sevgilimizden ayrıldık onun yerine buraya mesaj yazalım mı

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
merhaba arkadaşlar birçoğumuz sevgilimizden ayrıldık ve içimizde bir boşluk, hüzün oluştu.tabiyki bu onun yokluğunu doldurmaz ama hem eğlenceli olur hemde biraz da olsa rahatlarız diye düşündüm.sanki ona yazıyormuş gibi yada içimizden geldiği gibi yazalım ne olursa

çoğu şeyi konuşmak için belki geç kaldık ama yine de bilmeni istiyorum.Ben nankör ve vefasız biri değilim eğer adam akıllı bunları yüzüne söyleyemediğim için gözünde böyle bir izlenim yarattıysam kusuruma bakma.Hiçbirşeyi özellikle yapmadım .Artık sitem etmiyorm merak etme sadece bunları söylemezsem içim de kalacak , sen beni tanıyorsun.Bil ki sana kızgın ya da kırgın olmam ilk defa elimi tuttuğunda hissettirdiklerini unutturmuyor malesef, eskisi gibi istemiyor olmam da o günlere özlem duyduğum gerçeğini de değiştirmiyor.Keşke hep yanındayken heyecandan susup kalan ben ve beni kırmaktan korkan sen olarak kalsaydık.Ama yokluğuna çok alıştırdın ve değiştik sanırım.Seni tanıdığıma pişman değilim ama keşke arkadaş kalsaydık diye düşünmekten kendimi alamıyorum sadece ama yine ne zaman dara düşer canın konuşmak isterse gel , sessiz sedasız dinlerim .Hissettirdiğin herşey için teşekkürler, ne kadar zaman geçerse geçsin yine aklıma o deli dolu saçmalayan insan ansızın gelecek ve tebessüm ettirecek.Sağol

2 ay önce ayrıldğım ve nerdeyse hergün görüp bitürlü ona söyleyemediğim şeylerden birkaçı.Gururumdan ve yaşadıklarımdan sonra susmak ve içine atıp durmak çok zor

her ne kadar "bu benim son sözüm, bitti" diyerek ayrılsanda seni hala çok seviyorum, o kadar çok özledim ki burnumda tütüyorsun.
yeniden başlayacağımıza en ufak bir umudum bile olsa gurur falan dinlemem, söylerim sevdiğimi hatta ilk mesajım ne olurdu biliyor musun?
Ya da, keşke sen öyle bir mesaj atsan dünyalar benim olur biliyor musun? Ben de şöyle cevap verirdim herhalde:
Özledim mi? Sen benim burnumda tütüyorsun be
İlk önce ben ayrılalım demiştim biliyorum ama bundan sonra beraber olsa yeniden ayrılık'ın a'sını ağzıma bile almazdım, inan.
ne yaparsam yapayım unutamıyorum da, ya çay içerken bile insanın aklına gelinir mi? "Sevdiğim çayı demli içerdi" diyip en koyusundan içmez miyim ben o çayı

Ama zannediyorum ki, ben hergün senin profil resmine bakarken, şuanda ne yapıyordur diye düşünürken; sen belki de başkalarını düşünüyorsun hatta nefret bile ediyor musun acaba benden, bir daha görmek-duymak istemiyor musun acaba?
Yakında doğum günün var, bir kutlama mesajı atsam, aklından ne geçirirsin

Son düzenleme:
biliyorum kararsızlıkların var belki de bu yüzden bitiremiyorsun tamamen bizi ama kıyma bize bu kadar çok severken yapma bir daha nasıl giderim snnle gün batımını uçakları izlediğimiz sahile bir daha nasıl bir başkasının elini tutarım kimin şebekliklerine gülümserim böyle bu kadar çok seviyorken yapma bunu bize sevgilim...

Benim senin icin yaptiklarimi dusununce bu iliskiyi bitirenin sen olmasi o kadar ilginc geliyo ki.. Her gun aklimdasin 4 ay gecmis olmasina ragmen. Giderek daha da az geliyosun aklima. Bunu bilsen hic uzulmiceksin bile. Seni uzmek ne zor seymis. Ben her gunun hesabini yaparken, seni gun icinde bi sure unutup sonra tekrar hatirlayip 'vay be hic aklima gelmemistin.' derken sen napiyosun acaba?

Bitirdikten sonra pesinden o kadar kostuguma pisman olmadigimi dusundum bugun. Yaptiklarimi yapmamis olsaydim su an senden ne nefret ediyo olurdum, ne 'ne bicim bi adammissin sen.' diyo olurdum, ne de hayatima devam edebiliyor olurdum. Sana verdigim emekleri dusununce yazik diyorum. Bana cektirdigin iskencelere neden katlandim ki. Anam babam ben bi erkekten bu muameleleri goreyim diye mi yetistirdi beni? Bana verdikleri ozguven nerdeydi sen her seferinde beni suclarken. Hala agliyorum ama cok sukur ki sana degil artik. Benden caldigin 1.5 seneye, uzaklastirdigin arkadasliklarima, elimden aldigin egitim imkanlarina, senin icin yaptiklarima..

Bi de o gururun.. O gururun senin en buyuk pismanligin olsun. Cok beddua etmek istiyorum. Ama susuyorum.

Geriye donup baktigimda hicbir seyden pisman degilim. Sen benim icin dogru degildin. Ama ben cabalayip ugrasirken sen kacarak ve reddederek beni kendinden kurtardigin icin bana buyuk iyilik ettin. Omrunun sonuna kadar aklindan cikmayayim. Senin icin hazirladigim tum surprizler, beraber yururken anlattigim sacma sapan seyler, farkettigim gereksiz ayrintilar... Hepsi tek tek gelsin aklina. Buruk bi aci biraksin sende. Icin yansin. Keske de her seferinde. Her sevgililer gununde senin icin hazirladigim cikolatali sapsal cilekler, babamlar gormesin diye balkonda saklamam, onlar icin buldugum kutulari kendim kaplayip suslemem gelsin aklina. Senin icin daha neler neler ne ince hediyeler hazirliyodum ben. Ama sen dogum gunumde bile siniftan bi erkek arkadasim ders basladi diye aradiginda beni aglatmistin.

Iyi ki beni birakmissin. Iyi ki ne kadar agladiysam da yalvardiysam da donmemissin. Yolun acik olsun.

Son düzenleme:
bu kadar vurdumduymaz oluşuna, burnundan kıl aldırmamana, suçunu bir türlü kabul etmeyişine, üstüne beni suçlamana ve hala kısasa kısas benim sana davrandığım gibi bana davranarak inadım inat tutumlarına ve sana evet evet bizzat şahsına varlığına komple uyuz oluyorum. :88: bunu da böylece bil.. haaa o kabusun olmayacak kızı da bu halinle biraz zorrrr bulursun.... (başka bişey derdim de banlanmaya değmezsin... )

Son düzenleme:
Adim hergun diline dolansin..bi sekilde aklina geliyim..terketmene ragmen ben unutsamda sen beni unutama...umarim cikarsin bigun karsima daha son sozumu soyleyemedimki ben sana..pisman ol..gell..bak ozamanki sevgim nasil bide onu gor..!!ofkem var sana cokkkk ofkem varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…