriyorlar. sen değerlisin böyle giderse olan senin gençliğine olur. saçını boyama bi yere gitme derken olan senin hayatına olur ama o bişey kaybediyo mu hayır. bir arkadaşımda senin gibi canım kaç kere aldatıldı sayısını ben bile bilmiyorum. 1 kere affettin mi gerisi geliyor nasıl olsa affediyor diye. bence hayatını zindan etme bu insan için. o hayatını yaşarken bi yandan sana zulmediyor. canın ne istiyosa onu yap. hem unutma erkekler güçlü ve zoru daha çok severler. sen her zaman böyle anlayışlı olursan alttan alırsan da seni kolay görür çantada keklik görür bir değerin olmaz.

ne doğru dedin canım.. onun hayatta taviz veremiceği şeyler varmış, benm de var ama benim düşünceme neden saygı duymuyorsun dedim. bu onun hayatıymış ve zevk adamı oldugu için yurtdışına çıkarmış.. ben onun hayatının bi parçası değilmişim gibi sanki, gibi değil öyle zaten :( hiçbi önemim yok inan ki yok :( beni en çok uzen de bu zaten gitsin ya da gitmesin ama ''hiç'' gibiyim gözünde..

bence dilediğini yap saçını boyatmak istiyosan yap arkadaşlarınla gez bak bakalım o zaman ne yapacak canım. üzülmene bile değmeyecek bir insanmış

bence dilediğini yap saçını boyatmak istiyosan yap arkadaşlarınla gez bak bakalım o zaman ne yapacak canım. üzülmene bile değmeyecek bir insanmış

ne yazıkki canım ben çok sevdim bu çocugu ve 3.5 yılımızı beraber tükettik.. sonunun böyle olması çok üzücü, içim öyle acıyor ki anlatamam, yastıgım ıpıslak olucak yarın yine uyandıgımda biliyorum.. değmiyormuş, kimseye.. en çok ihtiyacının oldugu anda bırakıp gidebiliyorlarmış,hem de hiiiç umursanmayarak. şimdi bunları dsem ona, anlatsam içimdekini, öf çok bunaldım, öf ben özgürüm. aman böyle bi kız istemem bencilsn diecek. susuyorum ben de. en iyisi de bu zaten, tek kelime bile etmem bundan böyle zaten bu konu hakkında. değerim olmadıgı için bişey de beklemem ondan artık..

herkes senin gibi kahrını çekmeyecek.çeşit çeşit erkekler olduğu gibi çeşit çeşit kızlarda var.o zaman bu bütün rahatlığı,keyfi ,eğlencesi,erkekliği fitil fitil burnundan gelecek.:47:

kızlar :( daha önce de yazmıştım bi kısmınız muhakkak hatırlayacaktır beni. sevgilimle olan sorunların üstünü aştığımızı sanıp, bi daha deniyelim dedik. ancak sorunlar bitmek yerine daha da büyüdü, şuan yine yine çok kötüyüm tek tesellim sizsiniz. sorun sevgilimin ''ben erkeğim istediğimi yaparım'' ama ''sen kızsın, saçını boyatamazsın, akşam arkadaşlarınla buluşmazsın, dar kıyafetler giyemez, yutrdışına asla gidemezsin''.... bunları diyen adam geçen yıl da yurtdışına çıktı 2 arkadaşı ile 2.5 aylığına, bu yıl da yurtdışına çıkma planları yapıyor, hatta içinde tayland.ın da oldugu seks turizmli bir ülkeye de uğrayacaklar ve yanındaki 2 arkadaşı dışa çok açık ve kızlara meraklı tipler. bugün, yutdışına gitmeni istemiyorum, seneye beraber gideriz dedim.. hali vakti yerinde iken o hayattan zevk alırmış, zevk almayı severmiş ve ben buna bişey diyemezmişim, ama ki ben saçımı boyatırsam akşamları çıkarsam asla yanımda olmazmış, ozaman git o.... ol dedi.. çok kötüyüm kızlar.. yurtdışı olayını abarttım mıi bu sözlerinde haklı mı, tek dayanagım sizlersiniz :(

Bak sen beyfendiye yaaaa canım sen nasıl dayanabiliyorsun bu adama...daha önceki sorunlarınız ne bilmiyorum ama bence şu kafada olan biriyle hayatını zindan etme.Ayrıca arkadaşlarının ne mal olduğu belli sen ne sanıyosun onlar karı kız peşinde koşarken yatıp kalkarken seninki duracak mı hayır... resmen ben yaparım ederim zevk alırım diyerek sana bunu göstermiş zaten.Arkadaşları her şekilde ayartır bu kafadaki bi adamı ve birde erkeklerde ego denen şey var ya ben yapamam demez yani.Ben erkek arkadaşımın arkadaşlarından beğenmediğim böyle bu tarz karı kız meraklısı ark.larını gördüm mü görüşmesini istemiyorum söylüyorum oda dinliyor sağolsun sorun çıkarmıyor.çünkü ayartıyorlar yani hatta başımada geldi yani ufaktan ayrıldık gibi oldu ama ciddi değil hemen bana kankim diyen arkadaşı aynı masada yemiş içmişiz benimkine ufacık 18 yaşında bile olmayan kızı ayarlamaya kalktı...güvenme gururunun kırılmasına izin verme. hem senin bu şekilde kırılmanı istemem hemde hayatın boyunca çok sıkıntı çekersin.Bırak gitsin çok daha iyilerine layıksındır eminim...Mantıklı olan şeyi yap canım.Ne olduğunu sen zaten eminim biliyorsundur o cesareti kendinde bul ve yap

yaa bu erkekleri anlayamıyorum kendileri herşeyi yapsın ama bayanlara gelince yok onu yapma yok bunu yapma sanki kendileri komutan bizde askerleriyiz

cehennemin dibine gitsin bundan sonra..böyle bir odunla nereye kadar sürdürebilirsin ki..almış karşısına seni ağzına geleni söylüyor sana..iyi bir haddini bildireceğine bir de çok mu abarttım diyorsun:19:..bence o lafların altında kalman abartılı olmuş..derhal haddini bildirip tekmeyi vurmalısın..

Canım durum şudur, erkekler genelde hayatlarındaki kişilere hakim olmak onların yöneticisi olmak isterler, bu bir iç güdüdür. Engel olunamaz. Ben istediklerimi onunda benimde mutlu olucağım şekilde yapıyorum, hem ondan izin aldığım yada sorduğum danıştığım ikna ettiğim için o mutlu oluyor, hemde ben anlatıp kötü bişey olmadığını anlatabildiğim için ben mutlu oluyorum.
İlk başlarda benim sevgilimde kızlarla bile biyere gitmeme kızardı, şimdi daha anlayışlı. Bana dar hala giydirmiyor, etek giydirmyor, ama onun yanında giyebiliyorum. Hem benim istediğim oluyor hemde onun.
Ama o kişinin sana yaptığı bence büyük bir bencillik, bana kalırsa şuanda olmaz bu ilişki, senin değerini anlamadan olmaz. Sen onu sevdiğini o kdr belli etmişsin ki ben gider istediğimi yaparım ama bana muhtaç diyor. Ama şunu bil erkekler kadınlara daha da muhtaçtır. Eğer yoksa karşılıklı sevgi bundan oluyor bunlarr. Bak güzelim geri çek kendini, onsuz da ayakta durabileceğini ona kanıtla, o pişman bile olsa biraz dönme geri, argo tabiriyle hemen tav olma, Sonra pişman olur ayaklarına kapanır eğer seviyorssa. Hem böylelkle seninde kendine güvenir artar.
Şunu bil arada sevgi varsa yılllardaa geçse yine kavuşursunuz, sevgi yoksa da ummadığın kadar kolay atlatıyorsun, her zaman özel mail atabilirsin. Desteklerimi asla sakınmammm :):):)

cehennemin dibine gitsin bundan sonra..böyle bir odunla nereye kadar sürdürebilirsin ki..almış karşısına seni ağzına geleni söylüyor sana..iyi bir haddini bildireceğine bir de çok mu abarttım diyorsun:19:..bence o lafların altında kalman abartılı olmuş..derhal haddini bildirip tekmeyi vurmalısın..

arkadaşa katılıyorum. boyle bir konuda seni dinlememiş olması seni iplemediğini gösterir. neyi bekliyorsun bırak nereye giderse gitsin

Allahım yaaaa inanamıyorum size.Bir de bu yurtdışı olayını fazla mı abarttm o haklı olabilir mi demişsiniz.Siz gerçekten iyi değilsiniz.Kendinizi ve kendinizin değerini unutmuşsunuz bence.Siz kendinize bunu layık görmüşsünüz el oğlu öyle yapmış bir şey değil.Ruh sağlığınız için kurtulun o adamdan.

Son düzenleme:
yuh adama bak ben herşeyi yaparım sen dizlerini kır otur evde yok ya başka emrin:35:

Back
X